Προς το περιεχόμενο

BALDURS GATE 3??

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pragmati to nwn itan poly epifaneiako se sxesi me to BG, an kai eixe kalytera efe (fysiko itan afou einai pio kainourio...) to megalo tou meionektima itan o ypnos... (gia osous den kseroun, koimosoun kai gemizes Hit Points!!!! Greater restoration ena pragma!!!) Twra gia to 30 level pou eipes exeis ena kapoio dikio... i tha einai m@l@k|@ i tha exei poly power play

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

giati re paidia lete oti to neverwinter nights den einai kalo?? to multiplayer einai porosato..kai epipleon i dinatotita na katevaseis scenarios apo to net kai na ta paizeis se single i multi mod einai katapliktiki.....alla telos panton to topic einai gia bg3..

i apopsi moy einai pos oi tipades exoyn deiksei oti apo pleyras senarioy mporoyn na kanoyn 8aymata (blepe bg1) alla kai na ta skatonoyn (blepe bg2 ..apopsi moy etsi ...polloi 8a diafonisoyn)....pisteyo pantos pos opos eipe kai ena paidi pio pano apo mithologiki apopsi exoyn eksantlisei sxedon ta panta ..alla pote den ksereis ..kati neo mporoyn na skarfistoun...oso gia ta grafika exete dei to baldurs gate dark alliance gia ps2??? mmm kati moy 8imizei ayto to 3d grafiko.....elpizo na bgei to paixnidi kai "god"(stebagmos) na einai kalo kai makari na ksanaer8ei ekeini i porosi toy bg1...........eipa kai elalisa...

Δημοσ.

Ρε παιδιά για rpg μιλάμε τώρα ή για fps ? Τι ρόλο παίζουν τα γραφικά ειδικά στα D&D ? Βέβαια όταν τα γραφικά ενσωματώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσδίδουν στον (ψευτό-)ρεαλισμό του κόσμου είναι επιθυμητά αλλά όταν αυτά είναι ο αυτοσκοπός σε ένα rpg game τότε γ....ε τα! Για παράδειγμα το Morrowind παρά τα εκπληκτικά του γραφικά είχε και:

1)Καλό Σενάριο

2)Τεράστιο και καλοστημένο κόσμο

3)Τρομερο σύστημα μάχης-spells

Βέβαια είχε και τα ελλατώματά του (Πολύ περπάτημα-ελεεινό journal-υπερβολικές απαιτήσεις σε hardware)

ʼλλα παιχνίδια που βασίστηκαν σε αντίστοιχη λογική πάτωσαν γιατί δεν είχαν τα παραπάνω τρία σημεία. Επίσης επειδή μιλάμε για BG το οποίο είνι D&D δηλαδή CRPG (όπως και τα morrowind και NWN) και όχι MMRPG (Everquest) ή Action RPG(Diablo ή BG DA μπορεί και BG3) οι συγκρίσεις μεταξύ αυτών των διαφορετικών ειδών είνε άκαρπες λόγω των διαφορετικών κριτηρίων της κάθε μίας. Επίσης να επισημάνω οτί δεν κατέκρινα-έθαψα το NWN, απλώς είπα οτι το single player campaign του ήταν πολύ ΛΙΓΟ (με όλη την σημασία της λέξεως ποσότητα-ποιότητα) για κάποιο fan των BG. Τώρα το ότι έχει καλύτερα γραφικά ή ότι ο Dungeon Master εκεί <μαμάει> στο multiplayer, εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο γιατί εγω το πήρα πρώτος original πριν σκάσει καλά καλά μύτη ελλάδα ως άξιο διάδοχο του BG. Όσα λοιπόν mods και να βγούνε κανένα δεν θα μου δώσει ξανά την κ...α που μου έδωσε όλη η σειρά BG ή ακόμα και το Morrowind. Ο ύπνος επίσης καταργούσε κάθε έννοια δυσκολίας - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Συγνώμη αλλά εγώ δεν θέλω στα rpg να ξεπατώνω εκατομύρια σκιουράκια και να περιμένω για 10 δεύτερα τον Μορφέα για να συνεχίσω το θεάρεστο έργο μου χωρίς φόβο. Στο BG όποιος έκανε την μ....α και πήγαινε στο δάσος με τις αράχνες (Cloakwood νομίζω?) χωρίς priest και potions (με τα μυαλά του NWN) δεν νομίζω να μην έτρεχε πίσω μισοπεθαμένος στο BG !!!

Και η Bioware διαφήμιζε και εκθείαζε τόσο το single όσο και το multi player κομμάτι του NWN ή κάνω λάθος ?

Αν ήταν μόνο multi το NWN ούτε μία κόπια δεν θα πούλαγε στο Ελλαδιστάν ή πάλι κάνω λάθος?

Παίζει κανένας εδω πέρα Everquest ?

Η μάλλον έχει παίξει ποτέ κανείς εδώ Everquest ή Dark Age of Camelot που παρόλα αυτά είναι στο είδος τους κορυφαία?

Έτσι με πολλή διαφήμιση και από τις ένδοξες δάφνες του παρελθόντος και απο τα κορόιδα-ΠΕΛΑΤΕΣ της (σαν τους γαύρους με τους βάζελους ένα πράγμα) κατάφερε να πουλήσει NWN στην Ελλάδα και παγκοσμίως λες και ήταν τυρόπιτες με το συγκεκριμένο single player campaign.

Τώρα αν το BG3 είναι NWN2 ή ακόμα χειρότερα BG DA2 πιστεύω απο μεριά μου θα μετράει ένα κορόιδο λιγότερο. Γιατι ειμαι απο τους λιγοστούς που πιστεύω οτί τα rpg πρέπει να είναι παιχνίδια που πωρώνουν, ταξιδεύουν και διαρκούν (>3 μήνες) και όχι <<ψαγμένα>> fps-platform με τρελά γραφικά και ήχο. Αυτά είχα να πω - πάπαλα !!

Αχχχχχχχχχχχ Εκτονώθηκαααααααα.

Δημοσ.

Προφανώς αν κάτι είναι D&D να ακολουθεί τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Καλύτερα τους δεύτερους από τους τρίτους που τους ψιλο-γ.......ε. Ποιος σου είπε όμως οτί το BG 3 θα είναι D&D ή ακόμα οτι θα είναι CRPG ?

Δημοσ.
ilos

said:

Και η Bioware διαφήμιζε και εκθείαζε τόσο το single όσο και το multi player κομμάτι του NWN ή κάνω λάθος ?

Αν ήταν μόνο multi το NWN ούτε μία κόπια δεν θα πούλαγε στο Ελλαδιστάν ή πάλι κάνω λάθος?

To NWN arxika ftiaxthnke gia mono multi.Den eixe pei pote h Bioware gia to single meros oti 8a einai kati to entypwsiako afou thn teleutaia stigmh to pros8ese kai fanhke apo to teliko apotelesma oti den 8a mborouse pote na ftasei ta epipeda twn BG.

Δημοσ.
Προφανώς αν κάτι είναι D&D να ακολουθεί τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Καλύτερα τους δεύτερους από τους τρίτους που τους ψιλο-γ.......ε. Ποιος σου είπε όμως οτί το BG 3 θα είναι D&D ή ακόμα οτι θα είναι CRPG ?

oi kanones tou ad&d eksantlithikas sta proigoume bg, an den einai crpg ti tha einai? as afhsoume thn sizitish gia tous kanones gia allo thread h gia pm's. for the record exo arketh empeiria kai sta dio sistima to kathe ena exei ta proterimata tou an kai to 3rd edition aplopoihse kai "siderose" polles atelies tou 2nd

Δημοσ.

epote μπορεί να βγει ως :

Ένα τύπου BG-DA (Action-rpg) ή ακόμα χειρότερα

Το fellowship of the ring πάλι της vivendi το θεωρείς crpg ?

Να τι μπορεί να είναι το BG3 ...

Δημοσ.
epote μπορεί να βγει ως :

Ένα τύπου BG-DA (Action-rpg) ή ακόμα χειρότερα

Το fellowship of the ring πάλι της vivendi το θεωρείς crpg ?

Να τι μπορεί να είναι το BG3 ...

oposdipote mporei, alla tote to megethos ths ntomatas pou tha kaliergiso tha einai toso megalo oste na thapsei oloklirh thn bioware apo kato:)

oxi ta bg htan kai prepei na meinoun (an sinexisoun kati poly apithano) gia thn istoria kai tous xaraktires

ta icewind dale htan makelema trelo, to neverwinter htan multiplayer, ta ypoloipa einai sto xaos:P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

an kai to ksethavo ligaki to topic, epeidi epaiksa kai teleiosa to BG2 sto PC kai se PS2 apla den exei kamia ma kamia epafi kai sxesi..

Tou PS2 i ekdosi (kai fantazomai kai tou Xbox) einai entelos Diablo style, opote den mporei kan na sigrithei.

Prosopika exo paiksei to Diablo 1 se aneleito vathmo to 1997-98-99 se battlenet kai thimamai tin proti mera sindethika savato proi stis 7 (eixa valei ksipnitiri na sindetho na to valo na katevazei ta updates kai meta na koimitho ksana) kai kateliksa na paizo seri apo tis 8.30 to proi mexri tis 11 to vradi tou savvatou me tis PITZAMES xoris na exo faei kan!! Kai stamatisa gia na vgo!!

Opote to kathe paixnidi einai alli fasi kai anikei se katigoria, to Diablo 2 as poume mporei kaneis na pei oti den itan oraio? Mia xara itan apla DEN theoreitai RPG opos emeis oi skliropurinikoi kseroume.

Gia mena RPG itan to Dungeon Master, Eye of the Beholder series, Lands of Lore 1 kai apo ta pio prosfata BG me diaforetiko stul apeikonisis..

An to GB3 einai na vgei san to Diablo tote den leei, kalitera na tou allaksoun onoma, eilikrina, giati ego epaiksa to BG sto PS2 kai apogoiteftika oxi gia tin poiotita tou paixnidiou (kalo, alla kouvalaei polu vari onoma kai den tou aksizei) alla gia ton tropo pou ekmetaleftikan tin emporikotita tou onomatos tou....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Privateer,αναστατώνεις κόσμο χριστουγενιάτικα!!!!!

Απο το στόμα σου και......σε κάποιου το αυτί ώστε να κάνει το BG3 πραγματικότητα.

Ας μην το αναλύεται άλλο περι rpg.Ισώς ,λέω ίσως,χωρίς τις σειρές BG 1 and 2 να ΜΗΝ υπήρχαν rpg καθαρόαιμα.

Καλά χριστούγεννα σε όλους σας...και μη το ψάχνεται άλλο.

Ας έρθει με το καλό και τότε το συζητάμε!

Δημοσ.

Και μία τελευταία παράκληση,ξέχασα να την αναφέρω πιο πάνω.

ΕΔΩ είναι ένα topic σχετικά με το BG3 οπότε,σας παρακαλώ,μην χρησιμοποιείτε απρεπείς λέξεις όπως....."Diablo".

Λίγος σεβασμός δε βλάπτει.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην ξεθάβετε τέτοια topic και πάθουμε κανένα έμφραγμα χρονιάρες μέρες... :oops:

polaki wrote :

an kai to ksethavo ligaki to topic, epeidi epaiksa kai teleiosa to BG2 sto PC kai se PS2 apla den exei kamia ma kamia epafi kai sxesi..

Tou PS2 i ekdosi (kai fantazomai kai tou Xbox) einai entelos Diablo style, opote den mporei kan na sigrithei.

Μα πιστεύω δεν έχει βγει BG για PS. Μάλλον θα εννοείς τα DA :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...