Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κλατάρισμα τροφοδοτικού και αντικατάστασής του, μία θύρα usb δεν δουλεύει.

Στη διαχείριση συσκευών μου βγάζει οτι τα windows διέκοψαν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα.

(έχω φωτό). Έκανα clear cmos, καθώς και κατάργηση της συσκευής και επανεγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια.

Πέστε μου τη γνώμη σας, πάει στο σέρβις η μητρική (έχει ακόμη εγγύηση) ή παίζει τίποτα άλλο.

post-189538-0-53769100-1337766676_thumb.jpg

Δημοσ.

Κανονικά πάει για σέρβις,αν και καμία εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη από κλαταρισμένο τροφοδοτικό οπότε ενημερώσου πρώτα μην τυχών σου χρεώσουν και τον έλεγχο.

Δημοσ.

Κανονικά πάει για σέρβις,αν και καμία εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη από κλαταρισμένο τροφοδοτικό οπότε ενημερώσου πρώτα μην τυχών σου χρεώσουν και τον έλεγχο.

και πού θα το καταλάβουν αν δεν το αναφέρω εγώ.

Δημοσ.

Λες μια εταιρία που σχεδίασε μια μητρική να μην μπορεί να καταλάβει από τι χάλασε κάτι δικό τους;;;Το ζήτημα είναι αν κάτσει να ασχοληθεί καν ή αν την αλλάξει αμέσως.

Δημοσ.

Ακούστε τώρα και το πιό κουφό.

Η μητρική μου έχει 4 USB πίσω και συνδέοντας ταυτόχρονα 4 συσκευές (εκτυπωτή, ποντίκι,στικάκια κ.τ.λ.)δουλεύουν όλα παρόλο που τώρα στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει δύο συσκευές με διακοπή. (Βλέπε φωτό).

Ακούστε τώρα και το πιό κουφό.

Η μητρική μου έχει 4 USB πίσω και συνδέοντας ταυτόχρονα 4 συσκευές (εκτυπωτή, ποντίκι,στικάκια κ.τ.λ.)δουλεύουν όλα παρόλο που τώρα στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει δύο συσκευές με διακοπή. (Βλέπε φωτό).

post-189538-0-89445900-1337769326_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάνε εδώ και τρέξε το fix it.

Τίποτα φίλε απ'ότι κατάλαβα έκανε τα ίδια που έκανα κι εγώ χειροκίνητα.

(απενεργοποίηση και ενεργοποίηση, κατάργηση και reboot, κ.τ.λ.)

το πρόβλημα παραμένει με τα κίτρινα θαυμαστικά ενώ τουλάχιστον οι εξωτερικές θύρες USB λειτουργούν.

Δεν έχω συνδέσει τις εσωτερικές (δηλ. USB κουτιού) και υποψιάζομαι οτι εκεί κάτι παίζει.

Δημοσ.

Δεν έχω συνδέσει τις εσωτερικές (δηλ. USB κουτιού) και υποψιάζομαι οτι εκεί κάτι παίζει.

Τι ενοείς δεν τις έχεις συνδεσει; Οι usb του front panel του κουτιού έχουν ένα καλώδιο που συνδέεται στην μητρική. Αν δε το έβαλες στη μητρική βαλτο αλλίως ότι και να κανεις δεν γινεται να παιξουν :rolleyes:

Δημοσ.

Τι ενοείς δεν τις έχεις συνδεσει; Οι usb του front panel του κουτιού έχουν ένα καλώδιο που συνδέεται στην μητρική. Αν δε το έβαλες στη μητρική βαλτο αλλίως ότι και να κανεις δεν γινεται να παιξουν :rolleyes:

Δεν τις έχω συνδέσει γιατί δεν έχει το κουτί μου είναι παλιό.

Πάντως η μητρική βγήκε και πάει στο σερβις μια και λήγει η 3χρονη εγγύηση 5/6/2012.Στο τσακ.

γιατί και το ποντίκι τελικά κολλούσε και τα Windows άρχισαν να βγάζουν μήνυμα ότι διακόπηκαν οι συσκευές usb λόγω υψηλής τάσης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα οι θυρες του laptop μπορει να δουλεψουν για κανενα μισαωρο και μετα θα αρχισουν να κανουν συνεχως διακοπες σαν να μπαινοβγαζω το καλωδιο τι φταιει???????????

Δημοσ.

εμενα οι θυρες του laptop μπορει να δουλεψουν για κανενα μισαωρο και μετα θα αρχισουν να κανουν συνεχως διακοπες σαν να μπαινοβγαζω το καλωδιο τι φταιει???????????

Αφού δουλεύουν κανονικά και μετά κολλάνε τότε λογικά είναι ή υπερθέρμανση ή κάποιος πυκνωτής,αν το καθαρίσεις, ελέγξεις θερμοκρασίες, και συνεχίζει να το κάνει τότε μάλλον το πας για επισκευή(που μπορεί και να μην συμφέρει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω 6 χρονια και δεν το εχω καθαρισει ποτε

και το πιο περιεργο ειναι οτι αν μπουταρω χωρις μπαταρια (αν και το λαπτοπ δουλευει με μπαταρια κανονικα και τα windows λενε να την αντικατστισω) αντεχουν πολυ περισσοτερο σε λειτουργια

παντως ευχαριστω

παντως ξεχασα να πω οτι οταν συνδεω ενα hub με ρευμα στην μια usb δουλευουν ολες κανονικα

Επεξ/σία από thankap1234

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...