Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες που δείχνει το cpuid hardware monitor είναι μετά απο αρκετή χρήση σε ήρεμη και άγρια κατάσταση.

(μόνο με stock coolers)

Επειδή έρχεται και καλοκαίρι είμαι εντάξει;

post-189538-0-95137300-1337848572_thumb.png

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Είμαι με τον ίδιο επεξεργαστή και σε idle έχω όσο έχεις εσύ σε load. Εδώ και 5 καλοκαίρια δεν έπαθε τίποτα :)

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Είμαι με τον ίδιο επεξεργαστή και σε idle έχω όσο έχεις εσύ σε load. Εδώ και 5 καλοκαίρια δεν έπαθε τίποτα :)

Σ' ευχαριστώ φίλε απλά για την 4870 αν γνωρίζεις είναι εντάξει;

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ φίλε απλά για την 4870 αν γνωρίζεις είναι εντάξει;

66 βαθμοι σε idle μου φαίνονται πολλοί. Δεν είχα ποτε ati κάρτες αλλά η GTX460 που εχω, σε idle εχει 35 - 38.

Δημοσ.

Οι 48x0 είναι σχετικά ζεστές κάρτες. Ειδικά αν είναι η υλοποίηση με το reference fan.

Τώρα για το πόσοι βαθμοί θεωρούνται ΟΚ, δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες που δείχνει το cpuid hardware monitor είναι μετά απο αρκετή χρήση σε ήρεμη και άγρια κατάσταση.

(μόνο με stock coolers)

Επειδή έρχεται και καλοκαίρι είμαι εντάξει;

για καλο και για κακο καθαρισε την μια και αλλαξε της παστουλα :) ελπιζω να εχεις και καλο air flow..

Δημοσ.

Gogglάροντας λίγο για τις θερμοκρασίες της 4870, βλέπω ότι δεν είναι παράλογη η θερμοκρασία των 66 βαθμών σε idle. Οι περισσότεροι συνιστούν aftermarket cooler (για να πάει στους 45-50 βαθμούς).

Δημοσ.

Gogglάροντας λίγο για τις θερμοκρασίες της 4870, βλέπω ότι δεν είναι παράλογη η θερμοκρασία των 66 βαθμών σε idle. Οι περισσότεροι συνιστούν aftermarket cooler (για να πάει στους 45-50 βαθμούς).

ευχαριστώ.

Δημοσ.

με τη sapphire 4870 στοκ ολα εχω και εγω μεγιστες θερμοκρασιες furmark τις ιδιες και λιγακι πιο χαμηλες θερμοκρασιες.οποτε αν οι θερμοκρασιες που εχες ειναι full mode τοτε μην κανεις το κοπο και την ανοιξεις,καλα ειναι

Δημοσ.

δεν βρίσκω τις φωτογραφίες στους 114 της gtx 280 μου (και 110 της 2ης), ενοείται ότι πέρασε ακόμα και το safe mode κατά πολύ (των 105οC)

Δημοσ.

με τη sapphire 4870 στοκ ολα εχω και εγω μεγιστες θερμοκρασιες furmark τις ιδιες και λιγακι πιο χαμηλες θερμοκρασιες.οποτε αν οι θερμοκρασιες που εχες ειναι full mode τοτε μην κανεις το κοπο και την ανοιξεις,καλα ειναι

Παιδιά την άνοιξα και την καθάρισα. Δεν μπορώ να πώ ότι είχε και υπερβολική βρώμα.

Η πάστα ήταν εντελώς ξερή. Έβαλα νέα πάστα αλλα παρατήρησα ότι οι λευκές ταινίες που ακουμπούν στις μνήμες για την απαγωγή της θερμότητας έχουν διαλύσει εντελώς. Έχουν ξεραθεί και τριφτεί.

Οι θερμοκρασίες παρέμειναν ίδιες.

Γνωρίζετε άν υπάρχουν τέτοιες ταινίες στο εμπόριο;

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο;

Κακό δεν κάνει να τις αντικαταστήσεις αλλά δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα δεις και κάποια βελτίωση (έστω μακροπρόθεσμα).

Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά απ τη δικιά μου (8800GT) έχουν πέσει/ξεκολλήσει τα ψυκτράκια απ τις μνήμες (που ήταν κολλημένα με τέτοια ταινία) εδώ και 2 χρόνια κι ακόμα στο ράφι τα έχω :Ρ

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο;

Κακό δεν κάνει να τις αντικαταστήσεις αλλά δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα δεις και κάποια βελτίωση (έστω μακροπρόθεσμα).

Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά απ τη δικιά μου (8800GT) έχουν πέσει/ξεκολλήσει τα ψυκτράκια απ τις μνήμες (που ήταν κολλημένα με τέτοια ταινία) εδώ και 2 χρόνια κι ακόμα στο ράφι τα έχω :Ρ

Ναί κάτι τέτοιο.

Η κάρτα δεν είχε ανοιχτεί εδώ και 3,5 χρόνια. Μου κάνει εντύπωση όμως πως δέν ακούω και τον ανεμηστήρα να δουλεύει σε τρελές ταχύτητες παρά ελάχιστες φορές άρα ίσως να είναι ο.κ. η θερμοκρασία αυτή.

Δημοσ.

Παίζει να υπολειτουργεί το fan (δηλ. να μην πάει πάνω απ το Χ%). Μπορείς να τσεκάρεις και να το ρυθμίσεις μέσω προγραμμάτων όπως το afterburner (νομίζω). Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους κυρίως, μιας και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα από θόρυβο/θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...