Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα, και πού είσαι ακόμα, τι έχουμε να δούμε και φέτος. Προς το παρόν γκρινιάζω επειδή το φετινό 2k δεν μας αφήνει να σώσουμε σε ξεχωριστό αρχείο τα εκάστοτε custom sliders και πρέπει να κρατάω 10 διαφορετικές εκδόσεις του Settings.STG. Τι σκέφτηκαν πάλι οι επιστήμονες...

Δημοσ.

Χαχα, και πού είσαι ακόμα, τι έχουμε να δούμε και φέτος. Προς το παρόν γκρινιάζω επειδή το φετινό 2k δεν μας αφήνει να σώσουμε σε ξεχωριστό αρχείο τα εκάστοτε custom sliders και πρέπει να κρατάω 10 διαφορετικές εκδόσεις του Settings.STG. Τι σκέφτηκαν πάλι οι επιστήμονες...

Bαλε το tool του Λευτερη ρε συ.Η γκρινια θα καταλαγιασει με τα sliders μου παντως :-)

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω και εγω αν και διαφωνω στα σουτ inside-close-medium-3p...Θεωρω οτι με 43 inside δεν θα μπαινει τιποτα και σε φασεις που σου κανουν φαουλ κατω απο το καλαθι οταν σηκωνεται ενας ψηλος 2.10 με εναν κοντο 1.95 δεν γινεται να μην μπορει να βαλει καλαθι και φαουλ...

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω και εγω αν και διαφωνω στα σουτ inside-close-medium-3p...Θεωρω οτι με 43 inside δεν θα μπαινει τιποτα και σε φασεις που σου κανουν φαουλ κατω απο το καλαθι οταν σηκωνεται ενας ψηλος 2.10 με εναν κοντο 1.95 δεν γινεται να μην μπορει να βαλει καλαθι και φαουλ...

Στην περιπτωση που λες θα μπει καλαθι και θα δοθει και φαουλ.Μην ανησυχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα ένα Mavs-Blazers, οκτάλεπτα σε Pro με τα sliders του fearwhatnow. Το Def Assist το άφησα στο default 50 ενώ το Automatic Shot Contest το έβαλα στο always. Επίσης όταν στα custom sliders λέμε "Dunk in traffic" εννοούμε το frequency, το success ή και τα δύο στο 15; Εγώ πάντως τα πείραξα και τα δύο.

Για να μην τα πολυλογώ ιδού τα screenshots του αγώνα:

post-47640-0-20580000-1349694479_thumb.jpg

post-47640-0-67433600-1349694482_thumb.jpg

Κατ' αρχάς υπάρχει θέμα με την τρομακτική αστοχία του AI από μέση και μακρινή απόσταση, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των σουτ ήταν ελεύθερα. Κοιτάξτε το shot chart των Blazers και τα 21/67 σουτ συνολικά. Μόλις 3 από τα 21 εύστοχα σουτ ήταν εκτός ρακέτας. Απ' την άλλη μεριά όμως ο Nowitzki έβαλε τουλάχιστον 5 μακρινά σουτ, ακόμα και υπό πίεση.

Ο Aldridge πχ. μέχρι χθες δεν μπορούσε να χάσει σουτ από τα 4-6 μέτρα (μιλάμε για 80-90% ευστοχία) και σήμερα είχε 7 ελεύθερα άστοχα σουτ από εκεί (και συνολικά 5/17). Τα 0/7 τρίποντα είναι κι αυτά ένα θέμα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι τα "πήραν" παίκτες με πολύ καλό περιφερειακό σουτ (Batum, Matthews κλπ) και στην πλειοψηφία τους ήταν κι αυτά αμαρκάριστα.

Για όλα τα παραπάνω όμως δεν ευθύνονται τα sliders του fearwhatnow, καθώς δεν επηρεάζουν αυτά τα σουτ (εκτός πια κι αν το MidRange 47 με το 50 έχουν τόσο μεγάλη διαφορά). Μάλλον είναι θέμα του Pro difficulty και αυτός είναι ο λόγος που δεν μου πολυαρέσει το συγκεκριμένο mode. Μου έδινε την εντύπωση πως οποτεδήποτε ήθελα μπορούσα να ξεφύγω 20 πόντους (όπως και κάποια στιγμή έγινε) αρκεί να έπαιζα προσεκτικά. Η αλήθεια βέβαια είναι πως το Dallas είναι καλύτερη ομάδα από το Portland και άρα θεωρητικά μπορεί να νικήσει με 15-20 πόντους διαφορά. Όχι όμως ότι και οι Blazers είναι τόσο άχρηστοι (ή άστοχοι).

Τα custom sliders πάντως έλυσαν το θέμα με τα επιθετικά rebound (υπό φυσιολογικές συνθήκες το ΑΙ θα είχε πάρει τουλάχιστον καμια 15αριά σε τέτοιο αγώνα, κοιτάξτε επίσης τους μόλις 4 second chance points με 8 επιθετικά rebounds). Επίσης ελαττώθηκε αισθητά το πρόβλημα των αιφνιδιασμών (αν και πολλές φορές οι αμυντικοί πραγματικά σερνόντουσαν μέχρι να γυρίσουν πίσω), έκλεισαν οι διάδρομοι και δεν είχα πολλά drive κλπ. Θετικό το πρώτο δείγμα λοιπόν. Νομίζω θα δοκιμάσω τα ίδια sliders σε All Star να δω πώς θα πάει.

edit: Συνεχίζω με τις περιπέτειές μου για να μην μένει παραπονεμένος και ο GhostRiderLSOV :P Έπαιξα άλλες 2 περιόδους με το ίδιο cast, με τη μοναδική αλλαγή στο Mid Range shot (από 47 το άφησα στο default 50) και το game speed από το 47 στο 50. Στην αρχή νόμιζα ότι θα έκανε διαφορά γιατί ο Aldridge "έγραψε" 3 ελεύθερα σουτ από τα 5 μέτρα αλλά η συνέχεια ήταν ακριβώς ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι (αν και έπαιξα καλύτερη άμυνα σε σχέση με πριν). Γενικά το ΑΙ δεν φαίνεται να μπορεί να βάλει contested shot με τίποτα και αυτό δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι. Επίσης αυτά τα ρημάδια τα sliders που σώνονται τελικά; Στο settings.stg ή στο myprofile.usr; Έχω την εντύπωση ότι είναι το πρώτο.

edit2: κατάλαβα τι παίζει με τα saves των custom sliders. Κατ' αρχάς αυτά αποθηκεύονται στο αρχείο .stg. Το παιχνίδι πάει και φορτώνει το πιο πρόσφατο .stg ή .usr αρχείο, ανεξαρτήτως filename. Πχ. μόλις σηκώνεται το 2k13 δεν πάει δηλαδή να φορτώσει το "Settings.stg" αλλά το "Settings_fearwhatnowSliders_08Oct12.stg". Επειδή κρατούσα αρκετά backups στον ίδιο φάκελο το παιχνίδι είχε χάσει την μπάλα και έκανε ό,τι να 'ναι, δεν δούλευε το autosave κλπ. Τώρα κάπως τα τακτοποίησα και είναι ΟΚ.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Συνεχίζουμε, δεν το βάζω κάτω. Με τα sliders του fearwhatnow, με mid range στο 50 και game speed 49, Mavs-Blazers σε All Star αυτή τη φορά. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκα κάποια στιγμή να νικάω 40-30 στις αρχές της τρίτης. Εκεί το ΑΙ αποφάσισε ότι πρέπει να νικήσει, άρχισα κι εγώ τις βλακείες (κυρίως λόγω άγχους) και το σκορ έφτασε το 50-65 στα μέσα της τέταρτης. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα άρχιζα πάλι τα μπινελίκια αλλά επειδή Nowitzki, Collison και Mayo είχαν συνολικά κάπου 10/40 σουτ (και η ομάδα 8/33 στο δεύτερο ημίχρονο) κρατάω μια πισινή μήπως απλώς έτυχε και κάναμε πολύ κακή εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνονται να δουλεύουν τα sliders αν και το ΑΙ επιμένει να κάνει αρκετά drive.

Δημοσ.

Αυτοι οι sliders που δοκίμασα είναι καλοί για όσους θέλουν ανταγωνιστική cpu σε pro επίπεδο.

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/583680-the_future420s-nba-2k13-pro-simulation-sliders-12-min-quarters.html

Η cpu με gameplay στο casual δεν επιχειρούσε πολλά midrange shot και τρίποντα, αλλά τώρα βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση.

Δημοσ.

Έχω πατήσει παύση και είμαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι, οπότε δεν έχω ρίξει πολλά μπινελίκια. Να δούμε όμως τι θα γίνει στο τέλος... Προς το παρόν μοιράζομαι μαζί σας μια συνηθισμένη φάση, σαν αυτές που γίνονται 3-4 φορές σε κάθε αγώνα. Εννοείται πάντα υπέρ του ΑΙ.

edit: Μπα τελικά δεν τη γλίτωσε, έφαγε alt+F4 ένα λεπτό πριν το τέλος. Δεν άντεχα να βλέπω τα κλασικά αίσχη, όποτε θέλει το ΑΙ να βάζει καλάθι και οι δικοί μου να χάνουν τα ελεύθερα σουτ και να μην μπορούν να κάνουν ένα off ball screen της προκοπής (πώς γίνεται βέβαια το ΑΙ να βγάζει συνέχεια ελεύθερους παίχτες με απλά σκριν είναι άλλη ιστορία). Τώρα ή θα βάλω κανα association σε Pro και θα τελειώσω τη σεζόν με 82-0 ή -το πιθανότερο- θα ξανακυλήσω στο Skyrim και να πάει να πνιγεί η 2k sports.

Δημοσ.

Παιδια ξερετε γιατι βγαζει συνεχεια στην αρχη την φορμα με τις ημερομηνιες και αφου εισαγω τα περσινα usernames καi pass μου λεει οτι you must be loged in to use this feature.??

Δημοσ.

Παιδια ξερετε γιατι βγαζει συνεχεια στην αρχη την φορμα με τις ημερομηνιες και αφου εισαγω τα περσινα usernames καi pass μου λεει οτι you must be loged in to use this feature.??

Αν παίζεις την έκδοση του μπάρμπα είναι φυσιολογικό, το κάνει σε όλους. Αν είναι αυθεντικό, τότε δεν έχω ιδέα. Ρώτα στο support της 2k sports και ίσως το διορθώσουν με κανα patch που θα βγάλουν γύρω στο 2016.

Δημοσ.

Πρώτο παιχνίδι με τα sliders του fear 10άλεπτο σε pro δυσκολία...

post-160155-0-17448000-1349722393_thumb.jpg

post-160155-0-68854400-1349722420_thumb.jpg

Αν και νίκησα εύκολα στο τέλος η διαφορά δεν ξέφυγε απο τους 6-7 πόντους μέχρι το 4ο δεκάλεπτο.

Γενικά πάντως κέρδισα χωρις να παίξω καλά κυρίως λόγω deron,και το cpu έχασε αρκετά ελεύθερα σουτ.

Θα δοκιμάσω αύριο τον ίδιο αγώνα σε all-star δυσκολία...

Το μόνο που με ενόχλησε είναι οι εκτός λογικής πάσες που περνούσε ο αντίπαλος,ειδικά αυτός ο rubio έκανε κατι απίστευτα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...