Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεματακι εγω...
Καθε φορα που ξεκιναω να παιξω το παιχνιδι μου ζηταει ημερομηνία γέννησης κτλπ...
Καθε φορα πρεπει να κανω accept τους ορους κτλπ... 
Ειναι πολυ εκνευριστικό.. καμια βοηθεια; :)

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση γιατι έχω μείνει αρκετα πίσω με τα μπάσκετακια.. Το nba live απο τι διάβασα ακυρώθηκε.. Οπότε η 2k παίζει σόλο χωρίς ανταγωνισμό..

Το τελευταίο ωστόσο live 2010 έλεγε τίποτα;

Γενικά το 2κ με δυσκολεύει αρκετά και θέλει να αφιερώσεις πολυ χρόνο για να το μάθεις καλα..

Δεν ήταν άσχημο. Είχα παίξει αρκετά τουρνουά με εθνικές ομάδες και το είχα ευχαριστηθεί. Φυσικά η διαφορά του με το 2k παραμένει χαώδης. Το προτείνω μόνο σαν εναλλακτική λύση για τους φίλους που δεν έχουν χρόνο/όρεξη/υπομονή να κάτσουν να μάθουν τα controls του 2k.

• Like 1
Δημοσ.

ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος σημενει ο κυκλος που εμφανιζει στον αμυντικο μου παικτη οταν παταω το λ2

και κατι ακομα στα παλια μπασκετακια παταγες το λ2 και πρεσαρες τον αντιπαλο, εδω δεν ερχονται σε επαφη οτι και να πατησω.

κανα tip

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα είναι. To control ονομάζεται "Intense defense". Η διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι πως τότε αρκούσε να κρατάς το L2 πατημένο και ο παίκτης σου έπαιζε άμυνα σχεδόν αυτόματα. Τώρα πια χρειάζεται και προσπάθεια από μέρους σου, να πατάς κατεύθυνση τη σωστή στιγμή κλπ.

Δημοσ.

Ο Λευτερης (Leftos) πλεον ειναι μελος της dev ομαδας NBA 2k! Συγχαρητηρια στον Λευτερη και του ευχομαι καλη σταδιοδρομια και να συνεχισει να ειναι κοντα στην community οσο μπορει!

• Like 3
Δημοσ.

Μπράβο στον Λευτέρη!Τον είχα ακουστά από τον εκπληκτικό roster editor που είχε δημιουργήσει.

Όσο για 2k13 δεν βλέπω να βγαίνει κάποιο patch η ακόμα και 2k14...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας...

Αγόρασα το nba 2k13 στο steam (περίπου 7,5 ευρώ το πέτυχα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ), και θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω το πατς με τις Ευρωπαϊκές ομάδες... Πειράζει που παίζω μέσω steam ? 

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας...

Αγόρασα το nba 2k13 στο steam (περίπου 7,5 ευρώ το πέτυχα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ), και θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω το πατς με τις Ευρωπαϊκές ομάδες... Πειράζει που παίζω μέσω steam ? 

Οχι δεν πειραζει μπορεις να παιξεις κανονικα το patch τιης euroleague!!!

Δημοσ.

Οχι δεν πειραζει μπορεις να παιξεις κανονικα το patch τιης euroleague!!!

Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για το πού μπορώ να το βρώ; 

Δημοσ.

Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για το πού μπορώ να το βρώ; 

Link.png Site: http://pcprogram.wikiforum.net/t189-topic">Αυτο πρεπει να ειναι

Αλλα στην ουσια αλλαζει ολο το παιχνιδι, δηλαδη εχει ο Σπανουλης την μπαλα και λεει πχ ο εκφωνητης ray allen, αλλα νταξει αυτο κλεινεις την εκφωνηση, εχει και αλλα bugs (δεν ξερω αν εχουν διoρθωθει) πχ το scoreboard αντι να γραφει Olympiacos - Real γραφει San Antonio - Lakers

Δημοσ.

Βρε παιδιά, τώρα που ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι έχει "ξεθυμάνει" λόγω του ότι παλιώνει σιγα-σιγα...Πως το κρίνετε σε σχέση με το 2k12? Έπαιξα και τα δυο και από το 13 απογοητεύτηκα σε γενικές γραμμές. Το gameplay, που είναι και το βασικό πράγμα που σε κρατάει σε ένα παιχνίδι, ήταν χειρότερο του 12, πιο χαλαρό, ένιωθά να έχω λιγότερο έλεγχο. Φυσικά το 2κ12 υπάρχει ακόμα στο pc μου, το 13 έφαγε σουτ μετά από 2 μήνες...

Δημοσ.

Παντως στο site που εδωσε ο nzeppos βγαινει καινουργιο Euroleague patch και φαινεται καλο...

Δημοσ.

Γιατί όμως κάθε χρόνο επιμένουν να βγάζουν τα καλά Euroleague patches, αφού η Ευρωλίγδα έχει τελειώσει;

Πέρσι δε είχαμε το θεϊκό, που κυκλοφόρησε αντίστοιχο patch και δεν συμπεριελάμβανε τον... Ολυμπιακό (τον νικητή της διοργάνωσης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...