Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά να μην είχαμε μόνο...

Ευτυχώς δεν είναι πολύ συχνά, άντε μία φορά κάθε 3-4 αγώνες. Κατά τ' άλλα δοκιμάζω τα τελευταία sliders του fearwhatnow και παίζεται καλό μπάσκετ.

edit: Άλλο ένα Mavs-Lakers με τα sliders που ανέφερα και ιδού τα αποτελέσματα:

post-47640-0-32969000-1349982222_thumb.jpg

post-47640-0-61044800-1349982228_thumb.jpg

post-47640-0-64200200-1349982235_thumb.jpg

Πολύ άσχημο ξεκίνημα και βρεθήκαμε να χάνουμε 30-15 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (τελικά μειώθηκε σε 36-30 με κάτι τρίποντα της απελπισίας). Η διαφορά παρέμενε στους 3-7 πόντους αλλά κάποια στιγμή ισοφάρισα 52-52. Κάπου εκεί μας πήρε η κάτω βόλτα, γιατί δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση (και το ΑΙ επέμενε να μη βάζει μέσα το Nowitzki, ο οποίος έπαιξε μόνο 20 λεπτά!). Όπως έχω πει δεν παίζω "κανονικό" μπάσκετ, δηλαδή δεν πολυασχολούμαι με substitutions, timeouts, αμυντικές οδηγίες κλπ για να δω πώς πάει το παιχνίδι από μόνο του. Γι' αυτό και δεν έβαλα μέσα τον Dirk.

Κυρίως μας έφαγαν τα bugs του 2k13, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι πως ο Kobe δίνει πάσες (wtf :blink:). Παρά τη σχετική καλή άμυνα επάνω του (8/17, τα πιο πολλά με drive), έκανε 8 ασίστ (3-4 alley oop με τον Howard) και μας καθάρισε στεγνά.

Ωραίος αγώνας πάντως, δεν έχω παράπονο. Ας δούμε λίγο Ευρωλίγκα τώρα.

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως να σκεφτεις ν αλλαξεις ομαδα κ να σταματησεις να το παλευεις με τον τυρανοσαυρο τον Καμαν κ το γατο τον Mayo.οπως κ να τα φτιαξεις τα sliders με τους Mavs τους Lakers δεν τους νικας

Δημοσ.

μηπως να σκεφτεις ν αλλαξεις ομαδα κ να σταματησεις να το παλευεις με τον τυρανοσαυρο τον Καμαν κ το γατο τον Mayo.οπως κ να τα φτιαξεις τα sliders με τους Mavs τους Lakers δεν τους νικας

Χαχαχα, σωστός. Με το Mayo ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη, αφού υποτίθεται ότι στην πραγματικότητα έχει περιφερειακό σουτ (1,6/4,2 μ.ο. καριέρας στα τρίποντα) αλλά στο παιχνίδι δεν βάζει τίποτα πέρα από τα 6 μέτρα (ακόμα κι αν σουτάρει ελεύθερος). Δεν έχω δει και τα hot zones του. Όσο για το γεροKaman, άστα να πάνε. Πλέον το έχω πάρει κι εγώ απόφαση ότι δεν χρειάζεται καν να του δίνω μπάλα.

Εννοείται μόλις ξεκινήσω Association θα διαλέξω άλλη ομάδα, το Dallas ήταν καλή επιλογή μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Και το σημαντικότερο, αποδείχθηκε ότι μπορώ να χάσω στο Pro (αυτή ήταν και η μεγαλύτερή μου ανησυχία, ότι με οποιαδήποτε sliders θα νικούσα άνετα σε αυτό το επίπεδο).

ps: Δεν μπορώ με τίποτα αποφασίσω ποιά ομάδα να επιλέξω για το Association. Για κάποιο απίστευτα μαζοχιστικό τρόπο ψήνομαι τρελά για T'wolves...

Δημοσ.

ps: Δεν μπορώ με τίποτα αποφασίσω ποιά ομάδα να επιλέξω για το Association. Για κάποιο απίστευτα μαζοχιστικό τρόπο ψήνομαι τρελά για T'wolves...

μολις σε συμπαθησα.παντως τα χω τραβηξει κ εγω αυτα παιζω συνεχεια με την ιδια μεχρι να την νικησω.μεχρις τωρα οι δικες μου υποψηφιες γιατι δεν εχω ξεκινησει ουτε γω ειναι Tiberwoolves,76ers και Kings ειδικα η νεανικη τριπλετα I Thomas,Robinson k Cousins ειναι φωτια.πολύ κριμα που βγαλανε το export team παντως

Δημοσ.

Πρεμιέρα Wolves εναντίον της Νέας Υόρκης, μεγάλη νίκη με 67-64 (αν και σε κάποια φάση βρέθηκα να νικάω 43-27 και κινδύνεψα μόνο στο τελευταίο λεπτό). Ο Καρμέλος κλασικά έκανε πάρτι με 35π. παίρνοντας τα μισά σουτ των Knicks, όμως όλοι οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι (ακόμα και ο Stoudemire τέλειωσε με 3/7, όλα περιφερειακά). Οπότε απλώς τον είχα αφήσει να κάνει τα δικά του αφού δεν μπορούσε να μας νικήσει μόνος του (άσχετα αν στο τέλος παραέγινε το πράγμα).

Ο Ρούμπιος MVP με 7π. και 11 ασίστ, ενώ ο Love τέλειωσε με 19-7 και 8/23 σουτ. Κάποια στιγμή δύο λεπτά πριν το τέλος είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά στους 8 πόντους, όταν έκλεψα την μπάλα από το χοντροFelton (11ασ.) και βγήκαν στον αιφνιδιασμό Ρούμπιος και Roy. Αντί να πάω όμως για το απλό layup, ήθελα ντε και σώνει να κάνω alley-oop. Το αποτέλεσμα ήταν ο -εντελώς offside και αμαρκάριστος- Roy στο ψηλότερο σημείο του άλματός του να φάει την μπάλα στο κεφάλι (!) και αντί για το +8 να πάμε στο +3 με τρίποντο του Καρμέλου. Μου θύμισε την πρώτη χρονιά του Ντίβατς στο ΝΒΑ, όταν και έτρωγε συνέχεια την μπάλα στο κεφάλι από τις no-look πάσες του Magic...

Το παιχνίδι πρακτικά το χρωστάω σε ένα τεράστιο καλάθι του Κιριλένκου στα 30", ακριβώς στο τέλος της επίθεσης, που πήγε τη διαφορά στο +4 και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι (συν ένα μεγάλο ποστάρισμα του Love στα 10" που έστειλε τον Amar'e για σπίρτα). Γενικά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για τον αγώνα, γιατί λόγω του άναρχου παιχνιδιού των Knicks (κατ' επέκταση και του δικού μου, αφού τώρα μαθαίνω την ομάδα και τα συστήματά της) είχαμε μια διαρκή τσιρκουλοκατάσταση. Σφυρίχθηκαν μόλις 10 φάουλ και εκτελέστηκαν 13 βολές (2/8 εμείς ffs). Τουλάχιστον δεν εκνευρίστηκα σε κανένα σημείο και παίχτηκε σχετικά ωραίο μπάσκετ.

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα τοσο υψηλο; Νομιζω το εχω στο 50...Εντωμεταξυ οτι πειραξεις στα attributes μπαινοντας στον αγωνα στα ποσοστα των παιχτων ειτε θα εχουν ανεβει με πρασινο ειτε θα εχουν πεσει με κοκκινο....Υποτιθεται οτι το φυσιολογικο ειναι το 50....Για παραδειγμα εχω βαλει Defensive Rebound 60 και Offencive 50 και εχουν ανεβασμενο αμυντικο οπως και stamina...Online τελικα παιζει γιατι παταω και μου λεει login...Που γινεται αυτο;

Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ association με brooklyn nets και επειδη είναι η πρώτη φορά στο nba2k που παίζω association (συνήθως έπαιζα μόνο το my player) έχω μερικές απορίες.

Με το budget της ομάδας τι γίνεται? Πχ οι nets είναι πάνω από το salary cap αλλα μπορώ να πάρω αρκετούς free agents και να κάνω και κάποια trade που ίσως να αυξήσουν το budget. Υπαρχει κάποιο όριο? Και πως εξελίσσεται από σεζόν σε σεζόν?

Υπαρχει ο πρόεδρος που πληρώνει ακόμα και αν το παω στον θεο?

Και η εξέλιξη των παικτών υπαρχει ακόμα και αν δεν βάζω καθημερινές προπονήσεις η είναι απαραίτητο να το ρυθμίζω ανα εβδομάδα να εχει προπονήσεις?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το enb: http://forums.nba-li...tail&df_id=3592 ,αν και είναι κάπως βαρύ είναι εντυπωσιακό.

ρε φιλε κατι πιο βαρυ υπαρχει για πιο καλα αποτελεσματα γιατι απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου τζιφος!!χρησιμοποιησα αυτο λιγο καλητερα απο πριν!!καρτα γραφικων ati gygabite 7950 !!
Δημοσ.

Το προτεινει ο Fearwhatnow για το Dishonored και το εβαλα σε Pro 13 και 2K13 και εχει οντως διαφορα(μην περιμενεις τρελα πραγματα βεβαια)....Δοκιμασε το αν θες..Απλο extract στο φακελο του παιχνιδιου....http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=368880

Λοιπον οποιος θελει στο αρχειο SweetFX_settings απο το link παραπανω να βαλει τις παραμετρους ετσι

//Set to 1 for ON or 0 for OFF

#define USE_SMAA_ANTIALIASING 1

#define USE_LUMASHARPEN 1

#define USE_BLOOM 1

#define USE_HDR 1

#define USE_TECHNICOLOR 0

#define USE_TONEMAP 1

#define USE_VIBRANCE 1

#define USE_SEPIA 0

#define USE_VIGNETTE 1 .

#define USE_DITHER 1

#define USE_DPX 0

Δημοσ.

Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις ή να χειρίζεσαι έναν παίκτη μόνο στο association;

Όπως δηλαδή στο myplayer...

Δημοσ.

Με το budget της ομάδας τι γίνεται? Πχ οι nets είναι πάνω από το salary cap αλλα μπορώ να πάρω αρκετούς free agents και να κάνω και κάποια trade που ίσως να αυξήσουν το budget. Υπαρχει κάποιο όριο? Και πως εξελίσσεται από σεζόν σε σεζόν?

Υπαρχει ο πρόεδρος που πληρώνει ακόμα και αν το παω στον θεο?

Και η εξέλιξη των παικτών υπαρχει ακόμα και αν δεν βάζω καθημερινές προπονήσεις η είναι απαραίτητο να το ρυθμίζω ανα εβδομάδα να εχει προπονήσεις?

Έχω κι εγώ τις ίδιες ερωτήσεις.

Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις ή να χειρίζεσαι έναν παίκτη μόνο στο association;

Όπως δηλαδή στο myplayer...

Options -> My Controller -> Controller settings -> Preferred position -> διαλέγεις τη θέση του παίκτη που θέλεις. Κάποια στιγμή όμως θα χρειαστεί να πας στον πάγκο και τότε λογικά δεν θα έχεις simulation (όπως στο MyCareer) αλλά θα ελέγχεις τον αναπληρωματικό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...