gianakakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Γεια σας Εάν δεν καταλάβατε από τον τίτλο θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές με το ίδιο σύστημα ηχείων.Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται κάποιου είδους συσκευή αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή.Όπως το φαντάζομαι θα ήθελα να έχει κάτι σαν διακόπτη για να διαλέγεις πιο pc θα δίνει τον ήχο ή αν θα δίνουν και τα δύο μαζί. Να σημειώσω ότι το θέλω για απλή χρήση,απλά θα ρθει ένας φίλος μου και θέλουμε να έχουμε τα ίδια ηχεία.
Dklearhos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν είναι για απλή χρήση πάρε ένα splitter. 1-2€ έχει και μπορείς να το βρεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών ή ήχου.
whocares Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Dklearhos αυτό που του δείχνεις είναι για να κάνει την μία έξοδο της κάρτας ήχου 2. Δηλαδή να συνδέσει 2 ηχεία Y splitter θέλει με ανάποδα βύσματα από αυτά που έδειξες ή ένα speaker switch
Dklearhos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Dklearhos αυτό που του δείχνεις είναι για να κάνει την μία έξοδο της κάρτας ήχου 2. Δηλαδή να συνδέσει 2 ηχεία Y splitter θέλει με ανάποδα βύσματα από αυτά που έδειξες ή ένα speaker switch Ναι σόρρυ μπερδεύτικα. Δες και τις τιμές-καταστήματα: http://www.skroutz.gr/c/248/kalodia-hxou-kai-eikonas.html?from=most-popular&keyphrase=splitter+%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα