arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό μου έχει καρφωθεί να αποκτήσω κι ένα WP7 χωρίς ιδιαίτερα συγκεκριμένο λόγο. Ίσω επειδή είμαι gadgetάκιας και γενικά ακούω πολύ καλά λόγια για το λειτουργικό, και θέλω να το δοκιμάσω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι λίγες βασικές εφαρμογές ειδικά για Ελλάδα, αλλά και το άγνωστο μέχρι στιγμής Apollo που μπορεί να βγάλει εκτός μάχης τα μισά και παραπάνω WP κινητά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά (αν δεν το υποστηρίζουν όλα στο τέλος). Γενικά κλίνω προς την άποψη ότι ένα 6μηνο ακόμη ίσως χρειάζεται πριν την αγορά, με δεδομένο ότι, λόγω χαρακτήρα, δεν θα πάρω το πιό low end που θα βρω (μάλλον mid- προς high-end με βλέπω) και δνε θέλω να πετάξω χρήματα. Οπότε ο τίτλος αν "αξίζει" η αγορά αναφέρεται σε ψιλο-τσιμπημένα κινητά, όχι σε φθηνά που, ε, τέλος πάντων δεν χάσαμε και τίποτε. Ξέρω ποιές αδυναμίες έχει σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες, οπότε γενικά θα ήθελα αβίαστες [sic] και απροκατάληπτες γνώμες από χρήστες που έχουν και χρησιμοποιούν τέτοια κινητά (όχι που απλά τα έχουν πιάσει για 2' στο πλαίσιο ή που τα είχαν για 2 μέρες για την πλάκα τους και τα πούλησαν πάλι για την πλάκα τους).
kax54638 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Νομίζω τα λες όλα στο post σου. Για μένα μεγαλύτερο μείον η μικρότερη ποικιλία εφαρμογών σε σχέση με ανατγωνιστικές πλατφόρμες (ios και android) και κυρίως το ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν τα υπάρχοντα μοντέλα θα αναβαθμιστούν σε apollo ή όχι. Γνώμη μου να περιμένεις την έλευση των wp8. Λογικά μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει ξακαθαρίσει το τοπίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα