Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός απο custom rosters όπως του alby η το urb και η 2K ενημερώνει τα δικά της κάθε λίγες μέρες.

btw το patch που λέγαμε κάτι μήνες πριν πότε θα βγει? 

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερώνονται ε; τέλεια. Άλλη ερώτηση για όποιον το έχει ορίτζιναλ λοιπόν. Τον Κώστα Κουφό τον ξεκινάει στο 57 από όσο ξέρω. Τον έχει ανεβάσει καθόλου ή θα με συγχίσει αν το πάρω και τον δω τόσο πάλι;

Δημοσ.

Όπως και πέρσι δηλαδή τελευταίοι και καταϊδρωμένοι...

@DJ-Duker

Δεν χρειάζεται να το έχεις original για να έχεις την τελευταία έκδοση του official roster  ;)

Απ'οτι βλέπω έχει 64. 

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω εγώ με ένα φιλαράκι, στο multiplayer τι επιλογές έχουμε; Μπορούμε να παίξουμε season μαζί; Ή μόνο single matches;

Δημοσ.

Ρε παίδες, έφαγα κάποιο σκάλωμα. Τόσα χρόνια, έτσι και στο '13 είχα βάλει να γίνονται autosave τα settings.
Κατέβασα το DC vs Marvel για πλάκα και θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στα δεύτερα settings και δε βρίσκω πουθενά τις ρυθμίσεις για το autosave για να μου κρατήσει τις αλλαγές..!
Μου διαφεύγει τίποτα ή έπαθα μαλάκυνση;

Δημοσ.

Ρε Tonis100 παιζει τελικα γιατι δεν εχω βρει χρονο να το δοκιμασω και καπου ειδα οτι οι servers ειχαν προβλημα.....Δωσε και καμια πληροφορια στο λαο αν παιζει-κολλαει κτλ.... :cry:

Δημοσ.

Παραθέτω από πιο πάνω:

Και κάτι τελευταίο. Αν το πάρω εγώ με ένα φιλαράκι, στο multiplayer τι επιλογές έχουμε; Μπορούμε να παίξουμε season μαζί; Ή μόνο single matches;

Θέλουμε να πάρουμε μαζί μια ομάδα ή να κάνουμε ο καθένας ένα παίχτη και να τον βάλουμε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε μαζί ολόκληρη σεζόν. Οφλάιν σεζόν δηλαδή με AI αντίπαλο και όχι online. Γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Παιδιά καλημέρα!!! Τι θα λέγατε για ένα Online Association όλοι οι insomniacs;;; Έφτιαξα ένα μόλις τώρα και σας περιμένω!!! Μόνο για κομπιούτερ είναι και ΝΑΙ δουλεύει!!! Σας παρακαλώ μπείτε!!</p><br>

<p>name: THE NBA</p><br>

<p>pass: insomnia123</p><br>

<p>id: 575779</p><br>

<p>Σας περιμένω!!!!!! !</p>

Επεξ/σία από vaiosnov

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...