snik Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αν θυμαμαι καλα ειχα βγαλει καπου στα 8500, δεν με ενδιεφεραν τοσο τα μαθηματα του σχολειου τοτε. Μετα αποφασισα να παω σε ενα Δημοσιο Ιεκ που ειχε να κανει με Δικτυα και σχεδιασμο ιστοσελιδων. Με πολυ προσωπικο διαβασμα μιας και στην σχολη δεν μας εκαναν σχεδον τιποτα ξεκινησα να δουλευω ως web designer, αυτο κρατησε 2μιση χρονια περιπου και μετα ηρθε ο στρατος απο τοτε δουλευω σαν ελευθερος επαγγελματιας στον συγκεκριμενο τομεα και παραλληλα ψαχνομαι για καποια εταιρια σαν μονιμος γιατι δεν λεω καλο το freelancing αλλα δεν ξερεις σιγουρα οτι καθε μηνα θα εχεις x ευρω εισοδημα.
geowizard Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 σε ποιο πανεπιστημειο πηρες το μαστερ και σε ποιο το PhD και τι θεμα ειχε το PhD σου; Arizona State University, εφαρμοσμενη φυσικη, με θεμα γενικως Galaxy Formation and Evolution master στο Hasselt University
astraleme Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σπούδασα Διοίκηση Επιχ. με 15 κκαι κάτι μορια, Έκανα το πρώτο μαστερ στο εδιμβούργο σε HRIS Μετά απο κάποια χρόνια έκανα το ΜΒΑ στη Γερμανια και τώρα μένω Γερμανια και δουλευω ως Personalberater, αγγλική Hiring Manager για λογαριασμό Φαρμακευτικών τον τομέα της κλινικης έρευνας.
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Arizona State University, εφαρμοσμενη φυσικη, με θεμα γενικως Galaxy Formation and Evolution master στο Hasselt University στα φλαμανδικα το μαστερ; τι τομεας ηταν;
MrBread Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πλακα κανεις ρε ζακ ? Υπαρχουν ατομα που πανε φροντιστηριο μεχρι και για να περασουν απλα την ταξη... Εχει γινει τρεντ βλεπεις... Εγω ξερω παιδια που βγαλανε 17000 μορια χωρις καθολου φροντιστηριο... Μονο απο το μαθημα του σχολειου + ενισχυτικη διδασκαλια (πώς λεγεται? εξτρα ωρες σαν δωρεαν φροντιστηριο του σχολειου) Εγω παντως και στο λυκειο απο το μαθημα των περισσοτερων καθηγητων δεν ειχα παραπονο. \ φιλε μου ποτε ακριβως τελειωσες το σχολειο ? (γιατι πρεπει να 'χεις πολλα χρονια για να τα λες αυτα τα πραγματα..) και πριν ποσα χρονια ακριβως τα ατομα που ξερεις εβγαλαν 17,000 μορια χωρις φροντιστηρια? γιατι ως μαθητης που δινω φετος(ναι,αυτες τις μερες, πανελληνιες σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση( αντε με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις... ) οχι 17..αλλα ουτε 7.000 μορια δεν βγαζεις στις μερες μας χωρις φροντιστηρια...
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 \ φιλε μου ποτε ακριβως τελειωσες το σχολειο ? (γιατι πρεπει να 'χεις πολλα χρονια για να τα λες αυτα τα πραγματα..) και πριν ποσα χρονια ακριβως τα ατομα που ξερεις εβγαλαν 17,000 μορια χωρις φροντιστηρια? γιατι ως μαθητης που δινω φετος(ναι,αυτες τις μερες, πανελληνιες σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση( αντε με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις... ) οχι 17..αλλα ουτε 7.000 μορια δεν βγαζεις στις μερες μας χωρις φροντιστηρια... ναι γιατι απλα νομιζεις οτι πρεπει να μαθεις να λυνεις γρηγορα και σωστα ολες τις ασκησεις χωρις να μπαινεις στον κοπο να σκεφτεις. μπαινεις στον αυτοματο πιλοτο. η πλακα ειναι οταν πας στο πανεπιστημειο και σου λενε "τωρα κατσε σκεψου και βρες λυση σε ασκηση που ιδια της δεν εχεις ξαναδει" μενεις λιγο μετεωρος.
astraleme Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγώ στο σχολείο τα είχα φορτώσει λίγο στον κόκκορα. Β λυκείου είχα 11,000 μόρια με 0 διάβασμα. Στην Γ λίιιιιγο στρώθηκα και έβγαλα 15κ και κάτι και επειδή δουλειά μου είναι να διαβάζω βιογραφικά και να επιλέγω υποψηφίους μπορώ με σιγουριά να πω το σημαντικό για να πετύχει κάποιος ειναι να έχει consistency και να ψάχνεται. Η επαγγελματική ζωή σίγουρα δε ξεκινάει απο το σχολείο και σιγουρα δε κλειδώνει στο πανεπιστήμιο.
