overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ολα τα καλα αθηνα γινονται :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παίδες, κάτι σημαντικό. Αν κάποιος δήλωσε συμμετοχή για το modding, επειδή το [email protected] mail είχε κάτι προβλήματα, παρακαλείται να στείλει ξανά mail στο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorjim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ε, μακάρι να με τσακώσουν και να μου τις "βρέξουν" τότε εγώ λέω όσα από τα ρεμάλια από εδώ μέσα πάμε να ορίσουμε μια ώρα να συγκεντρωθούμε να σκάσουμε ομαδικώς Συμφωνώ με το παλικάρι να παρουμε όλοι τηλέφωνα και να σκάσουμε μύτη ως insomniacs!!!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 insomniacs παιδια!!πειτε οχι στο καπιταλισμο των golden boys με διαυλους τζαμπα hardware χαρη σε μια χουφτα παλιων και αξιων overclockers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Άντε ανταλλάξατε τηλέφωνα; Με τον Gorillakos θα είμαι από τις 9 το πρωί εκεί, όποιος θέλει να έρθει νωρίτερα να πιούμε καφέ, ας μου το πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σε λίγες ώρες ξεκινάμε Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Eλα να βλέπω κίνηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 σε μιση ειμαι ερχομαστε :Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Με πηρε ο υπνος! Απογειώνομαιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αύριο το πρωί ανεβαίνει αναλυτικό report με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ photos για να το απολαύσετε και όσοι δεν ήσασταν εκεί Μέχρι τότε... http://www.youtube.com/watch?v=o5QWjHKCwT0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εδώ είστε! Περισσότερες από χίλιες φωτογραφίες και αναλυτική εξήγηση όλων όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια της ημέρας http://www.hwbox.gr/reviews/17282-hwbox-1st-o-m-g-event-2012-report.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ωραίος Γιώργο ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 You're welcome Ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν και να διοργανωθεί και του χρόνου παρόμοιο event! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 You're welcome Ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν και να διοργανωθεί και του χρόνου παρόμοιο event! Kαι εγώ το ελπίζω και περιμένω λίγο καλύτερη οργάνωση και στο event αλλα και στο promotion! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα