slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Γεια σας. Προσπαθησα να κανω uninstall και μετα install το phpmyadmin και κατι πηγε λαθος. Εξ αρχης. Εκανα τη τραγικη γκαφα και απλα διεγραψα τον φακελο του phpmyadmin απο το htdocs του apache. Το uninstall προφανως δεν εγινε σωστα (γκαφα λεμε!) και τωρα γινετε το εξης... Παω να κανω install απο την αρχη. Μπαινω στο localhost/phpmyadmin/setup (εναλλακτικο απο το να πειραξεις το config, υποστηριζεται απο τις νεες εκδοσεις) και τιποτα! Δεν μπορει να βρει τη σελιδα λεει! Προφανως, λογω της γκαφας μου, καπου ξεμεινανε αρχεια απο το "παλιο" phpmyadmin που δεν εγινε σωστα το uninstall. Παιζει καποιο conflict...Ξερει κανεις τι ακριβως να κανω για να σβησω τα ΠΑΝΤΑ απο το phpmyadmin και να το βαλω απο την αρχη σαν ανθρωπος?Ε?Φανταστικο φορουμ? Δεν εχω appserv η κατι τετοιο , δουλευω το πατραπαραδοτο apache/php/mysql/phpmyadmin, εγκατεστημενα όλα ξεχωριστα Βρηκα καποια site στο internet, αλλα ουσιαστικα σου λενε να εγκαταστησεις καποιo προγραμμα για uninstall. Το να κανω install ενα προγραμμα για να κανω uninstall ενα αλλο, μου μοιαζει λιγο παρανοια. Εκτος αν εχετε καποιο να προτεινετε εσεις, που οντως κανει δουλεια. Ευχαριστώ...
nspyrou Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν είμαι fan, του Apache,, μια ιδέα ρίχνω ... δες το configuration file, του Apache, για references στην PHP, προφανώς κάτι προσπαθεί να βρεί και δεν το βρίσκει. Εγώ θα έκανα rename το configuration file, και θα προσπαθούσα να περάσω το setup απο πάνω ... Μπορεί να μην είναι σωστό, αλλά είναι μια ιδέα ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!! Πονάει μάτι, κόβει κεφάλι!!
slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλή ιδέα, αλλά θα σε τρομαξω... Δεν εχω ουτε apache αυτη τη στιγμη στο pc. Ηθελα να τα βγαλω ολα και να τα ξαναβαλω απο την αρχη. Οποτε δεν υπαρχει τιποτα, ψαχνω λυση στο θεμα του phpmyadmin για να τα ξαναβαλω απο την αρχη...
nspyrou Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μήπως τρέχει το service του?! Δεν προσπαθείς να το κάνεις Disable?
slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εννοεις να το βρω στον task manager?Δεν εμφανιζεται οχι...
nspyrou Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν αναφέρομαι στα Applications ή στα Processes. Εννοώ στο Task Manager,, στην καρτέλλα Services ... Αν δε σου τα δείχνει όλα πάτα το κουμπί "Services ...". Δεν μπορεί!! Εκεί πρέπει να είναι ...
slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κι ομως δεν ειναι πουθενα. Μηπως δεν εμφανιζεται σαν υπηρεσια επειδη λειπουν φακελοι, αλλα αυτοι που καπου ξεμειναν κανουν τη ζημια? Απο cmd δεν μπορω να εντοπισω και να σβησω οτι ξεμεινε?
nspyrou Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ανοιξε ένα Command Line, και δώσε: net start Αυτό θα πρέπει να σου δώσει τη λίστα των running services των Windows
dewn735 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 slevinkelevra, ποιος είναι ο οδηγός που ακολούθησες; Τι εννοείς ότι έκανες εγκατάσταση και μετά απεγκατάσταση; To phpmyadmin δεν είναι διεργασία για να φαίνεται στα processes ή στο task manager, μη ψάχνεις αδικα (μιλάμε για αυτό εδώ, έτσι; )
slevinkelevra Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι γι αυτο ακριβως μιλαμε. Εκανα install οπως λεει, στο site που αναφερεις. Οταν θελησα να κανω uninstall εκανα το λαθος και απλα εσβησα το φακελο phpmyadmin απο το htdocs του apache. Προφανως,λαθος τακτικη. Τωρα εχουν ξεμεινει φακελοι καπου και δεν μπορω να τους βρω να τους διαγραψω. Κατι τελος παντων εμποδιζει να κανω σωστα το install απο την αρχη, οπως ειπα και πιο πανω.
dewn735 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν έκανες κανένα λάθος, απλά το σβήνεις και είσαι οκ, γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν πήγες να το ξαναβάλεις, έφτιαξες ξανά σωστά τους φακέλους; Μήπως μετά την αποσυμπίεση, το phpmyadmin βρίσκεται στον φάκελο htdocs/phpmyadmim/phpmyadmin αντί για htdocs/phpmyadmim;
slevinkelevra Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οχι, οχι στο htdocs/phpmyadmim ειναι Ειχα βγαλει ολα τα προγραμματα και τα ξαναβαλα απο την αρχη... Apache/php/mysql ολα ok Κανω την εγκατασταση του phpmyadmin οπως λεει εδω http://www.phpmyadmin.net/documentation/ και αμα παω Localhost/phpmyadmin τιποτα...μου βγαζει απλα μια λιστα με Links με τα αρχεια που περιεχονται εκει πρεπει να παω localhost/phpmyadmin/index λαθος?
dewn735 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρύθμιση του apache είναι. Άνοιξε το httpd.conf και βρες τη γραμμή που γράφει DirectoryIndex. Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι: >DirectoryIndex index.html index.htm index.php welcome.html Λογικά εσένα θα πρέπει να λείπει το index.php Και τώρα πρόσεξα αυτό: Δεν εχω ουτε apache αυτη τη στιγμη στο pc Χωρίς web server εγκατεστημένο με υποστήριξη php, μη περιμένεις προκοπή!
slevinkelevra Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εχω εγκαταστησει κανονικα apache/php/mysql... Καλή η ιδεα σου, εκανα αυτο που ειπες, αλλα και παλι τιποτα. Πρεπει να παω localhost/phpmyadmin/index.php Τι να πω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα