Angelo_24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας παιδιά, Έχω αυτό το πληκτρολόγιο Microsoft 3000 Wireless, πριν κάποιες μέρες μου έπεσε τσάι...πράσινοLink[χώρις ζάχαρη ] και απο τότε κάποια κουμπιά δεν λειτουργούν σωστά. Π.χ όταν πατάω "4" μου βγαίνει έτσι "4΄" και όταν βάζω τόνους μου βγαίνει και το 4 δίπλα [κ4άπως 4έτσι] όταν πατάω 5 ή 6 μου βγαίνου διπλά [55,66]. όταν πατάω "0" ή "ξ" μου βγαίνουν και τα δύο μαζί[0ξ]. όταν πατάω "λ" είναι σαν να πατάω και το "page up" [και πάει ο κέρσορας στην άρχη του κειμένου] όταν πατάω δεξί "Shift" βγάινει το "@". το αριστερό είναι σχεδόν άχρηστο. Και άλλα πολλά. Ξ4έρει κανείς αν φτιάχνεται; ή πάει για "φούντο". Δεν θά'θελα να το πετάξω και να πάω για καινούργιο. αφού πάει μαζί με το ποντικη και τα περισσοτερα άσυρματα που μαρέσουν είναι σετάκι και θα μου βγεί άχρηστο το ποντίκη. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Υ.Γ. Αν του ρίξω λίγο καφέ λέτε να συνέλθει
stm00192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν πιανουν τα χερια σου το ανοιγεις... και καθαριζεις καλα με καθαρο οινοπνευμα την μεμβρανη του πληκτρολογιου και τις επαφες του απο κατω... το ξαναδενεις και βλεπεις αν εφτιαξε!
Angelo_24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ok, Το καθάρισα αλλά κάποιες συνδέσεις είχαν πάθει κάτι σαν "διάβρωση", και αναγκάστικα και έκανα "Bypass". Τώρα λειτουργεί άψογα (μετά απο 5 ώρες δουλειάς)
JS v.i.p. Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τσάι .... πράσινο ..... ........ ωραίος χαχχαααα.... Αν ήταν μπιρίτσα δεν θα πάθαινε τίποτα .......... Παρεμπιπτόντως .... έχουμε το ίδιο σετάκι .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα