kjtzemis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Να το πω ανάποδα. Euro truck έχω να βάλω από το Νοέμβριο ενώ τους τελευταίους 3 μήνες ζήτημα να έχω παίξει 5 αγώνες στο 2k13. Δυστυχώς ούτε εγώ έχω αρκετό χρόνο για παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό μόνο λίγο Battlefield 3 προλαβαίνω να παίξω και πάλι όχι κάθε μέρα. Πού 'ναι τα νιάτα μας που παίζαμε νυχθημερόν... μεχρι και το fifa εκωψες? :-O :-O
nzeppos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλά, Fifa έχω παίξει ελάχιστα φέτος, το έχω παρατήσει εδώ και μήνες. Μόνο με το Ultimate Team κόλλησα λίγο αλλά το gameplay του παραήταν arcade για τα γούστα μου (στο Seasons είχε σαφώς καλύτερο gameplay). Τώρα πια παίζω μόνο κανα unranked 2vs2 ή 3vs3 αραιά και που. Όταν φιλοτιμηθεί η EA να μειώσει σημαντικά την ταχύτητα του παιχνιδιού και αφαιρέσει τα assisted controls από το online, το ξανασυζητάμε
kjtzemis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλά, Fifa έχω παίξει ελάχιστα φέτος, το έχω παρατήσει εδώ και μήνες. Μόνο με το Ultimate Team κόλλησα λίγο αλλά το gameplay του παραήταν arcade για τα γούστα μου (στο Seasons είχε σαφώς καλύτερο gameplay). Τώρα πια παίζω μόνο κανα unranked 2vs2 ή 3vs3 αραιά και που. Όταν φιλοτιμηθεί η EA να μειώσει σημαντικά την ταχύτητα του παιχνιδιού και αφαιρέσει τα assisted controls από το online, το ξανασυζητάμε εγω το φιφα13 το εχω απο τον θειο στο pc και το εχω και αυθεντικο στο xbox360, η διαφορα στην ταχυτητα ειναι μεγαλη θα ελεγα, στο pc παει σβαριδια ενω στο 360 εχει την ιδια ταχυτητα περιπου με το fifa12.αυτο με την ταχυτητα το προσεξα χθες το βραδυ, μιας και εγω αποταν το πηρα αυθεντικο επαιζα παντα στο 360 χθες βαριομουνα να το ανοιξω και εβαλα στο pc να παιξω 2 ματσακια φιλικα και τρελαθηκα με το πανω κατω πανω κατω. βασικα και εγω εκανα χαζομαρα που το πηρα για το 360 γιατι το ηθελα περισσοτερο να παιζω online αγωνες και μου εχει ληξει η συνδρομη του live :@ οποτε παιζω και εγω αραια και που κανα ματσακι στην καριερα που εχω ξεκινησει ετσι για να περναει η ωρα. καλα αν το ειχα παρει για ps3 δεν θα επαιζα τιποτε αλλο μιας και θα μπορουσα να παιξω online αγωνες. :/
Chaos3X Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ρε παίδες πως γίνεται με το PC της υπογραφής μου, με όλα maxed out σε 1920x1080 να μου βγάζει μόνο 46fps το bencmark? Κάπου είχα διαβάσει ότι κλειδώνει τα fps το gmae αλλά δεν θυμάμαι που... Ισχύει τελικά?
nzeppos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έχεις απενεργοποιήσει το Antialiasing μέσα από το παιχνίδι; Το συγκεκριμένο πραγματικά γονατίζει τα fps.
Chaos3X Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γονατίζει την 7950; Έτρεξα το benchmark σε άλλο σύστημα με 7770 και έπιασε 38fps με τις ίδιες ρυθμήσεις. Κάτι πρέπει να τρέχει...
nzeppos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το ΑΑ μέσα στο παιχνίδι γονατίζει όλες τις κάρτες. Δεν είναι καθόλου καλά υλοποιημένο.
nzeppos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις ΑΑ στο παιχνίδι μπορείς να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις τη ρύθμιση της ίδιας της κάρτας γραφικών (από τα Windows και όχι μέσα απ' το παιχνίδι). Ή να χρησιμοποιήσεις mod σαν αυτό εδώ. Πάντως το AA που ορίζεις μέσα από τα settings του παιχνιδιού άσε το στο off. Το πρόβλημα είναι στο optimization του ίδιου του 2k13 και όχι στην κάρτα σου ή τους drivers της. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ AA σχεδόν σε κανένα παιχνίδι (παρά μόνο σε κάτι Sims3 ή Company of Heroes). Η ανάλυση 1920x1080 δεν χρειάζεται antialiasing (άντε το πολύ-πολύ ένα ταπεινό 2x, αρκεί το παιχνίδι να μη σκαλώνει).
Mallibu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ζέπο ακόμη και στην 1920χ1200 που παίζω δυστυχώς το antialising είναι αναγκαίο, υπάρχουν jaggies στο backboard, στο περίγραμμα των παιχτών, στη στεφάνη... και χαλάει την ατμόσφαιρα Στην gtx 570 μου μια χαρά βάζω 8χ ΑΑ quality 3, με 50% gpu usage, με 60 καρέ πάντα, οπότε μάλλον κάτι άλλο φταίει αν πέφτουν τα frame σας τόσο πολύ. Για gtx 560 users και άνω, το καλύτερο graphical quality με διαφορά δίνει το εξής: Κλείσιμο vsync & AA από in-game, και απο nvidia control panel --> AF x 16 --> 16x CSAA, Supersampling, override application settings --> FXAA forced on --> Quality -> Max quality --> vsync -> Adaptive --> Triple buffering -> On Btw, βγήκε το ρόστερ 2.0 από albys http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=89410&sid=b254f6e16985ad340ca77b0ce4494262 και κάνει το gameplay πολύ καλύτερο imo. Δοκιμάστε το
nzeppos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το ίδιο πράγμα λέμε. Ότι το πρόβλημα δημιουργείται από το in-game AA και ότι η λύση είναι να δηλωθεί αυτό εξωτερικά. Έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτά τα "jaggies" που λες, αλλά μετά από δεκάδες-δεκάδων παιχνίδια μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλούν. Σε ένα αγώνα πάνω-κάτω δεν κάθομαι να ελέγξω αν η στεφάνη ή το ταμπλό είναι ελαφρώς πιξελιασμένα στις άκρες τους. Ομοίως και για τα δοκάρια του Fifa. Αντίθετα σε ένα παιχνίδι με πολλές στατικές οθόνες (όπως πχ. το Sims3), το AA είναι must.
Chaos3X Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Από mods τι είναι MUST να έχουμε? Ξέρω για τα roster του fearwhatnow, αν και τα ανανέωσε με βάση το patch που έχει κυκλοφορήσει στις κονσόλες οπότε δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό για εμάς τους pc users. Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, αλλά αν μπορούσατε να πείτε ποια mods χρησιμοποιείται και γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Όσο για το AA, θα κάνω πειράματα και θα δω...
Inler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Nzeppos αυτο το mod που δινεις κανει και για καρτες ATI;...Εγω παντως σε 1680Χ1050 και με 7870 το εχω το ΑΑ 8X χωρις κανενα κολλημα..Αν δεν το βαλω εχει μια θαμπαδα...
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο mod, απλώς έτυχε να το βρω με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα (επειδή κάποιος έλεγε εκεί ότι όταν βάζει ΑΑ στο 2k13, το παιχνίδι σέρνεται). Η κάρτα μου είναι μια 6950/2GB ελαφρώς overclocked και η αλήθεια είναι πως με τους τελευταίους drivers (13.1) είδα κάποια βελτίωση κατά την ενεργοποίηση του in-game MSAA. Και πάλι όμως το παιχνίδι κομπιάζει, γι' αυτό προτιμώ να παίζω χωρίς ΑΑ. Γενικά από mods χρησιμοποιώ πολύ λίγα. Ένα που βελτιώνει την μπάλα, άλλο ένα για τα διχτάκια, ένα που κάνει πιο ζωντανά τα χρώματα των φιλάθλων κι ένα τελευταίο για τα reflections στο παρκέ. Όλα από το moddingway. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα τα links.
Inler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι και εγω εχω πολλα απο αυτα...Κατεβαζω κυριως απο moddingway-nbaspot....Για roster οπως ειπαν και παραπανω το καινουργιο Albys ειναι παρα πολυ καλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα