Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως από καναδυο βιντεάκια που είδα στο youtube, το demo μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με το 2k12. Ή οι τύποι δεν ξέρουν πώς να παίξουν ή απλώς έτυχε. Το ότι θα είναι καλύτερο από το 2k12 είναι το μόνο δεδομένο. Μένει να το δούμε και στην πράξη. Δυστυχώς τα PC πάλι αγνοήθηκαν και δεν είδαμε demo...

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υποκλινομαι στην 2k.απ τις λιγες εταιριες που σεβονται τους πελατες της κ προσπαθουν να βελτιωσουν το ηδη τελειο.το ντεμο σουπερ,ερκετες βελτιωσεις κ νεα πραγματα οπως ο χειρισμος του παιχτη με το δεξι αναλογικο,οι κινησεις των παιχτων εχουν γινει πλεον σχεδον αληθινες

Δημοσ.

Εγώ πάλι επειδή δεν έχω την ίδια άποψη για την 2k sports, χαίρομαι που ήδη διέρρευσε σε έκδοση μπάρμπα για το 360. Ελπίζω να γίνει κάτι αντίστοιχο για τα PC σύντομα και αν όντως διαβάσω καλά λόγια και δεν έχουμε τα συνηθισμένα άπειρα bugs (που διορθώνονται γύρω στο Πάσχα) και το αισχρό online (που δεν διορθώνεται με τίποτα) ίσως το αγοράσω φέτος. Ίδωμεν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως από καναδυο βιντεάκια που είδα στο youtube, το demo μου φάνηκε ακριβώς ίδιο με το 2k12. Ή οι τύποι δεν ξέρουν πώς να παίξουν ή απλώς έτυχε. Το ότι θα είναι καλύτερο από το 2k12 είναι το μόνο δεδομένο. Μένει να το δούμε και στην πράξη. Δυστυχώς τα PC πάλι αγνοήθηκαν και δεν είδαμε demo...

Πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου για να καταλάβεις τις διαφορές οι οποίες είναι μεγάλες.

Αν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα σου αρέσουν.

Εμένα το υπερβολικό run&gun που μου έδειξε το demo με ξίνισε λίγο. Πάντα με CPU αντίπαλο μιλάμε.

Τα animations πάντως είναι από άλλο πλανήτη.

Επίσης οι τρίπλες ωραία με το δεξί αναλογικό αλλά το shot stick με σκανδάλη δεν μπορώ να το συνηθίσω.

Δημοσ.

λοιπον επειδη ο θειος μου το εφερε εδω κ 4 μερες στο 360 το μονο που εχω να πω ειναι το παιχνιδι εχει ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ δεν γινεται καλυτερο.φυσικα κ δεν υπαρχει το run an gun του demo που 1000% ειναι ρυθμισμενο στο casual κ οχι sto simulation κ γενικα οσο παιζεις τοσο ανακαλυπτεις πραγματα ειτε στην αμυνα(εχουν σφιξει υπερβολικα κ πλεον το φαινομενο 10 συνεχομενα επιθετικα απ τον ιδιο παιχτη δεν υπαρχει) ειτε στην επιθεση(pick & roll απιστευτο).ο χειρισμος παλι με το δεξι στικ απ οτι τσεκαρα αλαζει αλλα αν το μαθεις ειναι πολυ βολικος.για του φαν του Αιβερσον να πω οτι στο πιαχνιδι υπαρχει απ την αρχη η Philadelphia του 01.oποιος θελει να μαθει τιποτα παραπανω μπορει να ρωτησει.

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος αν θα μπορουμε να συνεχισουμε το my player απο το 2K 12 στο 2K 13 απλα αντιγραφοντας τα αρχεια στο

αντιστιχο φακελο του παιχνιδιου,

Ρωταω γιατι και στο 11 με το 12 ηταν ιδια τα αρχεια δεν το εχω δοκιμασει ομως,

Θα ηταν τελεια να γινοταν μιας και εχω παιζει πανω απο 7 σεζον και δεν θελω να ξεκινησω παλι απο την αρχη,,

Δημοσ.

Εγώ πάλι ελπίζω στο 13 να έχουν φτιαχτεί τα πολύ χτυπητά προβλήματα στο gameplay και ειδικά στο My Player (My Career πλέον) που είναι και το mode που έχω κυριολεκτικά λιώσει.

Rebounding, pivot, άθλιο P&R, χιλιάδες χαμένες πάσες και ΣΠΑΣΤΙΚΑ υπεράνθρωπη μαγνητική άμυνα στον αιφνιδιασμό, speed stat χωρίς νόημα αφού ο Marc Gasol προλαβαίνει τον Rondo στο ανοιχτό γήπεδο(ΕΛΕΟΣ). Και πάρα πολλά άλλα που ειλικρινά ελπίζω να τα διόρθωσαν. Ακόμα και με αυτά τα προβλήματα το παιχνίδι βέβαια είναι πάρα πολύ καλό γενικά αλλά μετά από ώρες και ώρες παιξίματος απλά δεν σε απασχολούν τα reflections του παρκέ και η μουσική του menu.

Δημοσ.

Εχω στα χερια μου την εκδοση pc.Στην ακρη λοιπον τα παντα, οσο παιξαμε ποδοσφαιρο παιξαμε, ωρα για τον βασιλια των sports videogames.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίος!! Για πες καμια εντύπωση λοιπόν, γιατί δεν μπορώ να περιμένω. Με ρέγουλο όμως, γιατί και πέρσι μου έλεγες ότι οι πάσες είναι καλές ενώ εμένα μου φαινόταν πως πήγαιναν όπου να' ναι (διορθώθηκε αργότερα με patch) :P

Δημοσ.

ΒΓΗΚΕ αλλα χωρις θειο ακομα...

Εχω την retail εκδοση.Εκανα ενα mini image και το παιχνιδι τρεχει χωρις το δισκακι με DTPro.Οποτε λογικα κατεβαζοντας τον κλωνο θα μπορεσεις να το τρεξεις.

Δημοσ.

Ναι εχει βγει το ανιψακι αλλα ακομα ειμαι στο 76% του install...Αν προλαβω θα γραψω εντυπωσεις μετα...

Δημοσ.

Αχ-αχ-αχ, τι μου κάνετε. Είμαι εκτός Αθήνας, με άθλιο laptop σε άθλια γραμμή οπότε θα πρέπει να περιμένω 2 μέρες μέχρι να το δω, αχχχ...

Δημοσ.

Δεν πειραζει εγκρατεια και θα σε ενημερωνουμε οι υπολοιποι για τα τεκτενομενα :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...