Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Θέλω να αγοράσω καινούγιο τροφοδοτικό μέχρι 60ευρώ(max)

Tο σύστημά μου αποτελείτε από:

cpu:intel core 2 quad

mobo:msi:p41-c31

ram:4gb (2x2gb)

graphic:nvidia geforce gts 250 twin tech

τροφοδοτικό¨:force 600w

Στη πορεία θα βάλω 1 εσωτερικό 1TB και έναν SSD 60-80gb.

Αυτή τη στιγμή το τροφοδοτικό μου είναι είναι ένα Force DR-8600BTX.

Eυχαριστώ εκ΄των προτέρων.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σου προτείνω 3. Το πρώτο το προτιμώ λόγω ότι είναι ΚΑΙ Modular, με τις ευκολίες που προσφέρει αυτό. Στα A των 12V είναι πάνω κάτω τα ίδια και τα 3.

- Thermaltake Smart M550. Specifications. 42 Α στην +12V

- Corsair CX-600 V2. Specifications. Στα ίδια χρήματα, ίδια A στην +12V, είναι και το Corsair GS-500(39 αυτό, 40 το CX). Προσωπικά θα το προτιμούσα από το CX. Μην σε τρομάζουν τα λιγότερα Watt.

- Coolermaster GX-550. Specifications. Προσωπικά αν δεν έπαιρνα το Thermatake θα έπαιρνα αυτό. Βγάζει και τα περισσότερα Α (44).

EDIT

Επειδή εδώ μέσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ προτείνουμε τροφοδοτικά της σειράς CX της CORSAIR αντιγράφω από το ίδιο της το site, που το γράφει στην κορυφή της σελίδας στην σειρά των CX τροφοδοτικών:

CX Series™ power supply units are an excellent choice for basic system builds and desktop PC computer upgrades.
-> LINK

Όχι ότι φυσικά δεν είναι εξαιρετικά τα CX. Αλλά κατά εμέ σημαίνει ότι είναι σαν να σου λένε πως αν θες κάτι παραπάνω πάνε σε μια άλλη από τις σειρές μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορία όμως, τι είναι το modular?

Δεν έχει φιξ τα καλώδιά του αλλά είναι αποσπώμενα και χρησιμοποιείς όποια θες εσύ. Βοηθάει πάρα πολύ στην τακτοποίηση των καλωδίων μέσα στο κουτί σου -> καλύτερο air-flow -> καλύτερη ψύξη ;)

112796_modular.jpg

psu_cables_top_small.jpg

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Θα σου προτείνω 3. Το πρώτο το προτιμώ λόγω ότι είναι ΚΑΙ Modular, με τις ευκολίες που προσφέρει αυτό. Στα A των 12V είναι πάνω κάτω τα ίδια και τα 3.

- Thermaltake Smart M550. Specifications. 42 Α στην +12V

- Corsair CX-600 V2. Specifications. Στα ίδια χρήματα, ίδια A στην +12V, είναι και το Corsair GS-500(39 αυτό, 40 το CX). Προσωπικά θα το προτιμούσα από το CX. Μην σε τρομάζουν τα λιγότερα Watt.

- Coolermaster GX-550. Specifications. Προσωπικά αν δεν έπαιρνα το Thermatake θα έπαιρνα αυτό. Βγάζει και τα περισσότερα Α (44).

EDIT

Επειδή εδώ μέσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ προτείνουμε τροφοδοτικά της σειράς CX της CORSAIR αντιγράφω από το ίδιο της το site, που το γράφει στην κορυφή της σελίδας στην σειρά των CX τροφοδοτικών:

-> LINK

Όχι ότι φυσικά δεν είναι εξαιρετικά τα CX. Αλλά κατά εμέ σημαίνει ότι είναι σαν να σου λένε πως αν θες κάτι παραπάνω πάνε σε μια άλλη από τις σειρές μας.

ΣΩΣΤΑ απλα δεν εχει και τπτ τρομερο πανω στο μηχανημα του ωστε να αξιζε να προτινω κατι αλλο :)

εδω δουλευουν συστηματα με i52500k overclocked +6950 πανω+ολα τα εξτρα τα αλλα με το cx-600 και ειναι μια χαρα ολα :)

Δημοσ.

Τι πρόβλημα σου έβγαλε το τροφοδοτικό σου και θες να το αλλάξεις AnestiSafe;

μονο και μονο που ειναι force ζει στο ρισκο :D!

Δημοσ.

pano* Το μόνο πρόβλημα που μου έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής είναι κάποια παράσιτα στην οθόνη τα οποία τα έχω εδώ και πολύ καιρό, ίσως να μου έκαψε και μία οθόνη διότι έβαλα το τροφοδοτικό και μετά από 7 μήνες περίπου παέι η οθόνη.

evagelou* ρίσκο δεν λές τίποτα :-D :-D :-D βόμβα σκέτη :-D

Δημοσ.

Η οθόνη δεν έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό, έχει δικιά της ανεξάρτητη τροφοδοσία.

Σωστό αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Με το τροφοδοτικό έχεις κολήματα, μπλε οθόνες (πιο σπάνιο αυτό), κρασαρίσματα όταν παίζεις κανα game, restarts και άλλα τέτοια καλούδια.

Πάντως καλό είναι να έχουμε ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και δεν είναι λάθος η σκέψη σου να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω και εγω με τις προτασεις του nino με μια εντονη διαφωνια ομως για το gx της cm. Επειδη ψαχνομουν και εγω για τροφοδοτικο προσφατα.. διαβασα πολλα review και ειλικρινα ολα κραζανε την σειρα gx της cm.. Η πραγματικη απδοση τους απεχει παρα πολυ απο τα ονομαστικα τους specs... και μαλιστα τις περισσοτερες φορες δεν καταφερναν καν να τελειωσου επιτυχως καποια ζορικα τεστ που ομως δεν θα επρεπε να εχουν προβλημα... ειμαι απο κιν. τωρα και δεν μπορω να βαλω καποιο χαρακτηριστικο review αλλα θα επιστρεψω με αυτο. Αν εχει ορεξη καποιος ας ψαξει το review του Johnny guru για το gx750 και θα καταλαβει!

Εδώ το review για το 750

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=188

Δημοσ.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι ο STM το έχει ψάξει το θέμα και έχει δίκιο, τότε καλύτερα να μην το λάβεις υπ' όψιν.

Πάρε όμως ακόμα μία εναλλακτική (ας αντικαταστήσουμε το GX με αυτό) από την OCZ. OCZ ZS550. Specs (38A στην 12V). Και review από τον Johnny τον Guru (το οποίο σκοράρει πολύ ψηλά και θα σκόραρε πάνω από 9 αν ήταν πιο φθηνό από τα 80 δολάρια που κάνει εκεί).

Δημοσ.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι ο STM το έχει ψάξει το θέμα και έχει δίκιο, τότε καλύτερα να μην το λάβεις υπ' όψιν.

Πάρε όμως ακόμα μία εναλλακτική (ας αντικαταστήσουμε το GX με αυτό) από την OCZ. OCZ ZS550. Specs (38A στην 12V). Και review από τον Johnny τον Guru (το οποίο σκοράρει πολύ ψηλά και θα σκόραρε πάνω από 9 αν ήταν πιο φθηνό από τα 80 δολάρια που κάνει εκεί).

To συγκεκριμένο είναι με all japanese capacitors που σημαίνει οτι θα είναι σκυλι στην αξιοπιστία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...