vaiosnov Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά καλημέρα!!! Τι θα λέγατε για ένα Online Association όλοι οι insomniacs;;; Έφτιαξα ένα μόλις τώρα και σας περιμένω!!! Μόνο για κομπιούτερ είναι και ΝΑΙ δουλεύει!!! Σας παρακαλώ μπείτε! name: THE NBA pass: insomnia123 id: 575779 Σας περιμένω!!!!!!
vaiosnov Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το παραπάνω association δεν λειτουργεί καθώς το διέγραψα. Μπορεί κανένας να φτιάξει κάποιο και να μου στείλει ένα πμ με λεπτομέρειες;
vaiosnov Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Φτιάξτε βρε σεις κάνα online association να μπούμε να παίξουμε!!
nzeppos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομίζω να παίζουν πολλοί εδώ μέσα online NBA 2k.
batzalakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 έχω τα microsoft security και δε με αφήνουν να παίξω το nba 2k 13. Μου σβήνει το αρχείο rld.dl. Μήπως μπορείς κάποιος να βοηθήσει;
Inler Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Και εμενα μου το εχει βγαλει...Θα πας και θα το κανεις εξαιρεση(να το επιτρεψεις) απο το menu του MSE....Αν το εμπιστευεσαι φυσικα...
batzalakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Η βλακεία είναι ότι με το που το κάνω exrtact, μου το διαγράφει αμέσως.
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Τα ίδια κι εδώ, ξεκίνησε να το κάνει πριν μερικές μέρες ενώ τόσο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα. Το εν λόγω dll έχει obfuscated κώδικα (όπως τα περισσότερα cracks) και το MS Security νομίζει ότι είναι ιός. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις του antivirus και να προσθέσεις μια μόνιμη εξαίρεση γι' αυτό το αρχείο. Μπορείς επίσης να σκανάρεις το φάκελο (ή το rar/zip) γι' αυτό το αρχείο και μόλις το antivirus "χτυπήσει", να του πεις να το αγνοήσει. Κατά τ' άλλα τελειώνω -επιτέλους- τη regular season των 58 αγώνων, μόνο ένας έμεινε. Οι τελευταίοι δέκα ήταν όλοι ένας κι ένας, αφού από All Star δοκίμασα να το γυρίσω σε Superstar. Αποτέλεσμα ήταν όλοι οι αγώνες να γίνονται απίστευτα derby. Καλό μεν αλλά αρκετές φορές εκνευριστικό δε. Δεν είναι δυνατόν να παίζω με τις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος και να πρέπει να κάνω το παιχνίδι της ζωής μου για να τις νικήσω στον πόντο. Νομίζω ότι αν δω τα δύσκολα στους πρώτες αγώνες των playoff, ίσως να επιστρέψω στο All Star. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να υπήρχε κάποιο ενδιάμεσο επίπεδο (τα sliders πάντως δεν έχω καμία όρεξη να τα ξανασκαλίσω).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 δε ξερω εγω πηρα το πρωτάθλημα 1-2 φορές μετά το βαρέθηκα όμως. Σ αυτό φταίει πάντως οτι δε παίζω οnline.Δεν έχω ακούσει πάντως,έχει προβληματα όπως τα προηγούμενα το online του?
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ναι, μαύρα χάλια είναι και φέτος, ειδικά στα PC. Για τα επίπεδα δυσκολίας το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα sliders, οπότε το Superstar του ενός μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από κάποιου άλλου (φυσικά και η ομάδα, αφού εγώ συνεχίζω να δεινοπαθώ με τους Timberwolves). Το πρόβλημα του Superstar είναι ότι απλά κλέβει. Ξαφνικά οι παίκτες μου δεν μπορούν να βγουν από τα σκριν, οπότε οι αντίπαλοι σουτάρουν ελεύθεροι. Ξαφνικά χάνουν διαρκώς την μπάλα μέσα από τα χέρια τους, λες και έχει σκατά (ακόμα και σε απλές πάσες). Ξαφνικά οι αντίπαλοι κάνουν drive και είτε παίρνουν φάουλ που σε μένα δεν τα δίνει με τίποτα ή γλιστράνε ανάμεσα στους δικούς μου λες και τους έχει πασαλείψει με λάδι η Asa Akira. Γενικά ο μόνος σκοπός ύπαρξης του Superstar είναι να σου ανεβάζει την πίεση. Χάνω τώρα 4 πόντους από τους Spurs και αν τελικά ηττηθώ, θα το γυρίσω άμεσα σε All Star.
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αυτό έλειπε να αγοράσεις παιχνίδι το οποίο έχει άφθονα bugs και ΑΚΟΜΑ η 2k sports δεν έχει βγάλει patch για PC (ούτε φυσικά και έχει φιλοτιμηθεί να διορθώσει τους online servers). Να πάνε να πνιγούν, ούτε μισό ευρώ.
batzalakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ναι τώρα τελευταία το έβγαλε το πρόβλημα γτ τον προηγούμενό καιρό όλα καλά. Ξέρεις κανένα καλό πατσάκι να έχεις και άλλες φανέλες στο my carrer;
stallion1984 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εχω ενα προβλημα με τα save. Καθε φορα που ειναι να κανει save πχ settings γραφει Cannot create save on disk.Save failed. Αλλα το Myplayer το κανει save κανονικα. Δηλαδη μετα απο καθε αγωνα θα πρεπει να φτιαχνω απο την αρχη τα controls. Υπαρχει τροπος να το διορθωσω? re file exw kai egw auto to problima.kserei kaneis na boithisei amesa?to game to paizw sto pc.to katebasa.please help
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ερώτηση γιατι έχω μείνει αρκετα πίσω με τα μπάσκετακια.. Το nba live απο τι διάβασα ακυρώθηκε.. Οπότε η 2k παίζει σόλο χωρίς ανταγωνισμό.. Το τελευταίο ωστόσο live 2010 έλεγε τίποτα; Γενικά το 2κ με δυσκολεύει αρκετά και θέλει να αφιερώσεις πολυ χρόνο για να το μάθεις καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα