Hamurabi Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω εναν σταθεροποιητη τασης στον οποιο να βαλω πανω τηλεοραση 40''lcd και ενισχυτη marantz sr 6006. Θελω κατι οσο πιο διακριτικο γινεται γιατι θαναι σε σαλονι. εχετε καποια προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 αν θες κατι σωστο....παρε κατι τετοιο: σταθεροποιητη τυπου ρελε: http://www.amarad.gr/view_cat.php?cat_id=71 4 σελιδες εχει..διαλεξε καποιον αντιστοιχα με αυτο που θες να τροφοδοτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τα VA σε αναλογια με τα watt πως ειναι; δηλαδη αν οι συσκευες μου ειναι 700βατ συνολο posa VA πρεπει ναναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 κοιτα...σε DC ισχυει οτι watt = volt x amper, αλλα στο AC αυτο ισχυει ξερω γω για λαμπες πυρακτωσεως, δηλαδη που ειναι καθαρα αντισταση. σε πιο περιπλοκα ηλεκτρονικα αλλαζει και μπαινουν κι αλλοι παραγοντες. πολυ χοντρικα ομως ισως μπορεις να το υπολογισεις κι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Eπειδη ειμαι ασχετος αν θες εξηγησε το μου με ενα παραδειγμα ή καπως πιο λιανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τα VA σε αναλογια με τα watt πως ειναι; δηλαδη αν οι συσκευες μου ειναι 700βατ συνολο posa VA πρεπει ναναι αυτο; Διαιρεις τα watt της συσκευης που θες να συνδεσεις τηλεόραση υπολογιστής με 0,85 περιπου και βγάζεις την φαινόμενη (συνολικη) ισχυ της συσκευης σε VA. Φαινόμενη ισχύς(s)= Ενεργός ισχύς(P)+ Αεργος ισχύς(Q) . Να ξέρεις οτι όλες οι συσκευές AC που περιέχουν μετασχηματιστη η πυκνωτη στην τροφοδοσία τους καταναλώνουν ενα ποσο άεργους ισχύος το οποιο προστίθεται στην ενεργο ισχύ της συσκευης σου. Δηλαδη μπορει να έχεις δυο τηλεοράσεις διαφορετικης μάρκας οι οποιες γράφουν οτι καταναλώνουν 100w και οι δυο αλλα στην πραγματικότητα η μια καταναλώνει 110VA ενώ η άλλη 115VA διότι εχουν διαφορετικό συντελεστη ισχύος. Οι συσκευες που εχουν μονο ωμικη αντισταση πχ ηλεκτρικο σιδερο , θερμοσίφωνας κτλ δεν καταναλώνουν αεργο ισχυ δηλαδη η φαινόμενη ισχυς(s) ισουται με την ενεργο ισχυ(Q). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 sorry ξεχαστηκα να απαντησω, αλλα με προλαβε ο φιλος απο πανω και σου εδωσε απαντηση, οποτε μπορεις να υπολογισεις. απλα ξαναλεω προτιμησε κατι τετοιο παρα απλα αυτα που μπαινουν στην πριζα και δεν κανουν τιποτα ουσιαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ο τυπου ρελε καπου διαβασα οτι κανει συνεχεια εναν σπαστικο θορυβο. ισχυει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 οταν λες συνεχεια; κανει ενα τσακ οταν τον βαλεις στην πριζα και οπλισει ο ρελες κι αλλο ενα θα κανει οταν υπαρξει θεμα με την ταση και χρειαστει να επεμβει. εγω δεν εχω ακουσει κατι αλλο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ο τυπου ρελε καπου διαβασα οτι κανει συνεχεια εναν σπαστικο θορυβο. ισχυει αυτο; λογικά όσο πιο ποιοτικός είναι ο σταθεροποιητής τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχεις να μην ακούγεται τέτοιος θόρυβος, ή τουλάχιστον να μην είναι έντονος. το ρελε λειτουργεί με τη βοήθεια ενός ηλεκτρομαγνήτη, δηλαδή έχεις ένα πηνίο κι ένα σιδηροπυρήνα σε 2 κομμάτια, το ένα σταθερό και το άλλο κινητό. όταν είναι υπο τάση το πηνίο και τα 2 τμήματα του σιδηροπυρήνα εφάπτονται, παράγεται πάντα ένα ποσοστό θορύβου, όπως στους μετασχηματιστές π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα