Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας,

έχω βάλει αγγελία που ζητάω modular τροφοδοτικό και μου προτείναναι ένα της Zalman και πρέπει να μάθω αν είναι καλό της μάρκας του και πόσο καιρό θα μου κρατήσει?

41300_02.jpg

Δημοσ.

τι συστημα εχεις φιλε μου?

το τροφοδοτικο εχει εγγυηση και ποσο στο δινουν?

τι σύστημά μου είναι αυτό της υπογραφής μου και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα το άτομο για εγγύηση και στα 45 ευρώ το παίρνω...

Δημοσ.

γνωμη μου δεν αξιζει το ρισκο

πρεπει να εχει 2 χρονια στην πλατη του βγαλε και ενα -4 με 5% που χανουν καθε χρονο

μαζεψε αλλα 20 ευρω εχει απιστευτες προσφορες στις αγγελιες

υπαρχουν και στα διαφορα που εχουν 10-15 τροφοδοτικα μαζεμενα

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/68282-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/

απο εδω ας πουμε το antec

ενιμερωτικα δεν εχω καμια σχεση με το παιδι που τα πουλαει

απλα καλυτερα +20 ευρω και να σου κρατησει και σε επομενες αναβαθμισεις παρα μετα απο 1,5 χρονο να το παιζεις κορονα γραμματα

Δημοσ.

για 45 ευρω παντως δεν ειναι κακο.

θα μπορουσες να το παζαρεψεις και στα 40.

αν παζαρέξω 40 τα εξοδα αποστολης τα πλιρωνω εγω ακομα και στα 45 τα πλιρωνει αυτος...οποτε το ιδιο πραγμα ειναι :P

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/68282-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/

απο εδω ας πουμε το antec

ενιμερωτικα δεν εχω καμια σχεση με το παιδι που τα πουλαει

απλα καλυτερα +20 ευρω και να σου κρατησει και σε επομενες αναβαθμισεις παρα μετα απο 1,5 χρονο να το παιζεις κορονα γραμματα

δεν έχει πολλά καλώδια Modular και δεν με βολεύει και πολύ στα χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...