giannos86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά είδα ενα θέμα εδώ στο forum που έλεγε πώς μπορώ να παίξω mkv αρχεία στην lg tv μου αλλά μάλλον έκανα κάτι λάθος και τώρα δεν παίζει κανάλια... Είχα αρχικό firmware το 3.24 νομίζω,μια μέρα την αναβάθμισα στο τελευταίο που είναι το 3.75 πριν απο καιρό που έπαιζε κανονικά.Για να μου βγάλει όμως το κρυφό menu έπρεπε να κάνω downgrade.Μπήκα σε ένα site που έλεγε να κάνω downgrade στο 3.55 το κατέβασα το έκανα.Δεν είδα κρυφό menu με κανένα συνδιασμό κουμπιών.Μπήκα σε άλλο site έλεγε οτι μπορώ να κάνω restore στο εργοστασιακό αν δεν λειτουργήσει αυτό που έβαλα.Το έκανα έγραψε restore complete και ήταν στο 3.55.Τελικά μετά απο ψάξιμο το κατέβασα στο βασικό 3.15 διαβάζοντας αυτόν τον οδηγό http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack_on_2009_LH_series#Above_v.3.40 Δεν είδα πάλι κρυφό menu και πάλι δεν συντονίζει κανάλια... Ξέρει κανείς κάτι η να την πάω για service? Thanks Ξαναέβαλα το 3.75 απο το site της lg έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι ψάχνει κανάλια και δεν βρίσκει τίποτα ενώ είναι συνδεδεμένη στην κεραία κανονικά. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από giannos86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 αυτα να υποθεσω δεν τα διαβασες πριν το ξεκινησεις; WARNING! Please read this first or you will brick your TV set! NOTE: This is worth remembering. This firmware hack is only for the LH, LF & some LU Series EUROPEAN MODELS. DO NOT, I REPEAT, DO NOT try this at other models as YOU WILL BRICK YOUR TV! DON'T TRY THIS WITH USA/CA/ASIA MODELS (LH7000 users avoid as this model doesn't work and already has USB working) αρα, πρωτον απο οτι λεει στο μοντελο σου ηδη δουλευε το usb ετσι. δευτερον..το 7030 ειναι σιγουρα ευρωπαικο; αν εισαι εντος εγγυησης πηγαινε την για service. αν εισαι εκτος..δεν ξερω. εγω παντως το εχω κανει επιτυχημενα σε 2 της σειρας LH2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν μου επαιζε mkv γιαυτο ηθελα να το κανω Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν κανει τιποτα μαλλον την χαλασα,πηρα ομως τηλεφωνο στην lg τους ειπα τι εκανα και μου ειπαν οτι δεν χαλαει βαζοντας και βγαζοντας firmware και οτι κατι αλλο παιζει ρολο... Γνωριζει κανεις κανενα hard reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 αυτο αναφερουν στην ιδια σελιδα: Restoring the TV's original firmware if you've had trouble, or you've changed other things in service menu which weren't supposed to be changed, or used the firmware on a TV that is not supported. In general f you have trouble after upgrading to a newer version and the TV doesn't work properly anymore. There's a combination with the LG remote that can help you restore the TV's original firmware - depending on damage done it may not always fix the TV as some settings remain after firmware has been changed (like the USB hack)Here's how it goes: 1. Open MENU 2. Go to OPTIONS (but don't press OK, just highlight the OPTIONS) 3. Press the number "9" in your remote 7 times. After it should say "Restore program completed". This (should) revert you back to the original factory firmware. το δοκιμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ναι και με επαναφερει στο ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 η tv ειναι εντος εγγυησης η οχι; αν ειναι...εφυγες για service! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos86 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οχι ειναι του 2010..εφυγα για service ετσι και αλλιως αρα αν ξερει κανεις κανεναν τεχνικο απο Αθηνα που να ερχεται σπιτι,ας αφησει κινητο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) ε 2 χρονια εχουν εγγυηση...μηπως εισαι μεσα; πες μας περιοχη να δουμε. υπαρχουν εξουσιοδοτημενα σημεια service. εγω πχ οταν την πρωτοπηρα και ετριζε λιγο, την πηγα εδω (εξουσιοδοτημενο service εννοειται): http://www.manolopoulos-service.com/gr/service.htm ειναι στην πλατεια αττικης, απο εμενα βεβαια ειναι μακρια αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα, οποτε την πηγα. μαλιστα μου την ειχε ετοιμη πολυ πιο συντομα απο οτι μου ειχε πει. πολυ καλο service. κι εκτος εγγυησης αν εισαι, καντους ενα τηλ και πες για firmware update (μην πιασεις και πεις ολη την ιστορια...πες οτι δεν σου πιανει καναλια ξερω γω). Επεξ/σία 23 Μαΐου 2012 από Alxnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα