nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Για καρφώματα turbo+σουτ ή, ακόμα καλύτερα, turbo+αριστερό trigger+δεξί στικ. Εκτός από το freestyle practice υπάρχει και ολοκληρωμένο training camp, όπου το παιχνίδι σού μαθαίνει όλες τις κινήσεις. Δοκιμάστε τα (είναι έγκλημα αν δεν το κάνετε)...
πανηλειακός Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 εχω αυτο./...οποτε ειναι λιγο δυσκολο να το μαθω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά φαίνεται το gamepad. Αν έχεις 2 αναλογικούς μοχλούς και 4 triggers, δεν σου χρειάζεται κάτι άλλο.
πανηλειακός Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 επειδη ειμαι ασχετος.... triggers τι ειναι? και οχι μονο αυτο!! οταν αποθηκευω καποια παιχνιδια δεν αποθηκευονται βγαζει failed
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αυτά τα τέσσερα κουμπιά είναι τα triggers (ή "σκανδάλες" όπως συνηθίζουμε να τα λέμε στα ελληνικά):
πανηλειακός Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 σε ευχαριστώ!! μονο να ρυθμισω τα κουμπια στο παιχνιδι και μετα ειναι καλα... απλα μολις βγαινω μετα πρεπει να τα ξαναφτιαχνω καθε φορα
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Κανονικά το παιχνίδι πρέπει να κρατάει τις ρυθμίσεις.
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω γιατι δεν αποθηκευονται!! ισως να θελει κατι αλλα τι ρυθμισει να κανεις για να τα αποθηκευει...... κατι φταιει..... πάντος το μονο σιγουρο ειναι οτι στο hall of fame οι αλλοι τα βαζουν πιο ευκολα
antnatal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δοκίμασε δεξί κλικ στο εικονίδιο του παιχνιδιού και run as administrator
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δοκίμασε δεξί κλικ στο εικονίδιο του παιχνιδιού και run as administrator Αυτο ήταν 1000 ευχαριστώ!! 1
vaiosnov Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πώς ζητάμε screen στην έκδοση για ΗΥ;; Επίσης πώς κάνουμε "fancy" καρφώματα; Sent from my iPod touch using Insomnia
fawks0123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Screen με το LB(xbox360) L1(ps3) αλλά θέλει να το πατάς παρατεταμένα γιατί αλλιώς είναι το κουμπί για να τρέξεις τα συστήματα της ομάδας σου,για καρφώματα δες στο βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=RW9Jrv2__FI
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Θα το πω άλλη μία φορά (που πολύ φοβάμαι πως δεν θα είναι η τελευταία): Παίξτε το ρημάδι το Training Camp! Τα πάντα είναι εκεί. Πηγαίνετε Game Modes -> Practice -> Training Camp και μάθετε όσες περισσότερες κινήσεις μπορείτε. Το NBA 2k δεν είναι Pro/Fifa όπου αρκεί να ξέρουμε τα βασικά (πάσα, σέντρα, σουτ και άντε πάμε γιούρια). Μπορεί η πλειοψηφία των κινήσεων στα ποδοσφαιράκια να είναι μόνο για την freestyle αρένα, χωρίς ιδιαίτερη εφαρμογή στο ίδιο το παιχνίδι, στο 2k όμως δεν είναι έτσι. Ο χρήστης πρέπει να ξέρει να βγάζει συστήματα, να ποστάρει με 3-4 διαφορετικούς τρόπους, να κάνει ριβέρς και σταυρωτές τρίπλες, να στήνεται για επιθετικά φάουλ, να βγάζει πάσες ακριβείας, να κάνει ένα σωστό μπάσιμο κλπ.
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 βοηθάει πολύ το training camp!! αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ στις ρυθμισεις πληκτρων οχι του πληκτρολογιου έχει τα ίδια σε κάποια σημεία π.χ isomotion/shots(+dribble) shot modifer... εγω ενα συμπληρωνω δεν νομιζω να θελουν και τα αλλα 3,αφου ειναι ιδια!! γτ αν το κανω ετσι στα αλλα τι θα βαλω...
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδες. Μου εφερε σημερα ο θειος το nba 2k13, το εγκατεστησα στο pc και πραγματικα το ελιωσα.εχω μεινει με το ποσο καλο ειναι αυτο το παιχνιδι.φοβερα γραφικα,πολυ ωραιο gameplay,ο σχολιασμος του αγωνα απογιωνει πραγματικα τον τιτλος μιας και πιστευεις οτι βλεπεις πραγματικο αγωνα, η ΑΙ ειναι αρκετα εξυπνη.οπως πολυ εχουν πει ο καλυτερος τιτλος της κατηγοριας του. Ειδη καηκα κανα 2 ωριτσες στο my career, αλλα μιας και μου αρεσε τοσο πολυ θελω να το αγορασω αυθεντικο. Δεν ξερω ομως για που να το αγορασω, εννοω για ps3 ή για pc?για το xbox360 το αποκλειω μιας και σιγουρα θα θελησω να παιξω Online και στο 360 για να παιξω online θα πρεπει να εχω συνδρομη και αυτη την στιγμη δεν εχω συνδρομη. Στο Pc που το επαιξα ειχε πολυ ωραια γραφικα.Υπαρχει κανεις που να το εχει δοκιμασει και σε κονσολα και σε pc για να μου πει αν ειναι μεγαλη η διαφορα στα γραφικα τους?γιατι στα ποδοσφαιρακια (ειδικα στο φιφα) ηταν φανερη η διαφορα των γραφικων και στους φωτισμος του παιχνιδιου αλλα και στα γραφικα των παιχτων και στις εμφανισεις των ομαδων.θελω να το παρω και να το ευχαριστηθω.ο μονος λογος που σκεφτομουνα για ps3 ειναι για να το ευχαρστιεμε στην 42" τηλεοραση που το εχω συνδεμενο, ενω αν το παρω σε pc θα παιζω σε 27" οθονη. Η τιμη του φυσικα ειναι 12Ε διαφορα αλλα αν αξιζει δεν εχω προβλημα να τα δωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα