panther_512 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Υπάρχουν αντικειμενικά χαρακτηριστικά που δεν υπόκεινται σε υποκειμενικότητες. Το always online δεν μπορεί να θεωρείται θετική κίνηση. Μπορεί για ένα παιχνίδι να μήν λέει και πολλά, προβάλλετε τη κατάσταση αυτή όμως σε όλα τα παιχνίδια που παίζετε και το ξανασυζητάμε. Δεύτερον, η απουσία customization. Δεν είναι δυαντό ο οποιοσδήποτε να θεωρεί αυτή τη κίνηση θετική. Λυπάμαι, αλλά αυτό αποσκοπεί καθαρά στο να είναι το παιχνίδι προσβάσιμο σε ηλικίες κάτω των 4 και πάνω των 95. Άμα συνεχίσουμε έτσι, το βλέπω το Diablo 4 να το κάνουμε streaming από το internet, ενώ, προς χάρην της απλοποίησης, πλέον ο χαρακτήρας σου θα είναι εφοδιασμένος με ΑΙ και θα παίζει μόνος του. Εσύ θα κάθεσαι με τα πόπ κόρν να παρακολουθάς και να γουστάρεις... Ο ανταγωνισμός, ο οποίος αποτελείται από απείρως μικρότερα studios, προσφέρει πολύ καλύτερες εμπειρίες, με πολύ πλουσιότερο gameplay.
Cosbuster Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεύτερον, η απουσία customization. Δεν είναι δυαντό ο οποιοσδήποτε να θεωρεί αυτή τη κίνηση θετική. Λυπάμαι, αλλά αυτό αποσκοπεί καθαρά στο να είναι το παιχνίδι προσβάσιμο σε ηλικίες κάτω των 4 και πάνω των 95. Που την είδες αυτήν την απουσία? Τι, επειδή δεν είναι στα attributes τα οποία έτσι και αλλιώς υπήρχαν ένας-δύο βέλτιστοι τρόποι να τα βάλεις για κάθε class που πήγαιναν όλοι στο ιnternet και αντέγραφαν? Τα runes που αλλάζουν τελείως τα skills δεν τα έχεις δει? Τα 2 φορές παραπάνω skills σε σχέση με το παρελθόν? Τη δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου gems για να τα βάλεις στο gear και να το κάνεις όπως θέλεις? Τον follower που τον προσαρμόζεις στα μέτρα σου αντί να πέρνεις έτοιμο ότι βρίσκεις? ¨ Όλα αυτά δεν είναι customization? Γιατί κολλάτε όλοι επειδή δεν είναι ακριβώς όπως στο παρελθόν? Τα πιθανά builds που μπορείς να φτιάξεις είναι απείρως περισσότερα απο το DII χωρίς να αναγκάζεσαι να φτιάχνεις καινούριο χαρακτήρα κάθε φορά που θες να κάνεις μια μικροαλλαγή. Αν αυτο δεν είναι customization, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ο Panther προφανώς δημιούργησε δικά του αντικειμενικά κριτήρια..(τα οποία θα ονομάσουμε υποκειμενικά έτσι για να αποφύγουμε το οξύμωρο) Ειδικά το επιχείρημα ότι το D3 δεν έχει customization...ντα3 Εγώ Panther για να σε προλάβω έχω παίξει όσα παιχνίδια αναφέρεις συν ότι έχω παίξει και το Diablo 3 αρκετά. Από όλα αυτά μου άρεσε το D3 περισσότερο. Εσύ πόσο έπαιξες το Diablo 3 και το κρίνεις έτσι? Το έψαξες? Ειδικά το Path of Exile είναι Diablo 2 rebranded και με νέα engine. Αν είναι δυνατόν.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλά, υπάρχουν πολλά hack n slash/dungeon crawlers ή όπως αλλιώς θέτε πείτε τα στα οποία δεν κάνεις από μόνος σου κατανομή των πόντων από το lvl up.Ξαφνικά εντοπίσαμε πρώτο το d3 και το ονομάσαμε πισωγύρισμα.
Still_Shady Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το Ντιαμπλο 3 μου θυμιζει το "Εφλεκτον" των Βητα Πεις.
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 panther, για το online τα είπαμε, δεν αρέσει γενικώς αλλά δεν είναι του θανατά Για το customization έχεις μαύρα μεσάνυχτα, συγγνώμη κιόλας, φιλικά πάντα. Ρίξε μια ματιά στο παιχνίδι να δεις ότι ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει 1 αντε 2 builds για κάθε κλάση. Υπάρχουν πάρα πολλά και είναι εξίσου καλά. Εγώ στο hell μόνο έχω αλλάξει τόσες φορές που δεν τις θυμάμαι και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι απίστευτο + σε ένα παιχνίδι. Βλέπεις όλη τη δουλειά που έχουν κάνει και δεν κολλάς ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε κάποιο build αλλά τα δοκιμάζεις όλα χωρίς penalties και προσαρμόζεσαι στις ανάγκες. Απλά μοναδικό. Στο φινάλε, είναι και αυτό ένα βήμα παρακάτω. Έπειτα από το d1 και έβαζαν τα attributes και έπειτα τα skills τα οποία δεν άλλαζαν και σε περιόριζαν τώρα αυτό. Αν νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις εύκολα σε ανώτερα difficulties με μυαλό 4χρονου, go ahead, make my day. Για μένα ίσως η καλύτερη αλλαγή. Άσε που κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον.
NickTG Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Με λιγότερα λεφτά, αγόρασα και υποστήριξα τα Torchlight 1, Torchlight 2 και Grim Dawn, τα οποία είναι πιό πλούσιες εμπειρίες, χωρίς ενοχλητικά DRM και με περισσότερα σημαντικά στοιχεία όπως πλήρες customization χαρακτήρα και modding tools. Από ότι βλέπεις όμως παρά το γεγονός ότι δεν έχουν το σατανικό DRM και είναι και φθηνά αντί να τα αγοράσουν τα κατεβάζουν από το θείο.
BlackScorpionX Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 tragic ... Διάβασε το πρώτο σχόλιο, ακριβώς κάτω από το άρθρο.
D.Luffy Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 CoD: MW3 sells 6.5 million US + UK First Day εκτός αν κάτι μου διέφυγε από το άρθρο :-P Εχμ...Το Diablo 3 αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μόνο για PC. Το CoD κυκλοφόρησε από την πρώτη μέρα σε PC, Xbox 360 και PS3. Αυτό και μόνο κάνει τις πωλήσεις του Diablo 3 πιο εντυπωσιακές.
drteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Λιγα ειναι αυτα που μπορω να πω για το αριστουργημα της bliz, ακομα μια φορα δειχνει πως ακομα και σημερα με τοσες βλακειες που κυκλοφορουν, πως αν απο πισω εχεις ατομα που εχουν παθος και εμπνευση μπορεις να δημιουργησεις εκπληκτικα πραγματα, διαβασα διαφορα σχολια προφανως απο ατομα που ειναι στο χωρο τα τελευταια χρονια και ασχολουνται με παιχνδια απο κονσολες, καλο οποιος δεν γνωριζει να μην σχολιαζει, οσο αναφορα ενα σχολιο οτι στο pc δεν υπαρχει ανταγωνισμος μαλλον η δεν εχει pc o συγκεκριμενος η δεν ξερει γιατι μπορω να γραψω 2 σελιδες με mmorgs που βγηκαν τα τελευταια χρονια για να χτυπησουν το wow της bliz και κανενα δεν καταφερε τιποτα γιατι αραγε?και εγω δοκιμασα αρκετα μιας και το συγκεκριμενο ειδος μου αρεσει πολυ αναφερω μερικα conan,guildwars,lineage,Mu,starwars, κανενα δεν μπορεσε να με κρατησει πανω απο ενα μηνα το πολυ.Αυτο για μερικους που μπορει να σκεφτουν οτι απλα επαιζα ενα wow και τιποτα αλλο,εχοντας εμπειρια απο εποχες spectrum στα games και βλεποντας τι ηλιθιοτητες βγαζουν που το μονο που εχουν να δειξουν ειναι τα γραφικα μπας και πουλησουν οι εταιριες καμοια καρτα γραφικων,μπορω να πω οτι παλι καλα που σαν την οαση μεσα στην ερημο βγαινει και τιποτα της προκοπης και ας κανει και χρονια να βγει. Αυτα απο εμενα παιδια.Αμα βρητε pass εστω για λιγο μπητε να το δειτε ειναι αριστουργημα,με απολυτο σεβασμο στα προιγουμενα diablo εχει κρατησει το χαρακτηρα ειναι απλο οπως ακριβως επρεπε να ειναι το diablo διαχειριση στα abilities απιστευτη και realtime μπορεις να αλλαζεις ακομα και οταν πολεμας boss το συστημα των menu απλα εκλπηκτικο, σε αντιθεση με το elder scrolls skyrim που δυστιχος ηταν χαλια, οταν σε τετοιου ειδους παιχνδια τα μενου διαχειρισης ειναι το 60%.Τι να πω για fun του ειδους ειναι must,απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις που αξιζει τα 60 ευρο απολυτα.DR.TEO
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχμ...Το Diablo 3 αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μόνο για PC. Το CoD κυκλοφόρησε από την πρώτη μέρα σε PC, Xbox 360 και PS3. Αυτό και μόνο κάνει τις πωλήσεις του Diablo 3 πιο εντυπωσιακές. κατα τα αλλα το PC Gaming εχει πεθανει.
panther_512 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ο Panther προφανώς δημιούργησε δικά του αντικειμενικά κριτήρια..(τα οποία θα ονομάσουμε υποκειμενικά έτσι για να αποφύγουμε το οξύμωρο) Ειδικά το επιχείρημα ότι το D3 δεν έχει customization...ντα3 Εγώ Panther για να σε προλάβω έχω παίξει όσα παιχνίδια αναφέρεις συν ότι έχω παίξει και το Diablo 3 αρκετά. Από όλα αυτά μου άρεσε το D3 περισσότερο. Εσύ πόσο έπαιξες το Diablo 3 και το κρίνεις έτσι? Το έψαξες? Ειδικά το Path of Exile είναι Diablo 2 rebranded και με νέα engine. Αν είναι δυνατόν. Δεν δημιούργησα αντικειμενικά κριτήρια, αναφέρθηκα σε αντικειμενικά γεγονότα που δεν χρίζουν υποκειμενικότητας. Εννοείται ότι το D3 με απασχόλησε πάρα πάρα πολύ, διότι ώς fan των D1 και 2, ήταν ένα μικρό όνειρο το D3. Είναι με μεγάλη μου στεναχώρια που δεν το παίζω, αλλά μου είναι αδύνατο να υποστηρίξω τέτοιες προσπάθειες. Εσείς τα βλέπετε ώς καινοτομίες. Εγώ το βλέπω ώς κακές κινήσεις και άρμεγμα του franchise. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Τώρα για τα παιχνίδια που ανέφερα τα οποία έπαιξες κιόλας ..... Μόνο το Torchlight 1 κυκλοφορεί. Τα Torchlight 2, Grim Dawn, Path of Exile, είναι ακόμα στο development, και πέρα του Torchlight 2 που βγαίνει το καλοκαίρι, τα υπόλοιπα θα αργήσουν λίγο να βγούν.... Ειδικά για το Path of Exile, μάλλον δεν το είδες τόσο καλά όπως νομίζεις. Θα σου πρότεινα να το προσέξεις καλύτερα, μιάς και ήδη το χαρακτηρίζουν ώς το " D3 για τους hardcore fans των D1 και D2". Το character customization είναι από άλλο πλανήτη. Ας κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια αυτά με το καλό και μετά μας λές τί σου άρεσε παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι προσφέρουν περισσότερα πράγματα. Rotating camera ας πούμε......
oneofthem Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 τα περισσότερα δεν με πολυενδιαφέρουν εκτός από την ατμόσφαιραάλλο να σου δίνει το σκηνικό ότι είσαι ο chuck ενάντια σε τερατάκια που υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια και τα σκορπίζεις επειδή είσαι chuck.. κι άλλο να σου δίνει το σκηνικό ότι όλα έχουν τελειώσει και είσαι σταυροφόρος ενάντια στον αντίχριστο με ατμόσφαιρα horror που θα μπορούσε να είναι χίλιες φορές πιο ενισχυμένη τώρα λόγω τεχνολογίας btw: εξαιρουμένων των τεχνικών χαραχτηριστικών, προφανώς μιλάμε υποκειμενικά όταν λέμε αν γουστάρουμε κάτι.. έλεος με τα 'υποκειμενικά' και τα 'αντικειμενικά' σας κατά τα άλλα αν και δεν ασχολούμαι πολύ με gaming προσωπικά προφανώς μου φαίνεται προσεγμένο και υπερπαραγωγή ως παιχνίδι όπως αναμενόταν φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα