o_kakos_o_lykos Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ρε 'σεις, φαγωθηκατε με το online.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να το εχουν μονιμα online. Αν εγω,το 15χρονο που εχω προσβαση στην καρτα του μπαμπα, παω και αγορασω απο το AH ενα φραπε, λεμε τωρα, και ερθει η blizzard και μου πει οτι αυτος ο φραπες ειναι προϊον υποκλοπης/hackerιας ή οτι αλλο ειναι και οτι ο RoyalFamilyOfNigeria ειναι απατεωνας και μου εφαγε τα λεφτα και σιγα μη μου δωσουν πισω τα Χ€ επειδη εγω ειμαι ζωο, φανταζεστε τι εχει να γινει? Οποιος εχει λεφτα να παρει το Diablo εχει και internet. Επισης εχει και μονιμη παρακολουθηση στο τι κανει μεσα στο game. Γι'αυτο υπαρχουν και τα achievments. Δευτερον, το Hitman (1 ή 2 δε θυμαμαι) το τερματισα σε λιγοτερο απο 20 ωρες, συνεχομενες. Ποιος τολμαει να πει οτι δεν ηταν καλο ή ηταν μικρο σε διαρκεια?? Το diablo μπορει καποιος να τερματισει σε 4 ωρες (βλεπε achiev)!!!! Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτος που θα το κανει πιο πολυ θα χαρει παρα θα ξενερωσει. Τριτον, δεν αλλαζει μονο το loot (οπως ειπε καποιος). Αλλαζουν και οι ατακες που πετανε οι followers, οι ικανοτητες των αντιπαλων και ορισμενες κινησεις που κανει ο χαρακτηρας του παιχτη. Και τελος παμε στο character customization....REALLY????????? Που 99 στους 100 εχουν στους σελιδοδεικτες τους elitist jerks και mmochampion για να βλεπουν που να βαζουν τους ποντους και τι ταλεντα να επιλεγουν??? Προφανως και μιλαω για το WoW, που υποτιθεται οτι ειχες ολ'αυτους τους ποντους και τα ταλεντα για να κανεις "μοναδικο" τον χαρακτηρα σου μεχρι που η bliz καταλαβε οτι τσαμπα κοπος ειναι, γιατι ηδη απο τους beta-testers εχει βγει το "best dps/tank/heal/solo tree" το οποιο οι περισσοτεροι ακολουθουν τυφλα χωρις να ξερουν καν τι αλλο μπορει να κανει ο χαρακτηρας τους... ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ DIABLO, επειδη πολυ απλα η νεα gaming κοινοτητα δεν ενδιαφερεται να φτυσει αιμα για να αισθανθει οτι νικησε το παιχνιδι. Ναι, εμεις οι γυρω στα 30, ψιλοξενερωσαμε αλλα στη τελικη το ιδιο ειχαν παθει αυτοι που μεγαλωσαν με φλιπερακια οταν βγηκαν τα arcade, οι του super Mario οταν βγηκε o Sonic, οι του Fifa οταν βγηκε το Pro κλπ...Μεγαλωσαμε παιδες και πια αλλοι κανουν κουμαντο!! Ειναι η γενια του "τα θελω ολα, ΤΩΡΑ και αν δε μου τα δωσετε θα ξοδεψω τα λεφτα του μπαμπα μου αλλου"...
KilliK Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Η Blizzard κάποτε ειδικευόταν στα τρομερά σενάρια και την τρομερή ατμόσφαιρα, που τώρα παραγκωνίστηκαν και σε StarCraft 2 & Diablo 3. οπως; δωσε ενα παραδειγμα οτι η ατμοσφαιρα στο D3 ειναι παραγκωνισμενη σε σχεση με την ατμοσφαιρα των προηγουμενων παιχνιδιων.
NickTG Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω. Η Blizzard κάποτε ειδικευόταν στα τρομερά σενάρια και την τρομερή ατμόσφαιρα, που τώρα παραγκωνίστηκαν και σε StarCraft 2 & Diablo 3. Είχαν δηλαδή τρομερό σενάριο τα Diablo 1&2;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Είχαν δηλαδή τρομερό σενάριο τα Diablo 1&2; τύφλα να χει το Planescape Torment λέμε!
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Το ότι το Diablo 3 δίχασε το κόσμο και τρώει κράξιμο (υποθέτω κυρίως από τους πιό παλιούς απο μας), φαίνεται και στο metacritic. 88/100 από τους critics και 4.1/10 από το κόσμο. Εννοείται ότι η βαθμολογία αυτή δεν έχει να κάνει με τη τεχνική αρτιότητα του παιχνιδιού, όσο με την απογοήτευση του κόσμου. Και μήν γελιέστε ότι αυτές οι βαθμολογίες δεν σημαίνουν τίποτα. Είναι συναισθηματικό βαρόμετρο του καταναλωτικού κοινού, και μόνο αφελής μπορεί να χαρακτηριστεί η εταιρία που θα τα αγνοήσει. Τα ίδια είδαμε και σε Dragon Age 2 και Mass Effect 3, τα οποία ΔΕΝ πέρασαν απαρατήρητα από τις εταιρίες τους, οι οποίες και αναγκάστηκαν σε διορθωτικές κινήσεις. Στο Starcraft 2, γιατί δεν συνέβηκε το ίδιο? 93/100 από critics και 81/100 από το κόσμο. Γιατί δεν ξεφύτρωσαν "haters" από δώ και από κεί? Μήπως έγινε κάτι σωστά στη μία περίπτωση και λάθος στην άλλη?
Cosbuster Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Στο Starcraft 2, γιατί δεν συνέβηκε το ίδιο? 93/100 από critics και 81/100 από το κόσμο. Γιατί δεν ξεφύτρωσαν "haters" από δώ και από κεί? Επειδή δεν είχε γίνει ο ίδιος χαμός που έγινε με τους Diablo server τις 2-3 πρώτες μέρες. Όλοι οι αγανακτισμένοι που δεν μπόρεσαν να παίξουν την πρώτη μέρα, απλά μπήκαν metacritic και έριχναν μηδενικά. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το παιχνίδι από το user score στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αν είναι να μιλάμε με τέτοια κριτήρια εγώ έχω να πω ότι την πρώτη μέρα πούλησε 3.5Μ copies και μετά αυτό, το Crap game συνέχισε να πουλάει για να φτάσει τα 6.3Μ σύνολο as of 4 days ago. Άν συνεχίσει να πουλάει μάλλον θα μιλάμε για το ότι εθελοτυφλεί όλος ο κόσμος. Στραβός θα είναι ο γιαλός... Υ.Γ Haters gonna hate,οι ικανοποιημένοι είναι απασχολημένοι να παίζουν το game.
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν έχει έτσι το πράγμα Stavraka. Τώρα το είπαμε, με το Starcraft 2 γιατί δεν είχαμε haters? Μήπως είναι μικρότερο franchise? Δεν το νομίζω. Ο Cosbuster έχει μία λογική. Μπορεί τα τεχνικά προβλήματα να βοήθησαν σε αυτό το χαμηλό σκόρ. Αν είναι έτσι, σίγουρα θα δούμε βελτίωση στη πορεία. Όσο για τις πωλήσεις σαν κριτήριο καλού ή όχι προϊόντος......... Και τα Mac Donalds πουλάνε σαν τρελά......
TigaS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ότι πιο φτηνό βρεις, ίσα ισα να σε βγάλει από τη μιζέρα σου και να σε κάνει να σκέφτεσαι λίγο πιο ανοιχτά. Μιζερος εισαι εσυ φιλε που παιζεις ενα campaign 100 φορες.Ενας υγιεις Gamer παιζει ενα campaign μια φορα το τερματιζει και τελος!
NickTG Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μιζερος εισαι εσυ φιλε που παιζεις ενα campaign 100 φορες.Ενας υγιεις Gamer παιζει ενα campaign μια φορα το τερματιζει και τελος! Από πότε; :huh:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 υγιής gamer= casual?
KNoverGP Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 όντως από πότε ο υγιής gamer χαρακτηρίζετε casual και παίζει μόνο 1 φορά το campaing? δηλαδή οι υπόλοιποι που παίζουμε τα παιχνίδια 10ετιας αλλά και καινούργια που μας άρεσαν από 1-2 και 3 φορές το χρόνο είμαστε μα..κες?
Cosbuster Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μιζερος εισαι εσυ φιλε που παιζεις ενα campaign 100 φορες.Ενας υγιεις Gamer παιζει ενα campaign μια φορα το τερματιζει και τελος! Ένας "υγιείς" gamer, παίζει αυτό που του φαίνεται διασκεδαστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις εσύ με το τι αρέσει σε εμένα ή σε οποιονδήποτε άλλο.
TwitterLover Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Παιδιά εγω νόμιζα πως το diablo III είναι single player. Pay to play είναι όπως το wow? :S (άμα είναι έτσι σιγα μην το πάρω. -,-")
Beerloah Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Είμαι υποστηρικτής της Blizzard, παίζω χρόνια παιχνίδια τις (π.χ WoW etc). Δυστυχώς το Diablo 3 απαιτεί διορθώσεις, άμεσα και σε συγκεκριμένα σημεία. Σίγουρα θέλει στο engine του, μιας και γνωρίζω πολλά άτομα ( και τον εαυτό μου) που έχουν πολυ καλο PC αλλα απαράδεκτο FPS. Και πιστεύω ότι και τα γραφικά χωράνε μερικές πινελιές ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι η Blizzard δεν θα το αφήσει το θέμα έτσι και σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Οπότε, θεωρώ σύντομα ότι θα υπάρξουν διορθώσεις σε μελλοντικά patch, κάτι που δήλωσε η ίδια η εταιρία πρόσφατα. Γενικά είναι απο τις λίγες εταιριες που δίνουν υλικό αρκετό σε patch και προσέχει τα παιχνίδια τις, μένει να επιβεβαιωθούμε! Κατα τα αλλα το game είναι πολύ καλό και υπάρχουν περιθώρια να γίνει καλύτερο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα