qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 υγιής gamer= casual? οποιος τερματιζει μια φορα το καθε παιχνιδι ειναι casual ? εγω προσωπικα αυτο σκοπευω να κανω με το diablo και δε θεωρω τον εαυτο μου καθολου casual gamer, απλα μου αρεσει να παιζω πολλα και διαφορετικα παιχνιδια Ένας "υγιείς" gamer, παίζει αυτό που του φαίνεται διασκεδαστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις εσύ με το τι αρέσει σε εμένα ή σε οποιονδήποτε άλλο. σε αυτο συμφωνω απολυτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 οποιος τερματιζει μια φορα το καθε παιχνιδι ειναι casual ? εγω προσωπικα αυτο σκοπευω να κανω με το diablo και δε θεωρω τον εαυτο μου καθολου casual gamer, απλα μου αρεσει να παιζω πολλα και διαφορετικα παιχνιδια από την στιγμή που δεν μπορείς να το παίξεις κατευθείαν στο δύσκολότερο επίπεδο αλλά μόνο στο ευκολότερο, τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι casual... δεν είπα βέβαια ότι είναι κακό να είσαι casual...
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αλλο τι μπορεις να κανεις και αλλο τι θες να κανεις.. προσωπικα το βρισκω αγγαρεια να ξαναπαιξω απο την αρχη το οποιοδηποτε παιχνιδι, πολυ σπανια κανω κατι τετοιο μιας και προτιμω να προχωρησω σε επομενο , για αυτο και δε μου αρεσαν ποτε τα mmo το επιπεδο δυσκολιας ειναι αλλο θεμα , αν δεν εχουμε απο την αρχη τη μεγαλυτερη δυσκολια ή ενα ικανοποιητικο επιπεδο δυσκολιας δε θα κατσουμε να κλαψουμε κιολας , ουτε να το φαμε απο την αρχη στη μαπα. ειναι θεμα γουστου, προτεραιοτητων και ισως και ελευθερου χρονου (που δυστυχως εγω προσωπικα δεν εχω πολυ πλεον) τωρα με το diablo διακρινω μια μανια πολλων casual gamer , ή παλιων gamer να το λιωσουν και να θυμηθουν τα παλια (για αυτο και αυτες οι πωλησεις imho) , αυτο δεν κανει αυτους hardcore και οποιον το βγαλει μονο μια φορα ωστε να παιξει κι αλλα πραγματα casual (αναφερομαι σε ατομα που παιζουν ασταματητα ) βεβαια αυτες οι συζητησεις ειναι φιλοσοφικες, τα παιχνδια υπαρχουν για να περναμε καλα και οπως τη βρισκει ο καθενας, απλα ο χαρακτηρισμος "casual" για μενα παει σε ατομα που μπορει να πηραν ενα ps3 για να παιξουν gta ή pro και το χρησιμοποιουν τελικα για να βλεπουν bluray ή σε gamers της τουαλετας των ios/android εσυ εχεις στο μυαλο σου μονο τους hardcore ως πραγματικους παικτες , αλλα υπαρχει και μια ενδιαμεση κατασταση..
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 όντως από πότε ο υγιής gamer χαρακτηρίζετε casual και παίζει μόνο 1 φορά το campaing? δηλαδή οι υπόλοιποι που παίζουμε τα παιχνίδια 10ετιας αλλά και καινούργια που μας άρεσαν από 1-2 και 3 φορές το χρόνο είμαστε μα..κες? δεν ξερω για το τελευταιο αλλα ενα κολληματακι το εχετε...
george263 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εγώ δεν είχα ιδέα οτι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι. μέχρι που το είδα να το παίζουνε κάτι πιτσιρικάδες ... μιλάμε είναι το κάτι άλλο .... και εγώ που νόμιζα ότι με τα metal gear solid kai assassins creed έκλεισα σαν gamer .... τι με κάμνεις τώρα τι με κάμνεις ... να το πάρω από την αρχή ? ντιμπλο 1 , και μετά ντιαμπλο 2 ....ή να πέσω κατευθείαν στα βαθειά... κόλαση το παιχνίδι.
DEDRIBOY Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παίδες αυτό που έχω να σας πώ έιναι ότι το Diablo έιναι μία κατηγορία παιχνιδιού που απλά είναι διαχρονική......Έχω παίξει όλες τις Version του Diablo ....Είναι απλά παιχνίδι για κάψιμο.........Έχει πολλές δραστηριότητες....Πολλά και διαφορετικά ήδη για να ασχοληθείς.........Για αυτό και κρατάει χρόνια....Δέν είναι μόνο η ιστορία του παιχνιδιού......Οπότε όποιος ασχοληθεί απλά θα κολλήσει.........!!!!!!
oldermania Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τελικά υποστηρίζετε αυτο στο money auction? Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 εννοείς αν είμαστε υπέρ της υπαρξής/χρήσης του ή αν το ενεργοποίησαν? για το 2ο λέει 14/6/2012, αν και εγώ δεν πιστεύω για πριν τον Ιούλιο
ektor7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Diablo III running on Windows 8 tablet http://www.youtube.com/watch?v=ukn3wp3Dr-Q The hardware is Samsung Series 7 Slate PC (Intel Core i5 @ 1.6GHz 4 cores, 4GB RAM, 128GB SSD, Intel HD Graphics 3000) running Windows 8 Consumer Preview.
MetalGearFan Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Από πότε; :huh: Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά από τότε που ένας PC gamer δεν έχει και πολλές επιλογές σε παιχνίδια, οπότε παίζει ενα campaign 100 φορες.
Cosbuster Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά από τότε που ένας PC gamer δεν έχει και πολλές επιλογές σε παιχνίδια, οπότε παίζει ενα campaign 100 φορες. Θα έλεγα ότι ο PC gamer έχει τις περισσότερες επιλογές. πολλά είδη παιχνιδιών, απλά δεν θα τα δεις καν σε κονσόλες και το 90% των υπολοίπων είναι κοινό. Τώρα, αν ενδιαφέρεσαι για κάποια πολύ συκεκριμένα shooters όπως halo, killzone κλπ. τότε αλλάζει το πράγμα. Προσωπικά έχω ένα PS3 για GT5 και απο εκεί και πέρα, όλα τα άλλα στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα