Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν γνωστό ο οποίος λειτουργεί φροντιστήριο, ο τυπας λοιπόν λέει στα παιδιά: Μόνο από τα ΑΕΙ θα βρείτε δουλειά, όσα περισσότερα μόρια βγάλετε τόσο καλύτερη η ζωή σας στο μέλλον!! Ποσά μόρια βγάλατε τι σπουδασατε λοιπόν κ τι δουλειά κάνετε?'

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ πριν 20 σχεδόν χρόνια είχα 5.700κάτι μόρια, με άριστα τότε το 6400. Τώρα είμαι ελέυθερος επαγγελματίας παραϊατρικής ειδικότητας, προσφέρω εθελοντική (απλήρωτη) εργασία στο ελληνικό δημόσιο, και πληρώνω τους λογαριασμούς μου για όσο ακόμα αντέξω. Ελπίζω να είμαι άνεργος από Σεπτέμβρη, δίνουν λέει και ένα ψιλοεπίδομα σε άνεργους πρώην ε.ε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μουσικος, δουλευω απο τα 16 μου, τελειωσα 2 ωδεια και ΤΕΙ ηχοληψιας - μουσικης παραγωγης. Καπου στα 11500 μορια ειχα βγαλει τοτε, και πηρα 1000+ ευρω γιατι ημανε τριτος στη σειρα. :P

arxangelos εσυ δεν μας ειπες τι δουλεια κανεις.

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

H που το θρεντ με τις απαντησεις στο ερωτημα δε θα ξεπερασει τη 1 σελιδα, η που θα σε κατηγορησουν οτι τρολλαρεις.

Ακου ερωτηση στην Ελλαδα του 2012:P

Δημοσ.

εγω έχω τελειώσει πληροφορικος κ ψάχνω(τρώω τα λεφτά του μπαμπά) πραγματικά δεν το κάνω για να τρολαρο ετσι από περίεργια κ μόνο ρωτάω

Δημοσ.

ΤΕΙ Αυτοματισμού το '98 δεν θυμαμε μορια. Το μονο που θυμαμε ειναι πως το σκυλομετανιωσα που δεν πηγα εξω. Τωρα μηχανογραφω την συντηρηση εργοστασιων, πολυεθνικών και κατασκευαστικών που εχουν παραγωγική δραστηριοτητα η δραστηριοτητα σχετική με συντήρηση, βεβαια ειναι πιο απλό να πω πιανίστας σε μπουρδέλο παρά αυτό που κάνω και να το καταλάβει ο αλλος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάλι ανησυχώ για τον γνωστό στο φροντιστήριο που τρολλάρει τα παιδιά.

Δημοσ.

Έχω έναν γνωστό ο οποίος λειτουργεί φροντιστήριο, ο τυπας λοιπόν λέει στα παιδιά: Μόνο από τα ΑΕΙ θα βρείτε δουλειά, όσα περισσότερα μόρια βγάλετε τόσο καλύτερη η ζωή σας στο μέλλον!! Ποσά μόρια βγάλατε τι σπουδασατε λοιπόν κ τι δουλειά κάνετε?'

Ε τι άλλο θα λεγε στα παιδιά...Ελλάς των γιατρών των δικηγόρων και των Θεολόγων (ΑΕΙ δεν είναι κι αυτοί).

Μεγαλύτερη μαλακία απο την παραπαιδεία δεν υπάρχει σ αυτή τη χώρα.Ξαφνικά όλοι συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους είναι τόσο ηλίθια και γι αυτό πρέπει να κάνουν φροντιστήριο σε όλα τα μαθήματα...απο το δημοτικό!

Anyway ηλεκτρονικός ΤΕΙ, 12308 πρέπει να χα βγάλει τότε και δε το μετάνιωσα που σπούδασα στο ΤΕΙ.Δουλειά βρήκα παρολαυτά 2 χρόνια μετά το στρατό.

Δημοσ.

tοτε ειπα.. η γιατρος η οτι θελω!!

δεν καλοδιαβασα δεν περασα κ τωρα.. κανω αυτο που θελω αλλα το κρατος η κοινωνια[ ναι ολοι εσεις] κ η κολοψυχολογια πνιγουν καθημερινα τα εσοδα μου ως ελευθερος επαγγελματιας..

απομενουν ελαχιστοι μηνες να δουλεψω μονο για τα εξοδα της επχρσης

κ περιμενω απλα το.. θαυμα

δηλαδη μαλλον δραχμη/χρωκοπια/ρησταρτ/ μαγιας η οπως αλλιως θα το πουνε

... να γινει

-- κ μια συμβουλη... πτυχιο,ελληνικα-αγγλικα κ εβραικα κ στην Κυπρο, νεοι μου!-----

Δημοσ.