-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 \ φιλε μου ποτε ακριβως τελειωσες το σχολειο ? (γιατι πρεπει να 'χεις πολλα χρονια για να τα λες αυτα τα πραγματα..) και πριν ποσα χρονια ακριβως τα ατομα που ξερεις εβγαλαν 17,000 μορια χωρις φροντιστηρια? γιατι ως μαθητης που δινω φετος(ναι,αυτες τις μερες, πανελληνιες σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση( αντε με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις... ) οχι 17..αλλα ουτε 7.000 μορια δεν βγαζεις στις μερες μας χωρις φροντιστηρια... 2005 τελειωσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Υπάρχουν άτομα που πάνε φροντιστήριο για να περάσουν ΤΕΙ; Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρω...έχω και 15 χρόνια που τελείωσα. Δεν τα υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση αλλά ποτέ δεν ήταν δύσκολο να μπεις έστω σε κάποιο ΤΕΙ. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που πάνε φροντιστήρια/ιδιαίτερα για να βγάλουν περισσότερα μόρια και να περάσουν κάπου γενικώς. Νομίζω υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα ΤΕΙ που η βαθμολογία τους είναι σχετικά ανταγωνιστική, συγκρίνοντας και τον βαθμό δυσκολίας των πανελληνίων. \ φιλε μου ποτε ακριβως τελειωσες το σχολειο ? (γιατι πρεπει να 'χεις πολλα χρονια για να τα λες αυτα τα πραγματα..) και πριν ποσα χρονια ακριβως τα ατομα που ξερεις εβγαλαν 17,000 μορια χωρις φροντιστηρια? γιατι ως μαθητης που δινω φετος(ναι,αυτες τις μερες, πανελληνιες σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση( αντε με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις... ) οχι 17..αλλα ουτε 7.000 μορια δεν βγαζεις στις μερες μας χωρις φροντιστηρια... Μα καλά, εδώ ο άλλος (link εδώ) έγραψε ότι έβγαλε 19.3k μόρια χωρίς καθόλου διάβασμα κι εσύ ασκείς κριτική στον τιποτένιο που έφτασε τα 17k ΜΕ την ενισχυτική? (sarcasm included for -nick- )
arxangelos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Η βρώμικη παραπαιδεία στην Ελλάδα καλα κρατεί...(εντωμεταξύ τα φετινά τα θέματα μέχρι στιγμής ειναι αυξημένης δυσκολίας με πάρα πολλές ασάφειες)!! τώρα ο φίλος που λέει για 19,3 χωρίς.διάβασμα, καθόλου απίθανο!! είχα ενα συμμαθητή εντελώς σάικο ο τύπος με 6 ώρες διάβασμα είχε μάθει όλο το βιβλίο της βιολογίας κ έγραψε 19,8...υπάρχουν.χαρισματικοί άνθρωποι
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Φιλε μου αυτα γινονται οταν δεν εχεις πολλες σκοτουρες.. Αμα δεν εχεις αγχος και το μυαλο σου δεν ταξιδευει απο ολα μπορει το ανθρωπινο μυαλο να κανει..
arxangelos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 γενικά έχω συναντήσει στην ζωή μου ανθρώπους ΧΑΖΟΥΣ!!! iQ radikiou !!! οι οποίοι βγάλανε 19.000+μορια απλά κ μόνο γιατί το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να διαβάζουν.
Apoll Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Πριν 20 χρόνια στο ΤΕΛ για να περάσεις σε ΤΕΙ ήθελες 2000 μόρια. Ήτοι όλα 20 καθ όλη την διάρκεια του έτους και όχι μόνο εξέτάσεις στο τέλος. Πράγμα απίθανο σε δημόσιο ΤΕΛ αν δεν είσαι του άλλου φύλου και 'κάτσεις' σε μερικούς καθηγητές-τσογλάνια. Παρόλα αυτά έβγαλα 1980 μόρια (χωρίς φροντιστήρια, και δουλεύωντας παράλληλα) και δεν πέρναγα πουθενα. Never the less, πήγα αμέσως στρατό. Αμέσως μετά δούλευα ως τεχνικός και προγραμματιστής σε μια εταιρία πληροφορικής (επαρχία) με καλά λεφτά. (τελευταίος μισθός ήταν 1200 ευρώ το μήνα εν έτη 2003). Εκτοτε είμαι Αγγλία ως προγραμματιστής. Χωρίς κάποιο χαρτί, παρά μόνο γνώσεις,εμπειρία και όρεξη για παραγωγική εργασία. Πέρνω πάρα πολύ καλά λεφτά και ούτε μία μέρα δεν ήμουν άνεργος, 9 χρόνια τώρα. Αν κάποιος είναι καλός στην δουλειά του, δεν πρόκειτε ποτέ να πεινάσει. Αλλά από την άλλη στην Ελλάδα της αναξιοκρατίας τι να περιμένει κανείς. Και το λέω αυτό γιατί μετα το διαζύγιο κοίταξα μήπως γυρίσω πίσω. Αλλά όλοι έδιναν μισθούς πείνας. (1/8-1/10 του Αγγλικού) Και όταν ζήταγαν πτυχείο γέλαγαν, κατεβάζωντας επιπλέον τον προσφερόμενο μισθό. Ας είναι.
Finn Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 \ φιλε μου ποτε ακριβως τελειωσες το σχολειο ? (γιατι πρεπει να 'χεις πολλα χρονια για να τα λες αυτα τα πραγματα..) και πριν ποσα χρονια ακριβως τα ατομα που ξερεις εβγαλαν 17,000 μορια χωρις φροντιστηρια? γιατι ως μαθητης που δινω φετος(ναι,αυτες τις μερες, πανελληνιες σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση( αντε με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις... ) οχι 17..αλλα ουτε 7.000 μορια δεν βγαζεις στις μερες μας χωρις φροντιστηρια... Αμφιβάλεις για τις δυνατότητές σου;
sabpaxa Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αν κάποιος είναι καλός στην δουλειά του, δεν πρόκειτε ποτέ να πεινάσει. Αυτο θα το πιστευω,μεχρι να πεθανω. +1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα