DeTiPaleuw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποσο μλκς ειναι αυτοι στην 2Κ ρε γμτ? Καθε χρονο ολο και καποιο προβλημα με τα playvisions? Δλδ κυκλοφορουν ενα παιχνιδι και δε τεσταρουν τα mode? Αντε παιξε career τωρα και περιμενε να βγαλεις ακρη με το παιχνιδι της ομαδας σου χωρις να ξερεις που να πας. Ουστ!
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Σωστά. Χωρίς το playvision δεν γίνεται να παίξεις career, τουλάχιστον όχι σοβαρά. Το πόσο πολύ δοκιμάζουν τα παιχνίδια τους πριν τα κυκλοφορήσουν (όχι μόνο η 2k sports αλλά και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες) είναι πραγματικά απορίας άξιον... Είπαμε να υπάρχουν bugs αλλά όχι τόσο προφανή πια.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σωστά. Χωρίς το playvision δεν γίνεται να παίξεις career, τουλάχιστον όχι σοβαρά. Το πόσο πολύ δοκιμάζουν τα παιχνίδια τους πριν τα κυκλοφορήσουν (όχι μόνο η 2k sports αλλά και πολλές άλλες μεγάλες εταιρίες) είναι πραγματικά απορίας άξιον... Είπαμε να υπάρχουν bugs αλλά όχι τόσο προφανή πια. Το Playvision λειτουργει με το tool παντως. Επισης συνιστω απο τα coach profiles να βαλετε ολα τα run plays των ομαδων στο 0 ή τουλαχιστον να τα αντιστρεψετε (δηλαδη οπου 75 να βαλετε 25).Καποια νεα παπαρια εκανε η 2k και ειναι αναποδα.Αφου το κανετε μετα πηγαινετε και κανετε save roster.Εγω τα εβαλα ολα στο 0 και με τα sliders μου ειναι πραγματικα απολαυση το παιχνιδι.Αν θελετε ανεβαστε λιγο τα mid range success και 3pt success σε 49 και 48 αντιστοιχα.
beizanis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 καλημερα παιδια,εχω το παιχνιδι στο ps3 και τα σπαει γενικα!θα ηθελα ομως μια μικρη βοηθεια αμεσα,και απευθυνομαι σε εσας,γιατι στο αντιστοιχο τοπικ για κονσολα δεν βρηκα μεγαλη συμμετοχη:πως μπορουμε στο my career να εμφανισουμε το playvision και τα play calls;πριν μου πειτε τα γνωστα "απο τις ρυθμισεις",να ενημερωσω οτι εχω κανει σχεδον τα παντα στις ρυθμισεις αλλα δυστυχως δεν σωζει τα settings,με αποτελεσμα οχι μόνο άλλα να σωζεις και άλλα να σου βγαζει οταν αρχιζει το παιχνιδι,αλλά ακομα και οταν το ρυθμιζεις την ωρα του παιχνιδιου να εξακολουθει να μην εμφανιζει το playvision.καταλαβαινετε οτι ειναι πολυ σπαστικο,γιατι χωρις προκαθορισμενο συστημα,ο παιχτης τρεχει πανω κατω χωρις νοημα,και χανεται το ενδιαφερον!υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο bug,και αν ναι πως λυνεται;σας ευχαριστω εκ των προτερων,και σορυ αν σας κουρασα!
polonos1313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Επισης συνιστω απο τα coach profiles να βαλετε ολα τα run plays των ομαδων στο 0 ή τουλαχιστον να τα αντιστρεψετε (δηλαδη οπου 75 να βαλετε 25).Καποια νεα παπαρια εκανε η 2k και ειναι αναποδα.Αφου το κανετε μετα πηγαινετε και κανετε save roster.Εγω τα εβαλα ολα στο 0 και με τα sliders μου ειναι πραγματικα απολαυση το παιχνιδι.Αν θελετε ανεβαστε λιγο τα mid range success και 3pt success σε 49 και 48 αντιστοιχα. Αυτό ισχύει και για Association ή μόνο για carrer ???
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλημερα παιδια,εχω το παιχνιδι στο ps3 και τα σπαει γενικα!θα ηθελα ομως μια μικρη βοηθεια αμεσα,και απευθυνομαι σε εσας,γιατι στο αντιστοιχο τοπικ για κονσολα δεν βρηκα μεγαλη συμμετοχη:πως μπορουμε στο my career να εμφανισουμε το playvision και τα play calls;πριν μου πειτε τα γνωστα "απο τις ρυθμισεις",να ενημερωσω οτι εχω κανει σχεδον τα παντα στις ρυθμισεις αλλα δυστυχως δεν σωζει τα settings,με αποτελεσμα οχι μόνο άλλα να σωζεις και άλλα να σου βγαζει οταν αρχιζει το παιχνιδι,αλλά ακομα και οταν το ρυθμιζεις την ωρα του παιχνιδιου να εξακολουθει να μην εμφανιζει το playvision.καταλαβαινετε οτι ειναι πολυ σπαστικο,γιατι χωρις προκαθορισμενο συστημα,ο παιχτης τρεχει πανω κατω χωρις νοημα,και χανεται το ενδιαφερον!υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο bug,και αν ναι πως λυνεται;σας ευχαριστω εκ των προτερων,και σορυ αν σας κουρασα! Είναι γνωστό bug που θα λυθεί με patch, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο μήνα. Είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση η 2k sports και είπαν ότι το έχουν στείλει για έγκριση με σε Microsoft/Sony. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2012 από nzeppos
frou-frou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα bugs. Δεν σώζει τις ρυθμίσεις ίσως. Επίσης μου γίνεται φάουλ στο τρίποντο και αναγγέλλει και ο speaker 3 βολές και βαραω τελικά 2 βολές. Τραγικό έτσι.
beizanis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 nzeppos χιλια ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου!ελπιζω να ισχυει οντως αυτο που ειπανε για μεσα στον μηνα,γιατι ετσι οπως το εχουνε απλα δεν μπορεις να παιξεις το my career...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Όντως. Γι' αυτό άλλωστε και παράτησα το MyCareer και ασχολούμαι με association. Και καλά στα PC υπάρχει ένα workaround με το tool που ανέφερε ο fearwhatnow. Στις κονσόλες όμως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πάντως είχα διαβάσει στο φόρουμ της 2k sports ότι το πρώτο patch θα αφορά μόνο στο MyCareer και δεν θα διορθώνει τα υπόλοιπα bugs του παιχνιδιού (και είναι αρκετά αν και -κατά τη γνώμη μου- όχι ιδιαίτερα σημαντικά).
polonos1313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Nzeppos αυτό με τα Coach profiles στο 0 γνωρίζεις αν είναι μόνο για το Career ή είναι και για το Associaton ??
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Όταν λες Career φαντάζομαι εννοείς το "MyCareer"; Δεν έχω ιδέα, αλλά εφ' όσον το playvision δεν δουλεύει σωστά εκεί (εκτός κι αν χρησιμοποιήσουμε το περίφημο tool) τι σημασία έχει; Λογικά θα ισχύει και για το MyCareer και για το Association, έτσι όπως το περιγράφει ο fearwhatnow. Δηλαδή όπως το καταλαβαίνω, εννοεί ότι η 2k sports έχει βάλει λάθος τη ρύθμιση άρα το ΑΙ χρησιμοποιεί πολλά plays στο 0 και καθόλου στο 100. Άρα θα ισχύει για όλα τα modes.
alimentas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ξερεις κανεις ποτε θα βγει το μεγαλο update???? το μονο που περιμενω για ν αρχισω association πλεον ειναι αυτο
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Γύρω στο Πάσχα φαντάζομαι... Κάθε χρόνο τότε το βγάζουν.
alimentas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 οχι ρε παιδια πιο Πασχα? συνηθως δεν βγαινει ενα κοντα στη αρχη της σεσον?
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σε PC αποκλείεται Ή τουλάχιστον δεν είναι μεγάλο και δεν διορθώνει τα πολλά bugs. Τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι τώρα, αν φέτος αλλάξει κάτι ακόμα καλύτερα. Εγώ πάντως έχω ξεκινήσει ήδη Association, δεν έχω υπομονή να περιμένω για patch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα