Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους από έναν νέο στην παρέα! Ήρθε ο καιρός να πάρω ένα νέο PC που θα τον έχω σπίτι και εκτός από internet θα κάνω και μερική χρήση σε ψιλοβαριά προγράμματα οπότε λέω για απαιτήσεις επεξεργαστή τουλάχιστον 2,5 GHz διπύρηνο και 4 GB RAM. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω και πολλά από χαρακτηριστικά, αλλά ξέρω ότι δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά :-D :-D . Σκεφτόμουν κάτι γύρω στα €300-€350. Επίσης δεν ξέρω τι διαφορά έχει ένας intel i3 με έναν celeron ή εναν AMD! Οπότε : Help !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Θέλεις και οθόνη μέσα σ αυτό το ποσό? Αν ναι, ξέχασέ το.

Αν όχι, απάντησε σε παρακαλω σε κάποιες ερωτήσεις:

1) Ποιά είναι τα προγράμματα που θα χρησιμοποιείς?

2) Παιχνίδια θέλεις να πάιζεις?

3) Ποιά είναι η οθόνη σου?

Δημοσ.

Φίλε Δεινόσαυρε ευχαριστώ για την απάντηση! Οθόνη λέω να πάρω ξεχωριστά, αλλά όταν λέω €300-€350 δεν τη περιλαμβάνω μέσα!

1) Autocad 2005 και Sony Vegas ή κάποια παραπλήσιο για δημιουργία βίντεο. Αυτό όμως θα το χρησιμοποιήσω περιστασιακά.

2) Όχι παιχνίδια. Δεν με ενδιαφέρουν.

3) Οθόνη δεν έχω αλλά θα πάρω καμιά με κανα €100 γύρω στις 20 ίντσες.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Είναι πολύ σφιχτό το μπάτζετ, αλλά ορίστε μία πρόταση:

Κουτί: Hantol HC2881 Midi Case No PSU Black/Silver

Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Μητρική: Asrock Socket AM3+ 960GM/U3S3 FX

Μνήμη: 2 X Corsair 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz

Σκληρός: Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB

DVD-RW: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology SATA Black Bulk

353 ευρώ

Δημοσ.

Φίλε Δεινόσαυρε ευχαριστώ για την απάντηση! Οθόνη λέω να πάρω ξεχωριστά, αλλά όταν λέω €300-€350 δεν τη περιλαμβάνω μέσα!

1) Autocad 2005 και Sony Vegas ή κάποια παραπλήσιο για δημιουργία βίντεο. Αυτό όμως θα το χρησιμοποιήσω περιστασιακά.

2) Όχι παιχνίδια. Δεν με ενδιαφέρουν.

3) Οθόνη δεν έχω αλλά θα πάρω καμιά με κανα €100 γύρω στις 20 ίντσες.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

sorry αδερφε αλλα γιατι autocad 2005?

Δημοσ.

Λογικα θα εχει την αδεια..

Σωστά!!

Ο AMD επεξεργαστής είναι αξιόπιστος? Το ρωτάω επειδή είμαι λίγο ασχετος και τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια είναι τα Pentium!

Δημοσ.
Ο AMD επεξεργαστής είναι αξιόπιστος?

Φίλε sokpip μην σε απασχολεί αυτό το θέμα μια χαρά είναι οι επεξεργαστές της.

Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση,ποιό λειτουργικό θα βάλεις και αν είναι να βάλεις Windows 7 το έχεις δουλέψει με το Autocad 2005;

Δημοσ.

Φίλε sokpip μην σε απασχολεί αυτό το θέμα μια χαρά είναι οι επεξεργαστές της.

Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση,ποιό λειτουργικό θα βάλεις και αν είναι να βάλεις Windows 7 το έχεις δουλέψει με το Autocad 2005;

Θα βάλω Windows 7! Δεν το έχω τρέξει το autocad 2005 όμως ακόμα σε αυτό το λειτουργικό. Χρησιμοποιώ τα xp για το autocad 2005. Λες να μην ειναι συμβατο??? Αυτο δεν το σκέφτηκα!

Δημοσ.

Θα το τρέχεις σε xp compatibility mode. Η microsoft αναφέρει ότι υπάρχει συμβατότητα (με τον τρόπο που σου είπα)

http://www.microsoft.com/Windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=Autodesk%20AutoCAD%202005&v=Autodesk&uid=16&l=en&pf=1&pi=2&c=Enterprise%20Applications&sc=Industry-Specific%20Applications&vd=all&os=32-bit

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ, καποια προταση για ενα μετριο pc μεχρι 400ευρω (χωρις οθονη - πληκτρολογια κλπ).

Απλες διεργασιες, οχι καποιο ιδιαιτερο προγραμμα ουτε ιδιαιτερο gaming. Κατι αξιοπιστο.

Δημοσ.

Είναι πολύ σφιχτό το μπάτζετ, αλλά ορίστε μία πρόταση:

Κουτί: Hantol HC2881 Midi Case No PSU Black/Silver

Τροφοδοτικό: Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Μητρική: Asrock Socket AM3+ 960GM/U3S3 FX

Μνήμη: 2 X Corsair 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz

Σκληρός: Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB

DVD-RW: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology SATA Black Bulk

353 ευρώ

Πολυ καλη η συνθεση του δεινοσαυρου.

Αν σε περνει,βαλε τις 1600αρες μνημες.Οχι καμια τρελη διαφορα απο επιδοσεις,αλλα ειναι πλεον μοδα ...και πιο μουρατες... :-D

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24072&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Ακυρο.Τωρα προσεξα οτι εχει βαλει 2x4Gb.Καλητερα να εχεις ποσοτητα απο RAM,παρα μικροτερη ποσοτητα και λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...