billstamaniac Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 πειρατιζομαι αυτο το διαστημα με ηχητικα εφε κ εχω την εξης απορια θελω να φτιαξω ενα απλο project πχ με 4 κουμπια κ πατωντας το καθε κουμπι να παιζει ενας συγκεκριμενος ηχος > private soundeffect soundOne; private soundeffect soundTwo; private soundeffect soundThree; private soundeffect soundFour; // μετα καλω την Load και κανω play τον αντιστοιχο ηχο σε καθε κουμπι το προβλημα ειναι το εξης οτι οι ηχοι παιζουν ταυτοχρονα αν πχ πατησω 2 κουμπια πως μπορω να το κανω οταν ξεκιναει ο δευτερος ηχος να σταματαει οποιος κ αν παιζει πριν και να ορίσω και σε ενα κουμπι παλι πατωντας το να τους σταματαει ολους ; thx εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για δες εδω http://rbwhitaker.wikidot.com/playing-sound-effects
billstamaniac Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 εχω γραψει το παρακατω αλλα μου χτυπαει στην στοπ εκει τι ελεγχο θα πρεπει να κανω οχι μονο για το παρακατω αλλα αν υπάρχουν κ περισσότεροι ηχοι? > namespace effectexample { public partial class MainPage : PhoneApplicationPage { // Constructor SoundEffectInstance soundOne; SoundEffectInstance soundTwo; public MainPage() { InitializeComponent(); } private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e) { using (var stream = TitleContainer.OpenStream("fart_christtmas.wav")) { var effect = SoundEffect.FromStream(stream); //create the instance soundOne = effect.CreateInstance(); FrameworkDispatcher.Update(); //play sound via the instance soundOne.Play(); } soundTwo.Stop(); } private void button2_Click(object sender, RoutedEventArgs e) { using (var stream = TitleContainer.OpenStream("musical_fart.wav")) { var effect = SoundEffect.FromStream(stream); //create the instance soundTwo = effect.CreateInstance(); FrameworkDispatcher.Update(); //play sound via the instance soundTwo.Play(); } soundOne.Stop(); } } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα