AGELOG Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 θελω να αγορασω μια τηλεοραση στα 500€.η οποια να εινα led 37-42",smart tv,ειμαι αναμεσα Samsung ue40d5500 και lg 42LV5500 42 θα ηθελα την γνωμη σας , τι αλοο μπορειτε να προτεινετε με τα παραπανω κριτηρια,επισης επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω internet θα ηθελα την αποψη σας και τι πρεπει να προσεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGELOG Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 θελω να αγορασω μια τηλεοραση στα 500€.η οποια να εινα led 37-42",smart tv,ειμαι αναμεσα Samsung ue40d5500 και lg 42LV5500 42 θα ηθελα την γνωμη σας , τι αλοο μπορειτε να προτεινετε με τα παραπανω κριτηρια,επισης επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω internet θα ηθελα την αποψη σας και τι πρεπει να προσεξω? καποια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Οι τηλεοράσεις έχουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά. Η LG έχει ελάχιστα μεγαλύτερο πανελ, αλλά έχει και διαφορά στην τιμή, στα μαγαζιά που κοίταξα. Η Samsung έχει πολύ καλύτερο player, αν σε ενδιαφέρει η θέαση ταινιών και σειρών μέσω θύρας usb. Αγορά μέσω ιντερνετ, να υποθέσω απο ελληνικό μαγαζί μέσω skroutz; Κοιτάς τις αξιολογήσεις και ψάχνεις λίγο το μαγαζί να δεις αν έχει αρνητικές κριτικές. Πληρωμή με αντικαταβολή αν είναι δυνατόν. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2012 από kostas_dr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGELOG Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οι τηλεοράσεις έχουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά. Η LG έχει ελάχιστα μεγαλύτερο πανελ, αλλά έχει και διαφορά στην τιμή, στα μαγαζιά που κοίταξα. Η Samsung έχει πολύ καλύτερο player, αν σε ενδιαφέρει η θέαση ταινιών και σειρών μέσω θύρας usb. Αγορά μέσω ιντερνετ, να υποθέσω απο ελληνικό μαγαζί μέσω skroutz; Κοιτάς τις αξιολογήσεις και ψάχνεις λίγο το μαγαζί να δεις αν έχει αρνητικές κριτικές. Πληρωμή με αντικαταβολή αν είναι δυνατόν. ευχαριστω kostas_dr απο οτι καταλαβα συνιστας samsung,ποια απο τις δυο εχει καλυτερη δυνατοτητα προσβασης sto internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δυστυχώς εδω δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGELOG Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δυστυχώς εδω δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ευχαριστω και παλι kostas_dr , θα ηθελα τις αποψεις σας εαν καποιος γνωριζει τις δυνατοτητες των παραπανω σε σχεση με το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ευχαριστω και παλι kostas_dr , θα ηθελα τις αποψεις σας εαν καποιος γνωριζει τις δυνατοτητες των παραπανω σε σχεση με το ιντερνετ χωρίς να "την λέω" σε σένα φίλε μου, δεν ξέρω τι έχει πιάσει τον κόσμο με το ιντερνετ από την τηλεόραση και τη διασύνδεση μέσω wifi.... ιδίως αν υπάρχει λαπτοπ, απλά το συνδέεις μέσω HDMI με την TV και πλοηγείσαι όπου θέλεις... Πάρε μια καλή τηλεόραση για αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά (και αν σώσεις και 100 ευρώ για καλό δικό σου είναι) και μην παρασύρεσαι από το μάρκετινγκ... μεταξύ των 2 εγώ θα σου πρότεινα την samsung λόγω του player, που είναι ένα χρηστικότατο χαρακτηριστικό (σε αντίθεση με το web access). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGELOG Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 χωρίς να "την λέω" σε σένα φίλε μου, δεν ξέρω τι έχει πιάσει τον κόσμο με το ιντερνετ από την τηλεόραση και τη διασύνδεση μέσω wifi.... ιδίως αν υπάρχει λαπτοπ, απλά το συνδέεις μέσω HDMI με την TV και πλοηγείσαι όπου θέλεις... Πάρε μια καλή τηλεόραση για αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά (και αν σώσεις και 100 ευρώ για καλό δικό σου είναι) και μην παρασύρεσαι από το μάρκετινγκ... μεταξύ των 2 εγώ θα σου πρότεινα την samsung λόγω του player, που είναι ένα χρηστικότατο χαρακτηριστικό (σε αντίθεση με το web access). ευχαριστω timestamp για την απαντηση σου η οποια με εβαλε σε προβληματισμο και επειδη δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα και υπαρχει και λαπτοπ ,θα ηθελα την προταση σου για μια συμφερουσα και αξιοπιστη τηλεοραση led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Στην απάντησή του, σου προτείνει ποιά τηλεόραση να επιλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα