alex070 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα , μολις εγκατεστησα το 2k13 στο PC μου και ενω λειτουργει κανονικα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα analog απο το χειριστηριο; Τι παιζει να εγινε ;
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ξεκιναω πριν λιγο Portland-Lakers....Εχω κανει τον Bryant να τα σπασει 7/19...Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ειχε 2/10 μετα χαλαρωσα λιγο εβαλα αμυνα και τον Babbit για 1-2 λεπτα και τον εκανε ηρωα....Ολα κυλανε ομαλα μεχρι που τελος τριτου 5λεπτου και ενω ειμαι μπροστα 43-40 θελει 3.5 και παιρνει ο κουλος τη μπαλα και απο την ρακετα τους με το ενα χερι με αμυνα μου το βαζει..Δεν πτοουμαι και 1.51 πριν τη ληξη ειμαι πισω στο σκορ και η μπαλα δικια τους με επαναφορα..Παιζω καλη αμυνα περνανε 5sec λεω θα σφηριξει αλλα τιποτα..Αποτελεσμα το μοναδικο bug που εχω δει μαζι με το replay...O Artest κολλημενος στο πλαι για 3 λεπτα να μην δινει πασα..Τελικα το εκλεισα και βγηκα.....Ουτε το παιχνιδι δεν θελει να χασουν οι Lakers ... Παντως προσπαθουσα να βγαλω ελευθερο συστημα για τριποντο με Matthews και ο Bryant τον πηγαινε βεντουζα....Οπως προσεξα οτι και ο Nash περισσοτερο οργανωνει παρα σουταρει....
Mallibu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εμένα ο Bryant με κάνει άλογο κάθε φορά. Τους βοηθάει πολύ η οργάνωση απο Nash & τα σκριν απο Howard...Ο Nash είναι και σταθερή αξία στα τρίποντα οπότε οποιοδήποτε double team πρέπει να γίνεται με χειρουργική ακρίβεια.. Πολυ χρήσιμες προσθήκες το hop step (με ένα κουμπι) και η bounce pass στον αφνιδιασμό...επιτέλους τα fast break & pick n roll γίνονται όπως πρέπει . Κατεβάστε επίσης το Reflection on All courts pack @ Moddingway, πολύ ωραίο αποτέλεσμα edit. Όσο για τα σουτ ύπο πίεση, εμένα μια χαρά σε ρεαλιστικά ποσοστά μπαίνουν...ο Wade για παράδειγμα, όσο contact και να τρώει αρκετές φορές θα το βάλει και θα πάρει και βολή...ο kyle korver αν τον ακουμπήσεις το έχασε. Το 90% χαμένα πάντως που λες nzeppos δεν το έχω παρατηρήσει σε καμία περίπτωση. Ανάλογα την πίεση/contact βέβαια..άλλο να πας να σουτάρεις φατσα κάρτα στον Ibaka χωρίς καν fadeaway και χωρίς χώρο και άλλο απλά να αλλάξει η πορεία του drive. Στην πρώτη περίπτωση τα πόσοστα είναι τραγικά και έτσι πρέπει, στην δευτερή ανάλογα τον παίχτη.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τι φάτσα κάρτα. Εγώ μιλάω για περιπτώσεις ακριβώς όπως αυτή που έδειξα στο video με τον Kaman. Σουτ από το μισό μέτρο με ταμπλό, με τον αντίπαλο στο πλάι (ούτε καν μπροστά σου). Έτσι και είσαι λίγο off balance ή σε ακουμπήσει ο άλλος, οι πιθανότητες να μπει το καλάθι μειώνονται δραματικά. Στον επόμενό μου αγώνα θα έχω το Fraps ανοιχτό και βάζω στοίχημα ότι θα γράψω τουλάχιστον καμια 15αριά τέτοιες φάσεις, για να δείξω καλύτερα τι εννοώ. Ιδού και το mod που είπες: http://www.moddingway.com/file/28143.html Φαίνεται πολύ καλό και θα το βάλω πάραυτα.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εκτός του reflections mod έβαλα και το NBA 2K13 Real Net And Physics Ball Both Icons. Επίσης έπαιξα επιτέλους εναντίον των περιβόητων Lakers και η αλήθεια είναι ότι έχασα εύκολα (κάπου 60-72 εντός έδρας). Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο, οπότε και ο -μέχρι τότε υποτονικός- Kobe τρελάθηκε και έβαλε κάπου 15 πόντους, τους περισσότερους με drive. Δεν περίμενα τέτοια έκρηξη και για λίγα λεπτά είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην άμυνα. Γενικά πάντως δεν πήρε πολλά περιφερειακά σουτ, όπως και ο Nash (που δεν σούταρε ούτε ένα τρίποντο). Οι Gasol και Howard έκαναν ελάχιστες προσπάθειες με πλάτη και κυρίως σκόραραν με alley oops και επιθετικά rebounds. Πιστεύω πάντως ότι θα μπορούσα να είχα νικήσει αν είχα κλείσει καλύτερα τον Kobe στην αποφράδα περίοδο και αν είχε τραβήξει έστω και ένας άλλος παίκτης εκτός του Nowitzki (28π). Ο Collison πέτυχε 13π. αλλά με 5/14 σουτ ενώ συνολικά τα έσπασα (26/63). Δυστυχώς δεν έχω μάθει ακόμα να εκμεταλλεύομαι τα πουλέν του Dallas (Marion, Carter, Mayo) που είναι πάντα ή του ύψους ή του βάθους. Σε γενικές γραμμές παίζεται ψιλοανθρώπινο μπάσκετ με αυτά τα sliders και σκέφτομαι να αρχίσω association αύριο. Να δούμε μόνο πόσο θα αντέξω...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Στους παίκτες που σας σκοτώνουν για δεν βάζετε ένα απλό double team;
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατί τώρα είμαι σε φάση δοκιμών και δεν κάθομαι να πολυσκάω με παγίδες, επιθετικά συστήματα κλπ. Παίζω μόνο τα πολύ βασικά και τα υπόλοιπα τα αφήνω για αργότερα. Άλλωστε όταν κατάλαβα τι πάει να κάνει ο Kobe ήταν ήδη αργά, το παιχνίδι είχε γίνει τσίρκο και η άμυνα κουλουβάχατα. Αφού μου έβαλε 15 πόντους μέσα σε 3-4' και δεν πήρα ούτε timeout (σαν το Γιαννάκη* ένα πράγμα...) * Λίγα με τον coach ε, καλή η πλάκα αλλά μιλάμε τώρα για τον καλύτερο Έλληνα προπονητή της τελευταίας 15ετίας. Το πιστεύω ακράδαντα.
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αμα βαλεις Double Team στον Bryant θα στα βαζουν οι αλλοι Gasol-Howard-Nash-Artest-Meeks-Blake-Jamison...Επισης πασαρουν καλυτερα πανω σε double-team οχι οπως στο 12...To Reflection on All courts pack αξιζει ή γυαλιζουν πολυ;
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όντως φέτος το ΑΙ βρίσκει πολύ εύκολα τον ελεύθερο παίκτη, ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσει παραπάνω από μία πάσες. Βέβαια πολλές φορές βοηθάνε και οι... δικοί μας, αφού μαρκάρουν αλλού γι' αλλού (ευτυχώς όχι συνέχεια). Το mod με τα reflections δεν το βρήκα υπερβολικό. Δηλαδή στο moddingway λένε πως μοιάζει με blurry mirror και άλλα τέτοια, όμως εμένα μου φάνηκε μια χαρά. Το πολύ πολύ κράτα ένα backup αυτά τα 30 αρχεία που αντικαθιστά και αν δεν σου αρέσει τα επαναφέρεις.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Nzeppos, εννοειται οτι πρεπει να αρχιζεις να "πειραζεις" τις αμυνες σου.Για αρχη ξεκινα με αριστευρο σταυρο και Lock Down The Paint.Θα σε βοηθησει με τα drives του cpu.Επισης ξεκινα να παιζεις και καμια 3-2 ζωνουλα.Το καλο με το φετινο παιχνιδι ειναι οτι σε αναγκαζει να κανεις περισσοτερο τον coach σε σχεση με παλιοτερα και να προσεχεις περισσοτερο τα χαρακτηριστικα των παικτων της cpu.Για παραδειγμα παρε τους Celtics και παιξε εναντιον των κατακαημενων Pistons, ξεκινα με man2man και γυρισε τους σε ζωνη.Θα χασουν τα αυγα και τα πασχαλια και επειδη οι σουτερ τους ειναι αθλιοι θα κανεις παρτυ. Επισης καθε αγωνας ειναι διαφορετικος.Σε μερικους θα δεις οτι απο την φυση της μια ομαδα προσπαθει να περασει την μπαλα στην ρακετα.Για αυτο προσπαθω να τεσταρω τους sliders αποκλειστικα σε Association και με ολες τις ομαδες αντιπαλους αλλα και παιζοντας 3-4 αγωνες με την ιδια αντιπαλη ομαδα. Πιστευα στην αρχη οτι δεν θα χρειαστει να πειραξουμε sliders αλλα επειδη το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο θα ηθελα τα στατιστικα να ειναι ιδια με IRL. Νεες μικροαλλαγες στα sliders.Προσπαθω να δω τι συμβαινει με το Attack the Basket.
stavroulis1985 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Φιλε fearwhatnow εχω βαλει και εγω τα sliders σου αλλα δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα την ταχυτητα του παιχνιδιου απο εκει που ειχα με νορμαλ sliders 54-55 τωρα το πηγα στο 52-53 αλλα προτεινεις πιο κατω δοκιμαζοντας το δεν μου πολυαρεσε!!!ρωταω για να ξερω τι διαφορα παιζουν τα sliders αναλογα με την ταχυτητα.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι και θέμα γούστου. Εμένα πχ. η ταχύτητα 50 μου φαίνεται υπερβολική και προτιμώ τιμές 47-49.
frou-frou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχει δυσκολεψει πολυ η μου φαινεται; Κρεμασμενος απο τον james δεν χανει σουτ. Παιδια οσοι δεν εχετε την εκδοση του θειου αξιζει το online για να τα αγορασουμε φετος;
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Περίμενε 2 λεφτά να σου εξηγήσει ο fearwhatnow αν και πόσο αξίζει το online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα