nkarag Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής θέμα..σκέφτομαι να αναβάθμισω το pc μου αγοράζοντας μια radeon 6870..το τροφοδότικο μου είναι της etasis electronics των 650watt,θα την σηκώσει?κ κάτι άλλο..η μητρική μου είναι η asus pk5 κ πριν λίγο ανακάλυψα ότι δ υποστηρίζει μνήμες ddr3..αυτές που εχω τώρα είναι 2 της geil ddr2 στα 800mhz,1gb η κάθε μια.. τι μου πρότεινετε να βάλω γ να φτάσω τα 4 gb μνήμης?μήπως να αλλάξω μητρική που να υποστηρίζει ddr3?θα είχε μεγάλη διαφορά στην απόδοση στα games?
ninos30 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ένα-Ένα 1. PSU. Αν και καλό θα ήταν να έβαζες ακριβές μοντέλο, είμαι απόλυτα σίγουρος πως το τροφοδοτικό σου είναι ΥΠΕΡ-αρκετό, όχι μόνο για την 6870 αλλά σχεδόν για όλες της VGA που υπάρχουν (θα εξαιρούσα ίσως μόνο τις διπήρυνες). Αν είναι κιόλας η σειρά ΕΤ-650 τότε είναι εξαιρετικό. Η ETASIS δεν είναι τυχαία στα PSUs 2. Γιατί θέλεις να βάλεις άλλα 2 GB? Για τα games? Πολλοί πιστεύουν πως αν βάλουν περισσότερη μνήμη θα έχουν περισσότερα fps κάτι που είναι λάθος. Θα έχεις μια μικρή αύξηση (1-2 fps) γιατί δεν θα χρειάζεται τόσο συχνό access στον δίσκο σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις την κύρια διαφορά την κάνει α)GPU και b)CPU. Η περισσότερη μνήμη βοηθάει στην πιο εύρυθμη λειτουργία των Windows π.χ. μπορείς να έχεις περισσότερες εφαρμογές ανοικτές παράλληλα ή να διαχειρίζεσαι μεγαλύτερα αρχεία. Δεν αξίζει λοιπόν να αλλάξεις mobo μόνο και και μόνο για DDR2->DDR3. Αν σκέφτεσαι για γενικότερη αναβάθμιση το συζητάμε.
Shader Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 2. Γιατί θέλεις να βάλεις άλλα 2 GB? Για τα games? Πολλοί πιστεύουν πως αν βάλουν περισσότερη μνήμη θα έχουν περισσότερα fps κάτι που είναι λάθος. Θα έχεις μια μικρή αύξηση (1-2 fps) γιατί δεν θα χρειάζεται τόσο συχνό access στον δίσκο σου, αλλά όπως καταλαβαίνεις την κύρια διαφορά την κάνει α)GPU και b)CPU. Η περισσότερη μνήμη βοηθάει στην πιο εύρυθμη λειτουργία των Windows π.χ. μπορείς να έχεις περισσότερες εφαρμογές ανοικτές παράλληλα ή να διαχειρίζεσαι μεγαλύτερα αρχεία. Αναλόγως τι games παίζει τα 2 gb είναι λίγα δεν φτάνουν.
evagelou Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 βαλε αλλα δυο ντιμακια απο 1 γιγα να εισαι γενικοτερα ανετος και ο υπολογιστης σου θα δουλευει πολυ πιο καλα. μεχρι ποσα διαθετεις για καρτα γραφικων?
nkarag Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Γ να μην εχω προβλήματα πρέπει απλά οι καινούριες μνήμες να είναι στα ίδια mhz?δ παίζει ρόλο η μάρκα η το αν είναι δύο μνήμες των 1 gb η μια μνήμη των 2 gb?μπορείτε να μου πείτε γ συγκεκριμένες μάρκες? γ κάρτα δίνω μέχρι 200 ευρώ..
evagelou Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 καρτα προτινω αυτην http://www.skroutz.gr/s/1707710/Radeon-HD-7850.html αλλιως πας σε 6870... και ραμ πας σε DDR2 1066mhz 2x2 γιγα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις....αλλιως βαλε αλλα 2 dim στα 800 mhz κατα προτιμηση να ναι ιδιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα