Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορυ ρε φιλος αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις πλακα ή οχι.

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες.

Ελπιζω να με καταλαβαινεις πως το λεω ισως κι εσυ στη θεση μου το ιδιο να πιστευες.

Σοβαρα μιλαω, αν και σε καταλαβαινω μιας και ολη μου η οικογένεια βρισκόταν σε μια τετοια φαση.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

19.300 μόρια με 0 διάβασμα. Τελείωσα τμήμα αστροφυσικής του Φυσικού Αθήνας και πήρα master στο Βέλγιο και PhD στο Αμέρικα. Δουλεύω στο CERN.

υ.γ. όταν λέμε 0 διάβασμα εννοούμε τίποτα μα τίποτα!

Άμα είχες τέτοιο μυαλό δεν θα ήσουν εδώ να λες τι δουλειά κάνεις , μπορεί να ήσουν στη νάσα και να τα΄λέγες με εξωγίηνους ;)

Δημοσ.

Obvious fail troll.

images?q=tbn:ANd9GcSyBcOn-SPEfqGroXjhwJG-1RvWIRhkw5jyRAiA8R6sxxsGoW2PXw

Άμα είχες τέτοιο μυαλό δεν θα ήσουν εδώ να λες τι δουλειά κάνεις , μπορεί να ήσουν στη νάσα και να τα΄λέγες με εξωγίηνους ;)

Αυτο το κανω καθε βραδυ στα ονειρα μουwink.gif

Μαθητης.

padawan

Δημοσ.

LoL! Μάντεψε που είμαι;

Δημοσ.

Αφού είπε ότι δουλεύει στο CERN... :P

Δημοσ.

Εγώ είμαι άνεργος/οικονομολόγος είχα περασει με 5409/6400 σε ΑΕΙ. Απο τον Οκτώβρη τελειωσε η συμβαση μου και ψάχνω.παραλληλα ξεκίνησα στο ΕΑΠ τμήμα πληροφορικής.

Δημοσ.

Πάντως, το να δουλέψεις στη nasa, cern etc, δεν είναι θέμα ευφυΐας.

exaxctly my point. Για να ξερετε εδω δεν ερχονται μονο οσοι εχουν διδακτορικά για να δουλεψουν. Και με ενα απλο πτυχίο μπορεις να σε προσλάβουν αρκει να τους δείξεις οτι αξιζεις.

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Σαν να βλεπω X-files ακουγεται αυτο!whistling.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...