Δεν έδωσα πανελλήνιες γιατί ήμουν ΓΤΠ, πήγα σε ιδιωτικό κολλέγιο και μέχρι να ξεσπάσει η κρίση δούλευα μια χαρά και με ικανοποιητικό μισθό...υψηλότερο απο αρκετών φίλων μου απο ΑΕΙ. Είχα και κάτι ανώτερους απο εμένα απο κάτι άκυρα ΤΕΙ που περνάς για πλάκα που έπαιρναν τα διπλάσια :P. Για την ακρίβεια έπαιρναν +30% παραπάνω απο έναν άλλον τύπο με 2 μεταπτυχιακά!

Όποιος λοιπόν λέει ότι η Χ σχολή η το Ψ ίδρυμα είναι μονόδρομος είναι απλά μπαρούφες και τραγική παραπληροφόρηση ειδικά στις μέρες μας. Όμως δουλειά του είναι να σας βάλει σε ένα ΑΕΙ και να γράψετε όσο καλύτερα γίνεται οπότε καλά κάνει και σας παπαριάζει.

Το θέμα όμως είναι ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων είναι απλά ανύπαρκτος. Στη πλειοψηφία οι νέοι δεν έχουν ιδέα γιατί πάνε στη συγκεκριμένη σχολή και τι προοπτικές έχει δυστυχώς.

Δημοσ.

Εγω τελειωσα πριν 1 μηνα Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε ..

Τελειωσα στα 4 1/2 χρονια.

Περασα με 12000 μορια περιπου δεν θυμαμαι καλα..το 2007...

Τωρα πλεον ανεργος εκλεισα ενα μηνα και περιμενω να φυγω για φανταρος..

Ο πατερας μου εχει συνεργειο αυτοκινητων αλλα και εκει σκουρα τα πραγματα..ενα αμαξι τις δυο βδομαδες και αν πληρωσει και δεν πει θα στα φερω την αλλη βδομαδα και μεινουν και απληρωτα τα ανταλλακτικα.

Τωρα καλο θα ηταν να λεμε τι δουλεια ξερουμε να κανουμε και τι δουλεια κανουμε τωρα..ή ειμαστε ανεργοι..

Δημοσ.

19.300 μόρια με 0 διάβασμα. Τελείωσα τμήμα αστροφυσικής του Φυσικού Αθήνας και πήρα master στο Βέλγιο και PhD στο Αμέρικα. Δουλεύω στο CERN.

υ.γ. όταν λέμε 0 διάβασμα εννοούμε τίποτα μα τίποτα!

Δημοσ.

19.300 μόρια με 0 διάβασμα. Τελείωσα τμήμα αστροφυσικής του Φυσικού Αθήνας και πήρα master στο Βέλγιο και PhD στο Αμέρικα. Δουλεύω στο CERN.

υ.γ. όταν λέμε 0 διάβασμα εννοούμε τίποτα μα τίποτα!

Πλακα κανεις?

Δημοσ.

Πλακα κανεις?

Φίλε, είχα (όπως το έλεγα) ένα χάρισμα να τα θυμάμαι ολα και να μην χρειαζεται να διαβαζω τιποτα. απλα την περιοδο των πανελλ. το πηρα ετσι στην τυχη απλα για να δω τι ξερω και στο τελος μου βγηκε περιπου 19.300! Η μητερα μου πηγε κι εκεινη να δει διοτι δεν με πιστευε!grin.png

Απλα η κωλοφαρδία μου εκεινη την περιοδο βρισκοταν στην ακμη της!

Δημοσ.

Φίλε, είχα (όπως το έλεγα) ένα χάρισμα να τα θυμάμαι ολα και να μην χρειαζεται να διαβαζω τιποτα. απλα την περιοδο των πανελλ. το πηρα ετσι στην τυχη απλα για να δω τι ξερω και στο τελος μου βγηκε περιπου 19.300! Η μητερα μου πηγε κι εκεινη να δει διοτι δεν με πιστευε!grin.png

Απλα η κωλοφαρδία μου εκεινη την περιοδο βρισκοταν στην ακμη της!

Σορυ ρε φιλος αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν κανεις πλακα ή οχι.

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες.

Ελπιζω να με καταλαβαινεις πως το λεω ισως κι εσυ στη θεση μου το ιδιο να πιστευες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...