Προς το περιεχόμενο

Mass Effect Infiltrator(Android)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια για android.Βασισμένο στο story του mass effect 1 που κυκλοφόρησε για pc.Τα γραφικά του είναι τα καλύτερα που έχω δει και φαίνετε πόσο έχει ασχοληθεί η EA με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και με το dead space.Υπάρχει σύστημα με πόντους και για να αναβαθμίσετε τα abilities σας,armors,weapons,biotic και πολλά άλλα.Επίσης δεν λείπουν τα intels που μπορείτε να εξαργυρώσετε για πόντους η ακόμα καλύτερα να τα ανεβάσετε στην online database σας για το galaxy war.Τα 6.43 που ζητάει το παιχνίδι στο google play πιστεύω είναι ένα λογικό ποσό δεδομένου την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.Απο bugs στις 2 ώρες που το έπαιξα δεν βρήκα κάτι ενοχλητικό και αν μάθετε να το χειρίζεστε η μάχες θα είναι απόλαυση.Τέλος ο ήχος είναι στα υψηλά επίπεδα που μας έχει μάθει το mass effect.

Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε προτείνω android με το λιγότερο 512 ram και cpu απο 1ghz και πάνω.Η gpu adreno 205 του x5 pro είναι υπεραρκετή για τα γραφικά και όσοι έχετε οθόνες πάνω απο 3.5" θα το απολαύσετε με το παραπάνω.

Αποστολή από το u8800pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια για android.Βασισμένο στο story του mass effect 1 που κυκλοφόρησε για pc.Τα γραφικά του είναι τα καλύτερα που έχω δει και φαίνετε πόσο έχει ασχοληθεί η EA με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και με το dead space.Υπάρχει σύστημα με πόντους και για να αναβαθμίσετε τα abilities σας,armors,weapons,biotic και πολλά άλλα.Επίσης δεν λείπουν τα intels που μπορείτε να εξαργυρώσετε για πόντους η ακόμα καλύτερα να τα ανεβάσετε στην online database σας για το galaxy war.Τα 6.43 που ζητάει το παιχνίδι στο google play πιστεύω είναι ένα λογικό ποσό δεδομένου την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.Απο bugs στις 2 ώρες που το έπαιξα δεν βρήκα κάτι ενοχλητικό και αν μάθετε να το χειρίζεστε η μάχες θα είναι απόλαυση.Τέλος ο ήχος είναι στα υψηλά επίπεδα που μας έχει μάθει το mass effect.

Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε προτείνω android με το λιγότερο 512 ram και cpu απο 1ghz και πάνω.Η gpu adreno 205 του x5 pro είναι υπεραρκετή για τα γραφικά και όσοι έχετε οθόνες πάνω απο 3.5" θα το απολαύσετε με το παραπάνω.

Γεια σου φιλε μου, εχω το SE Neo V μιας και θα το παιζει ανετα το Huawei X5 Pro πιστευω να το τρεχει ανετα και το δικο μου γιατι ειναι ακριβως τα ιδια κινητα λειτουργικα.

Αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι μηπως μας εχεις δωσει λαθος ονομα παιχνιδιου?Ψαχνω να το βρω στο Play store αλλα δεν μου βγαζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου' date=' εχω το SE Neo V μιας και θα το παιζει ανετα το Huawei X5 Pro πιστευω να το τρεχει ανετα και το δικο μου γιατι ειναι ακριβως τα ιδια κινητα λειτουργικα.

Αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι μηπως μας εχεις δωσει λαθος ονομα παιχνιδιου?Ψαχνω να το βρω στο Play store αλλα δεν μου βγαζει κατι τετοιο.[/quote']

Βεβαίως θα το παίζει.Το παιχνίδι θα το βρεις εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.meinfiltrator_row

Ίσως κάτι έγραψες λάθος στο όνομα στο search για αυτό δεν στο έβγαλε.

Δημοσ.

Δεν παίζει στο neo v. Από κάτω από το παιχνίδι λέει πως η συσκευή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο σας.

Αυτά τα παιχνίδια δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν στο mobile software? :confused:

Δημοσ.

Εχω 2 κινητα με το ιδιο google account,αν το αγορασω,μπορω να το εγκαταστησω κ στα 2? :-D

και βεβαια μπορεις

σε μενα παντως δεν υπαρχει συμβατοτητα ουτε με το galaxy nexus , ουτε με το asus transformer (που θεωρω οτι ειναι αρκετα δημοφιλεις συσκευες)

fail....

