Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να υπολειτουργεί το fan (δηλ. να μην πάει πάνω απ το Χ%). Μπορείς να τσεκάρεις και να το ρυθμίσεις μέσω προγραμμάτων όπως το afterburner (νομίζω). Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους κυρίως, μιας και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα από θόρυβο/θερμοκρασίες.

Ακούστε τώρα τι έκανα.

Μέσα απο το catalyst overdrive ενεργοποίησα τον μή αυτόματο έλεγχο του ανεμιστήρα και από το23% περίπου που δούλευε πριν το ρύθμισα στο 30% και χωρίς να αλλάξει τίποτα στο αυτί από άποψη θορύβου έχω τώρα σε ηρεμία 45 βαθμούς και φούλ 65. Μου φάνηκε πολύ κουφό το πόσο απλά έπεσαν οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Ναι, κάπως έτσι πάει :)

Απλά μην το χεις ξερά στο 30%. Θα ταν καλό (αν δε θες να το χεις στο auto) να φτιάξεις profiles.

Δηλ. 0-50C => 30% fan speed, 51-60C => 50% fan speed etc

Δημοσ.

Ναι, κάπως έτσι πάει :)

Απλά μην το χεις ξερά στο 30%. Θα ταν καλό (αν δε θες να το χεις στο auto) να φτιάξεις profiles.

Δηλ. 0-50C => 30% fan speed, 51-60C => 50% fan speed etc

Και γιατί όχι αν σκεφτείς ότι τώρα σε φούλ πιάνει 65 βαθμούς που πρίν είχε 67 σε ηρεμία.

Πόσο πιά να ανεβάσει αργότερα το καλοκαίρι.(όχι οτι δεν θα παρακολουθώ)

Δημοσ.

Σίγουρα μπορεί να κάνει κάτι αλλά δεν είναι τόσο ευαίσθητος. Τα 3 πρώτα χρόνια (πριν πάρω ένα κουτί της προκοπής) σε full load, καλοκαίρι, έπαιζε 75-80C χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδιά αγόρασα τον Ε6600 για μια φτηνή αναβάθμιση 30€ και χρησιμοποιώ μια παλιά ψυκτρα από Ρ4-531

άρα μια χαρά είναι γιατί μια νέα ψυκτρα θα στοιχίσει περισσότερα από την CPU.

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις έναν ανεμιστήρα από πάνω ακόμα θα σου δωσει μια ανάσα λίγων βαθμών. (δεν θυμαμε εάν πρέπει να ρούφα η να φύσα δοκίμασε και τα δυο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...