sotiriadis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 οταν πατας alt+tab και ακουω καποιο τραγουδι εκεινη την στιγμη ακουω χιονια στον ηχο και κολλαει και το pc.
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Πιο αναλυτικά! Μητρική, κάρτα ήχου, λειτουργικό, αν στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία.
sotiriadis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 για την μητρικη και την καρτα δεν ξερω να σου πω επειδη ειμαι αρχαριοσς,εχω vista 32 bit και σε ασφαλη λειτουργεια θα το δοκιμασω παρατηρησα πως αυτο γινεται μονο με τα ακουστικα βασικα νομιζω γινεται και στα ηχεια
apatsi78 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 1.εαν το mobo 5ετιας για τι λυτουργικο αυτο καταλαβα εχει επανω καρτα ηχου και οχι ξεχωριστη 2.κατεργισε τον driver του ηχου και κατεβασε ποιο καινουργιο καν τον install δοκιμασε εαν λυθικε αλλα για εμενα βαλε τα 7 εαν Hardware το προβλημα θα φανει στο intall των 7 αλλα πρωτα κανε 1. και πες μας.
sotiriadis Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 χωρις να κανω τιποτα σταματησε να το κανει απο μονο του.αλλα αν ξαναγινει θα κανω αυτα που μου ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα