me3ikan Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Λοιπον παιδες ακουστε την ιστορια μου: Θελω ενα προγραμμα (κατα προτιμηση ευκολο στη χρηση) με το οποιο: πειτε οτι εχω ενα βιντεο που εχει σε μερικα σημεια του ηχο ενω σε αλλα οχι. Σε εκεινα που δν εχει θελω να ακουγεται μουσικη ενω εκει που ηδη υπαρχει ηχος να μειωνται η ενταση κατα 50 με 80%! Με αλλα λογια θελω να κανω tutorial για το youtube οπου εγω θα μιλαω ενω θα υπαρχει ηχος στο background ο οποιος θα αυξομειωνεται αυτοματα αναλογα με το εαν εντοπιζεται ηχος απο το βιντεο! Ελπιζω να καταλαβατε! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αυτό που θέλεις χρειάζεται πρόγραμμα video edit (μοντάζ βίντεο). Κάτι εξαιρετικά εύκολο δεν υπάρχει και το movie maker δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες. Θα έλεγα να δοκιμάσεις με κάποιο από τα: corel video studio, sony vegas movie studio hd, adobe premiere elements, movavi video editor αλλά κανένα δεν είναι δωρεάν και πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους μέχρι να καταφέρεις να έχεις αποτελέσματα. 1
me3ikan Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) φιλε μου απο ολα αυτα εσυ ξερεις να χρησιμοποιηεις κανενα? ποιο προτεινεις? και τα λεφτα δεν ειναι προβλημα διοτι στην ελλαδα ζουμε! Γι' αυτο υπαρχει το ΧΧΧΧΧΧΧ! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2012 από parsifal Πιπέρι στο...πληκτρολόγιο!
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αυτό που θέλεις να κάνεις σε όλα με τον ίδιο τρόπο γίνονται,οπότε μιας και ζεις στην ελλάδα δοκίμασε τα όλα να δεις ποιο σε βολεύει εσένα ποιο καλά.
me3ikan Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 oκ οποτε θα κατεβασω το της Adobe μια και ξερω την εταιρια και εχω και τα Photoshop και After Effects! τελεια βλεπω εχει και trial οποτε θα το κατεβασω απο την adobe για να μην εχει και ιο και μετα θα βρω το serial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα