Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να μπαίνουν κι άλλες εταιρείες στον ανταγωνισμό μπας και βγάλουν κανένα οικονομικό tablet να πάρει ο κοσμάκης.. :P

Δημοσ.

Άντε να μπαίνουν κι άλλες εταιρείες στον ανταγωνισμό μπας και βγάλουν κανένα οικονομικό tablet να πάρει ο κοσμάκης.. :P

Ναί γιατί πραγματικά ένα tablet του έλειπε απο την ζωή του.... :P έχουμε ξεφύγ...

Δημοσ.

Ναί γιατί πραγματικά ένα tablet του έλειπε απο την ζωή του.... :P έχουμε ξεφύγ...

Όχι φίλε μου δεν είπα αυτό!Κι εμένα μου φαίνεται περιττό να έχει κάποιος tablet αν έχει smartphone και laptop,απλώς είμαι πολλοί εκείνοι που θέλουν να πάρουν και δεν μπορούν λόγω των σχετικά υψηλών τιμών!

Αποστολή από Xperia Mini με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Υπάρχουν για όλα τα βαλάντια tablet.

Βέβαια όλοι θα θέλαμε ένα ipad αλλά αν τα χαρακτηριστικά του Kai είναι αυτά που λένε και σε αυτή την τιμή που λένε τότε είναι καλοδεχούμενο.

Δημοσ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τόσο απαραίτητο για την ύπαρξή μας στη ζωή όμως γι' αυτό είμαστε σε αυτό το φόρουμ: αγαπάμε την τεχνολογία και είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μας να ασχολούμαστε με τα προϊόντα της.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...