Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομουν να αγορασω SSD για το pc μου και ελεγα για καναν Intel 520 120GB ή καναν Corsair Force 3 120GB αλλα ελεγα να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι μπας και πεσουν λιγο οι τιμες, μεχρι που ειδα το topic για τον Samsung 830 256GB στα 179.90 απο amazon.de και επαθα πλακα....Τι λετε να τον παρω??Πρωτα πολλα θελω ο SSD που θα παρω να ειναι αξιοπιστος γενικα αλλα και στην παροδο του χρονου, δηλαδη μην σε 3 χρονια γινει πολυ αργος. Επισης θελω να ειναι γρηγορος και σε ανοιγμα-κλεισιμο υπολογιστη αλλα και να ανοιγει γρηγορα εφορμογες και να κανει γρηγορα loading σε games....Τα εχει ολα αυτα ο Samsung??Αν ναι τον εχω τσιμπησει ηδη... ^_^

Δημοσ.

Πρωτα πολλα θελω ο SSD που θα παρω να ειναι αξιοπιστος γενικα αλλα και στην παροδο του χρονου, δηλαδη μην σε 3 χρονια γινει πολυ αργος. Επισης θελω να ειναι γρηγορος και σε ανοιγμα-κλεισιμο υπολογιστη αλλα και να ανοιγει γρηγορα εφορμογες και να κανει γρηγορα loading σε games....Τα εχει ολα αυτα ο Samsung??Αν ναι τον εχω τσιμπησει ηδη... ^_^

ΟΛΟΙ οι SSD τα έχουν αυτά. Επίσης έχουν την ίδια 3ετη εγγύηση. Είναι μάταιο να ψάχνεις τις διαφορές στις επιδόσεις των ssd, θα τις δεις μόνο σε benchmarks και ακόμα και κει θα είναι μικρές.

Αποφάσισε με βάση την τιμή και την χωρητικότητα.

Δημοσ.

ΟΛΟΙ οι SSD τα έχουν αυτά. Επίσης έχουν την ίδια 3ετη εγγύηση. Είναι μάταιο να ψάχνεις τις διαφορές στις επιδόσεις των ssd, θα τις δεις μόνο σε benchmarks και ακόμα και κει θα είναι μικρές.

Αποφάσισε με βάση την τιμή και την χωρητικότητα.

Ολες δινουν 3 χρονια εκτος απο την Intel που δινει 5...Τα Win7 x64 + Drivers + κανα προγραμμα ποσο λες να ποιασουν??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...