Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρισκομαι σε μερος με καθολου ιντερνετ και αναγκαστικα πιανουμε με τον συγκατοικο ιντερνετ απο απεναντι (600 μέτρα) που είναι η επιχείρηση που Δουλεύουμε, μεσω εξωτερικης κεραιας,(μια edup απο ebay)

πως μπορω να μεταφερω το ιντερνετ που εχει το windows pc στο mac μου με snow leopard,με ethernet δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη και μεσω καποιων προγραμματων στυλ connectify και virtual router δεν ειδα φως.

επειδη το ωραριο μου δεν το επιτρεπει να το ερευνησω με την ησυχια μου,ξερεις κανεις τον τροπο με σιγουρια?

η αν μπορει να βαλει καμια παραπομπη σε κανεναν οδηγο.

ειναι θεμα ζωτικης σημασιας γιατι δεν παλευεται αλλο!!

ευχαριστω

Δημοσ.

Επίσης είναι άσχετο με το MacOS και θα πρέπει να απευθυνθείς στο windows 7 topic..... :rolleyes:

To sharing δηλαδή του ιντερνετ απο το pc το δοκίμασες σε άλλο pc και δούλευε?

Δημοσ.

Να το θέσω καλύτερα,παίρνω ίντερνετ απτη μονάδα του ξενοδοχείου που δουλεύω και μενω,το οποίο προσφέρεται δωρεάν.και επειδή από εκεί που που είμαι εγώ δεν φτάνει το σήμα προσπαθώ να βρω τρόπο να μεταφέρω απτον ένα υπολογιστή στον άλλο.

Υπολογιστής δεύτερος με win δεν υπάρχει για να δοκιμάσουμε.

Μέσω ethernet στο mac παίρνω την απάντηση Ethernet has self assigned ip and can not connect to the internet,η κάπως έτσι.

Πιστεύω πως και εδώ το θέμα κολλάει γιατί μπορεί να έχει να κάνει και με ρυθμίσεις από πλευράς mac αλλά αν κριθεί ότι δεν ταιριαζει εδώ και μπορεί να μεταφερθεί το θέμα στην κατάλληλη ενότητα θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

Πριν κανεις οτιδηποτε, για να συνδεσεις τον ενα υπολογιστη με τον αλλο απο τις καρτες δικτυου τους, θα χρειαστεις ενα καλωδιο ethernet και τυπου crossover. Μετα απλα κανεις τα απαιτουμενα για να κανεις τη συνδεση των windows κοινοχρηστη με σταθερες ip κλπ.

Δημοσ.

αυτο ψαχνω,τις απαιτουμενες ρυθμισεις γιατι δεν εχω ιδεα απο win,εχεις να προτεινεις τις κινησεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...