fever25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Γιατί όμως κάθε χρόνο επιμένουν να βγάζουν τα καλά Euroleague patches, αφού η Ευρωλίγδα έχει τελειώσει; Πέρσι δε είχαμε το θεϊκό, που κυκλοφόρησε αντίστοιχο patch και δεν συμπεριελάμβανε τον... Ολυμπιακό (τον νικητή της διοργάνωσης). Εάν το περάσω το patch θα έχω πρόβλημα με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού και με τα update που κάνει αυτόματα το παιχνίδι (ροστερς κλπ)?
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γιατί όμως κάθε χρόνο επιμένουν να βγάζουν τα καλά Euroleague patches, αφού η Ευρωλίγδα έχει τελειώσει; Πέρσι δε είχαμε το θεϊκό, που κυκλοφόρησε αντίστοιχο patch και δεν συμπεριελάμβανε τον... Ολυμπιακό (τον νικητή της διοργάνωσης). lal ρε...
Inler Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παντως ειναι καλο.....Εχει καποια λαθακια αλλα ειναι πολυ καλη προσπαθεια
escalator3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά είναι κανένας που το έχει στο xbox 360? Σκοπεύω να αγοράσω xbox360 το σαββατοκύριακο μόνο γι αυτό το παιχνίδι που έχω πορωθεί μιας κ είμαι μπασκετικός...Ξέρετε τι διαφορά έχει από το να πάρω το απλό απ το να πάρω το dynasty edition? Αυτός ο κωδικός για το All star weekend που λέει τι είναι? Δηλαδή άμα πάρω το απλό παιχνίδι δεν θα μπορώ να παίξω το all star?
Infant Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 παιδια εχω ενα προβλημα καθε φορα που ανοιγω το nba μου πεταει αυτο εδω ξερετε μηπως τι ειναι;
petritis31 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 1)στο euroleage patch ειτε με φιλικα ειτε με επισημα με συγκεκριμενες ομαδες λιετεβους-ερυθρο αστερα-προκομ -βαλενθια -τσετσεβιτα οταν της εχω η ειναι αντιπαλες με βγαζει ειτε στο defensive setting αμα πατησω start ειτε δεν προχωραει εχει κανεις το ιδιο προβλημα? 2)μπορω να εχω 2 διαφορετικα nba 2 k13 ενα με εuroleage 1 οριτζιναλ κ εαν ναι πως?
Infant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 παιδια εχω ενα προβλημα καθε φορα που ανοιγω το nba μου πεταει αυτο εδω ξερετε μηπως τι ειναι; The dynamic library "rld.dll" failed to load. Please confirm that: 1) The file was copied over the same folder as the cracked executable 2) The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder/file) η εικονα που δεν μου βγαζει
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Είναι το crack των reloaded. Βάλε το αρχείο στη λίστα εξαιρέσεων του antivirus σου, ώστε να το αγνοεί και να μην το θεωρεί ιό.
petritis31 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) , Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από petritis31
tak_loyk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 βρικα λυσει με το πατψη να μπορω να παιζω κ κανονικο nba κ εeuroleage πχ πως το κανω? Ε ΟΚ ρε παιδιά, δηλαδή ήμαρτον. Μου τη δίνει να κάνω τον περίεργο αλλά ειλικρινά δεν κάνετε ένα preview πριν πατήσετε το ρημάδι το post? Ή έστω δεν διαβάζετε μετά τι σκατά ποστάρατε; Και να θέλει κάποιος να σου απαντήσει δεν μπορεί να καταλάβει τι ρωτάς. Ρημάδα γραμμική Β' πότε θα σε μεταφράσουν...
reignmanGG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 προσπαθησα να κανω μια μεταφραση , αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη. "Βρηκα λυση για το πατς (λογικα) να μπορω να παιζω και κανονικο ΝΒΑ και euroleague πχ πως το κανω?" παλι doesnt make sense
moxalis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 βρικα λυσει με το πατψη να μπορω να παιζω κ κανονικο nba κ εeuroleage πχ πως το κανω?
petritis31 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 1) όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν καταλαβαίνει ο αλλος εφοσον δεν προσβάλει τoν αγνοει δεν τον ειρωνευεται η ειρωνειες δειχνουν το πνευματικο κ oxi μονο επιπεδο μερικων ποσο μαλλων οταν γινοντε απο το pc 2)ρωταω κ οποιος θελει απανταει οποιος δεν θελει η δεν ξερει απλα δεν απανταει πως μπορω να παιξω το nba 2 k13 κ σαν original κ σαν Euroleage mods(η οτι αλλη βαση δεδομενων περασω σαν να ειναι 2 η παραπανω διαφορετικα game)απο το pc ταυτόχρονα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από petritis31
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Παρηγοριά μέχρι να βγει το 2k14... http://www.nbatrky.com/euroleague-2k13-full-surum-yayinda-t384927.html Καλό φαίνεται πάντως, έπαιξα καναδυο αγώνες. Ίσως λίγο τα sliders θέλουν σκάλισμα, όμως το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι πως έχει 30 ομάδες και άρα μπορούμε να παίξουμε ολάκερη σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα