Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όμως κάθε χρόνο επιμένουν να βγάζουν τα καλά Euroleague patches, αφού η Ευρωλίγδα έχει τελειώσει;

Πέρσι δε είχαμε το θεϊκό, που κυκλοφόρησε αντίστοιχο patch και δεν συμπεριελάμβανε τον... Ολυμπιακό (τον νικητή της διοργάνωσης).

Εάν το περάσω το patch θα έχω πρόβλημα με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού και με τα update που κάνει αυτόματα το παιχνίδι (ροστερς κλπ)?

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί όμως κάθε χρόνο επιμένουν να βγάζουν τα καλά Euroleague patches, αφού η Ευρωλίγδα έχει τελειώσει;

Πέρσι δε είχαμε το θεϊκό, που κυκλοφόρησε αντίστοιχο patch και δεν συμπεριελάμβανε τον... Ολυμπιακό (τον νικητή της διοργάνωσης).

lal ρε...

Δημοσ.

Παντως ειναι καλο.....Εχει καποια λαθακια αλλα ειναι πολυ καλη προσπαθεια

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι κανένας που το έχει στο xbox 360? Σκοπεύω να αγοράσω xbox360 το σαββατοκύριακο μόνο γι αυτό το παιχνίδι που έχω πορωθεί μιας κ είμαι μπασκετικός...Ξέρετε τι διαφορά έχει από το να πάρω το απλό απ το να πάρω το dynasty edition? Αυτός ο κωδικός για το All star weekend που λέει τι είναι? Δηλαδή άμα πάρω το απλό παιχνίδι δεν θα μπορώ να παίξω το all star?

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα καθε φορα που ανοιγω το nba μου πεταει αυτο εδω   %CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84% ξερετε μηπως τι ειναι; 

Δημοσ.

1)στο euroleage patch ειτε με φιλικα ειτε με επισημα με συγκεκριμενες ομαδες λιετεβους-ερυθρο αστερα-προκομ -βαλενθια -τσετσεβιτα οταν της εχω η ειναι αντιπαλες με βγαζει ειτε στο defensive setting αμα πατησω start ειτε δεν προχωραει εχει κανεις το ιδιο προβλημα? 2)μπορω να εχω 2 διαφορετικα nba 2 k13 ενα με εuroleage 1 οριτζιναλ κ εαν ναι πως?

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα καθε φορα που ανοιγω το nba μου πεταει αυτο εδω  ξερετε μηπως τι ειναι; 

The dynamic library "rld.dll" failed to load. Please confirm that:
1) The file was copied over the same folder as the cracked executable
2) The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder/file)

η εικονα που δεν μου βγαζει

Δημοσ.

Είναι το crack των reloaded. Βάλε το αρχείο στη λίστα εξαιρέσεων του antivirus σου, ώστε να το αγνοεί και να μην το θεωρεί ιό.

Δημοσ.

βρικα λυσει με το πατψη να μπορω να παιζω κ κανονικο nba  κ εeuroleage  πχ πως το κανω?

Ε ΟΚ ρε παιδιά, δηλαδή ήμαρτον.

Μου τη δίνει να κάνω τον περίεργο αλλά ειλικρινά δεν κάνετε ένα preview πριν πατήσετε το ρημάδι το post?

Ή έστω δεν διαβάζετε μετά τι σκατά ποστάρατε;

Και να θέλει κάποιος να σου απαντήσει δεν μπορεί να καταλάβει τι ρωτάς. Ρημάδα γραμμική Β' πότε θα σε μεταφράσουν...

Δημοσ.

προσπαθησα να κανω μια μεταφραση , αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη.

"Βρηκα λυση για το πατς (λογικα) να μπορω να παιζω και κανονικο ΝΒΑ και euroleague πχ πως το κανω?"

παλι doesnt make sense :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν καταλαβαίνει ο αλλος εφοσον δεν προσβάλει τoν αγνοει  δεν τον ειρωνευεται η ειρωνειες δειχνουν  το πνευματικο κ oxi  μονο επιπεδο  μερικων ποσο μαλλων οταν γινοντε απο το pc

2)ρωταω κ οποιος θελει απανταει οποιος δεν θελει η δεν ξερει απλα δεν απανταει πως μπορω να παιξω το nba 2 k13 κ σαν original κ σαν Euroleage mods(η οτι αλλη βαση δεδομενων περασω σαν να ειναι 2 η παραπανω διαφορετικα game)απο το pc ταυτόχρονα

Επεξ/σία από petritis31
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρηγοριά μέχρι να βγει το 2k14...

http://www.nbatrky.com/euroleague-2k13-full-surum-yayinda-t384927.html

Καλό φαίνεται πάντως, έπαιξα καναδυο αγώνες. Ίσως λίγο τα sliders θέλουν σκάλισμα, όμως το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι πως έχει 30 ομάδες και άρα μπορούμε να παίξουμε ολάκερη σεζόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...