μα καλα σε ποιες συσκευες παιζει? :confused:

edit δεν το πουλανε στη χωρα μας , παιζει στο nexus

(θα το παρω απο αλλου :rolleyes: )

Δημοσ.

και βεβαια μπορεις

σε μενα παντως δεν υπαρχει συμβατοτητα ουτε με το galaxy nexus , ουτε με το asus transformer (που θεωρω οτι ειναι αρκετα δημοφιλεις συσκευες)

fail....

μα καλα σε ποιες συσκευες παιζει? :confused:

edit δεν το πουλανε στη χωρα μας , παιζει στο nexus

(θα το παρω απο αλλου :rolleyes: )

Σε μενα,δε δεχεται το htc hd2,με την rom του nexus! :lol:

Δεχεται ομως το sgs2!

Απο που θα το παρεις?

Δημοσ.

τελικα μου το βγαζει στο μαρκετ του κινητου, στο μαρκετ που κοιτουσα στον chrome (απο το pc) μου τα ελεγε παραξενα

(στο nexus εχω βαλει στοκ ρομ της google, γιατι οταν το πηρα ειχε της samsung και δεν ηθελα να παιρνω καθυστερημενα τα updates, δεν ξερω αν και αυτο παιζει καποιο ρολο)

ωραιο φαινεται και εχει σιγουρα απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη ,το επαιξα λιγο ελπιζω να μην ειναι βαρετο στη συνεχεια

μιας και λεμε για γραφικα παντως , εντυπωση μου εκανε το nova 3 που το ειδα σε γιωτο-pad , ελπιζω να ερθει συντομα και σε μας

Δημοσ.
τελικα μου το βγαζει στο μαρκετ του κινητου' date=' στο μαρκετ που κοιτουσα στον chrome (απο το pc) μου τα ελεγε παραξενα

(στο nexus εχω βαλει στοκ ρομ της google, γιατι οταν το πηρα ειχε της samsung και δεν ηθελα να παιρνω καθυστερημενα τα updates, δεν ξερω αν και αυτο παιζει καποιο ρολο)

ωραιο φαινεται και εχει σιγουρα απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη ,το επαιξα λιγο ελπιζω να μην ειναι βαρετο στη συνεχεια

μιας και λεμε για γραφικα παντως , εντυπωση μου εκανε το nova 3 που το ειδα σε γιωτο-pad , ελπιζω να ερθει συντομα και σε μας[/quote']

Στα κινητά πρέπει να το βγάζει σε όλους στο google play.Εγώ με miui το έβγαλε κανονικά.Βαρετό δεν γίνετε σε καμία περίπτωση αν και σε μερικά σημεία(πρώτο boss ας πούμε είναι παλουκάκι).Nova 3,asphalt 7 αναμένονται σε λίγο καιρό.Ελπίζω μόνο να μην θέλουν κανα τετραπύρηνο για να τρέξουν καλά.

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μην θέλουν κανα τετραπύρηνο για να τρέξουν καλά.

Προς το παρων δεν υπαρχει αλλος λογος,για να δικαιολογισουν την υπαρψη τους! :devil:

Δημοσ.

Προς το παρων δεν υπαρχει αλλος λογος' date='για να δικαιολογισουν την υπαρψη τους! :devil:[/quote']

Πόσα τετραπύρηνα κυκλοφορούν στην αγορά?(1 είναι και μαζί με s3,lg4x θα γίνουν 3.Αν κάνουν καλή δουλειά όπως συνήθως στην gameloft θα τρέχουν οριακά και στα μονοπύρηνα με την adreno 205.Μαζί με το chainfire και κανα OC θα είμαστε μια χαρά.

Δημοσ.

Πόσα τετραπύρηνα κυκλοφορούν στην αγορά?(1 είναι και μαζί με s3,lg4x θα γίνουν 3.Αν κάνουν καλή δουλειά όπως συνήθως στην gameloft θα τρέχουν οριακά και στα μονοπύρηνα με την adreno 205.Μαζί με το chainfire και κανα OC θα είμαστε μια χαρά.

Μονο αν θελουν απεγνωσμενα,να τα προωθησουν.Αλλα πιστευω ειναι πολυ νωρις για να το κανουν!Εξαλλου ακομη ουτε τα 2πυρινα δεν υπερτερουν των μονοπυρινων! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...