Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Install μου εγινε αλλα το ανιψακι δεν παιζει(ενω σε αλλους παιζει)....

Τελικα δουλευει απλα μεσα απο το Daemon Tools-Preferences-Advanced τα τικαρετε ολα.....

Δημοσ.

Να μας πεί τις πρώτες του εντυπώσεις ο fearwhatnow. Λίγο στο PS3 που έπαιξα το demo, με ενθουσίασε μπορώ να πώ. Πολύ καλύτερο μοιάζει απο πέρσυ. Μόνο το control stick θέλει εκ νέου practice, αλλά χαλάλι.

Δημοσ.

Καλά εντάξει, δεν έχουν τελείωσει έτσι κι' αλλιώς ακόμα οι μεταγραφές στο ΝΒΑ. Λογικά μέχρι να αρχίσει η σεζόν θα βγεί patch.

Δημοσ.

Αυτο που μου έκανε εντύπωση στο καινούργιο, εκτός των γραφικών που βελτιώθηκαν, είναι τα controls. Πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε αλλά φέτος έχουμε τον απόλυτο έλεγχο!! B)

Δημοσ.

Βγήκε σωστή "επαναφορτωμένη" έκδοση μπάρμπα. Ρε να μην έχω ένα PC της προκοπής να το δω εδώ που είμαι...

Δημοσ.

Του μπάρμπα δεν νομίζω, αν και πέρσι μετά το patch μπορούσες να παίξεις και online (άσχετο αν δεν χρειαζόταν καν να μπεις στον κόπο επειδή ήταν ελεεινό). Το αυθεντικό παιχνίδι προφανώς και έχει multiplayer.

Δημοσ.

Αν το multiplayer είναι όπως έχω διαβάσει για το 12 τότε κρίμα...

Επειδή είναι η πρώτη φορά που λέω να ασχοληθώ με τέτοιο παιχνίδι, αξίζει στο single player;;;

Δημοσ.

Το single player αξίζει 1000% (και λίγο λέω). Το online όμως είναι εντελώς άλλη ιστορία. Καλύτερα να περιμένουμε λίγες μέρες να ακούσουμε διάφορες απόψεις. Στις κονσόλες κάπως είχε στρώσει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά στο PC μέχρι πέρσι ήταν απαράδεκτη η κατάσταση.

Επίσης στο online καλό είναι να παίζεις μόνο με φίλους σου, από τους οποίους ξέρεις τι να περιμένεις. Γιατί αν βάλεις να αντιμετωπίσεις τυχαίο αντίπαλο, πραγματικά το πιθανότερο είναι πως αυτό που θα παίξετε θα έχει μικρή σχέση με το άθλημα του μπάσκετ...

Δημοσ.

παιδια το παιχνιδι ειναι λεφτα στην τραπεζα.δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση αν σ αρεσει το μπασκετ να μην ευχαριστηθεις το 13.παρτε το χωρις κανεναν ενδοιασμο.

ερωτηση: βγαλανε το export team απ το association η απλα το αλλαξανε και δεν μπορω να το βρω πουθενα?

Δημοσ.

Ενα αλλο σημαντικο περα απο το gameplay ειναι οτι οσο κουραζονται οι παιχτες στο menu των αλλαγων τους πεφτει το ratio και τα ποσοστα ενω αν καποιος βαζει ποντους ή παιζει καλα του ανεβαινουν..Π.χ με Portland εβαλα 5 συνεχομενους ποντους με Babbit και του πηγε απο 59 στο 62....Οταν κουραστηκε ο Aldridge με stamina 65 του επεσε το ratio καπου 20 μοναδες στο 67....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...