nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι το πρόβλημα που περιγράφω, ότι στο Pro (ακόμα και με τα default sim sliders) μπορείς να νικήσεις ό,τι και να κάνεις στο παιχνίδι. Είτε παίζεις υποδειγματικά, είτε απλώς το κωλοβαράς ξέρεις από πριν ότι θα νικήσεις (εκτός πια κι αν πάρεις τη χειρότερη ομάδα για να παίξεις εναντίον της καλύτερης). Παίξε αύριο στο All Star και θα με θυμηθείς, εκεί πάμε στο εντελώς άλλο άκρο.
wpgreece Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλό παιχνίδι, βγήκε και σε Android πριν λίγες μέρες.
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 γενικα ενα θεματακι με τις δυσκολιες υπαρχει.στο superstar ας πουμε που παιζω με αντιπαλο παντα τους Heat ο Wade μετατρεπεται σε κραμα Regie Miller-Jordan και βαραει απο παντου με 85 % με παιχτη καρφωμενο πανω του σχεδον παντα κ ο Αλλεν σε Drexler και κανει μπουκες!!!!!!! προς το καλαθι περνοντας 2-3 παιχτες παραμαζωμα.ακομα παντως δεν εχω αποπυραθει ν αλλαξω τα sliders απλα προσπαθω να βελτιωσω το παιχνιδι μου κ εχω νικησει 4-5 φορες.εσεις που κανετε τα πειραματα παντως οταν τελειωσετε τις δοκιμες γραψτε πια κατα την γνωμη σας ειναι τα καλυτερα να τα τσεκαρουμε κ εμεις
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Για την οθονη του login εχει βγει νεοτερος μπαρμπας....
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Προχωρησα σε βελτιωσεις στα sliders. http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/583942-fearwhatnows-nba2k13-sliders-set.html Πιστευω θα στρωσει σιγα σιγα.
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον πριν λιγο Portland-Toronto/Hall Of Fame/5 minutes.....59-55 εγω....Με Matthews 25 Aldridge 14 Hickson 9....Σε ποσοστα διποντα-τριποντα-βολες....20/36(55%) 5/13(38%) 14/16%(87%) εγω και 23/47(48%) 1/1(100%) 8/10(80%) οι αλλοι....Σε επιθετικα Rebound-Steals-Blocks 1-4-3 εγω...και 6-4-6 οι αλλοι....Bargiani-De Rozan τα βαζανε πανω απο δυο ατομα αλλα χαλαλι τους....Οσο για το stamina-fatigue δοκιμασα 52 και ειναι καλυτερα οπως και Free Throw 45.....Αν θελεται απο κατω να μπαινει και κανενα καλαθι και φαουλ απο τους ψηλους ειδικα μετα απο φαουλ κοντων το inside επιβαλεται να ειναι πανω απο 50..Εγω τα εχω 56-54-52-50....οποιος θελει ας δοκιμασει και θα δει οτι ειναι ρεαλιστικοτατο....
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Προχωρησα σε βελτιωσεις στα sliders. http://www.operation...liders-set.html Πιστευω θα στρωσει σιγα σιγα. Μάλιστα, για να τα δοκιμάσω τώρα και επανέρχομαι. edit: Alt+F4 στο ημίχρονο με τη διαφορά στους 20 πόντους και 6/33 σουτ. Κάποιος πρέπει να πει στους developers του 2k ότι οι παίκτες του ΝΒΑ μπορούν να βάλουν σουτ υπό πίεση. Αν ο μοναδικός τρόπος να μπει καλάθι ήταν το ελεύθερο σουτ και το κάρφωμα, το μπάσκετ θα είχε εκλείψει εδώ και δεκαετίες.
fawks0123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τι γίνεται με τον Κόμπε φέτος και γενικότερα με τους Lakers? Πρέπει να είναι η πιο δύσκολη ομάδα για να τους σταματήσεις στην επίθεση. Έχω παίξει αντίπαλος με Οκλαχόμα Μαϊάμι και Σικάγο και οι Lakers δεν συγκρίνονται... NYN διαλέγω 8λεπτα σε HOF επίπεδο με sim sliders και έχω κάνει μόνο ήττες.Τεράστιο πρόβλημα με πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ ειδικά όταν στέλνω 2ο παίκτη για βοήθεια δεν κάνουν οι υπόλοιποι block out και το αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να κάνουν πάρτι. Δοκίμασα και έναν αγώνα να παίξω με Σικάγο που νταξ είναι άλλο επίπεδο οι τύποι rose άπιαστος Hamilton έχει απίστευτο σουτ και οι ψηλοί δεν χάνουν με τπτ καλάθι.Ο Boozer πρέπει να είχε 10/11 εντός παιδιάς και ο Noa 8/12. Πάλι έχασα βέβαια αλλά με 8 πόντους και ήμουν κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια.. Ένα bug που ανακάλυψα εκτός από τα ριμπάουντ είναι πως δεν σφυρίζει ο διαιτητής την παράβαση στα 8 δευτερόλεπτα.. Βλέπω π.χ. να απομένουν 15 δευτερόλεπτα το guard να μην έχει περάσει το κέντρο του γηπέδου και εγώ να περιμένω να ακούσω το σφύριγμα αλλά δεν... Γενικά φέτος φαίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι σε σχέση με πέρσι και με τα κατάλληλα sliders θα πάρει ένα 9/10 από μένα. Αν και έτσι όπως το έχουν κάνει με αναγκάζουν να παίζω μονοδιάστατα στην επίθεση...Τέρμα πια τα midrange shots και πολύ σπάνια τα 3ποντα συνέχεια ψάχνω να ποστάρω τον αντίπαλο ή να βρω κάποιον ελεύθερο παίκτη κάτω από το καλάθι για να τελειώσει την φάση..
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με τα 8 δευτερόλεπτα μπορεί να έτυχε, γιατί εγώ έχω δει τουλάχιστον 2-3 φορές να σφυρίζεται σωστά αυτή η παράβαση.
fawks0123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με τα 8 δευτερόλεπτα μπορεί να έτυχε, γιατί εγώ έχω δει τουλάχιστον 2-3 φορές να σφυρίζεται σωστά αυτή η παράβαση. το δοκίμασα τώρα και σφύριξε στα 10 έγραψε μάλιστα 10 sec violation ενώ είναι στα 8 η παράβαση
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κάτι περίεργο θα γίνεται τότε, γιατί εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στις δικές μου περιπτώσεις έγραψε 8 second violation. Μάλλον θα είναι τυχαίο bug (αν και όχι σπάνιο έτσι όπως το περιγράφεις).
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Στο χωριό μου πάντως που παίζουμε μπάσκετ της κακιάς ώρας, αυτά τα βάζουμε... (και να πεις ότι γίνεται μία στο τόσο πάει στο καλό... δυστυχώς όμως το παραπάνω είναι ο κανόνας) Κακώς δεν πήγαμε στο ΝΒΑ να παίρνουμε καμια δεκαριά μύρια το χρόνο.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Άλλο ένα Mavs-Blazers, με τα σημερινά sliders του feawhatnow, Pro difficulty σε οκτάλεπτα, Game Speed 49 και το Def Assist Strength στο 50. Στην αρχή το ΑΙ πήρε προβάδισμα 7-8 πόντων αλλά γρήγορα το γύρισα και πρακτικά πηγαίναμε μαζί μέχρι το τέλος της τρίτης. Εκεί πήρα μια διαφορά 8-9 πόντων, την οποια όμως έχασα προς το τέλος (σκορ 63-60). Τελικά έβαλα κάποια κρίσιμα καλάθια και καθάρισα τον αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τον Aldridge και τον Matthews (14/27 σουτ συνολικά), οι υπόλοιποι παίκτες του Portland ήταν πολύ άστοχοι. Από τους δικούς μου κλασικά ο Nowitzki τα έσπασε (8/21), αν και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα σουτ ήταν πολύ τραβηγμένα. Ο δε ξυλοκόπος Kaman έμεινε στα 0/8 (με αρκετά χαμένα σαν αυτό του προηγούμενου Youtube video). Το βράδυ θα δοκιμάσω να παίξω εναντίον των Lakers και πραγματικά ελπίζω να χάσω. Γιατί αν νικήσω και εκεί, δυστυχώς θα εμμείνω στην άποψή μου πως εναντίον του Pro difficulty πάντα κουτσά-στραβά θα νικήσεις.
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Βαλτε το Layup Success 45 και τα σουτ οπως ειπα παραπανω και θα με θυμηθειτε...Δεν τα λεω τυχαια...Τωρα και εσυ πας να κανεις layup με τον Kaman.....Και επειδη στο μπασκετ ολα χανονται http://www.youtube.com/watch?v=FyRpXdy5Bbc
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε συ, όλα χάνονται αλλά εδώ μιλάμε για τον κανόνα. Και δεν είναι μόνο λόγω του Kaman, που πάει να κάνει off balance layup με το αριστερό χέρι. Είναι ότι οποιοσδήποτε να το έκανε αυτό θα το έχανε κατά 90% (όπως πχ. στη συνέχεια της φάσης ο Marion). Τελοσπάντων, θα δοκιμάσω την πρότασή σου και θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα