Προς το περιεχόμενο

NBA 2K13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχάριστα όλα αυτά αλλά πρόσεχε πάλι μην κάνεις τα κοντινά σουτ να μην μπαίνουν με τίποτα! :P

Κατά τ' άλλα οι δύσμοιροι PC gamers περιμένουν το Πάσχα, μπας και βγει κάααποτε το patch...

Μην ανησυχεις. Διορθωθηκε αυτο.

• Απαντ. 610
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) GhostRiderLSOV το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι;

2) Για μεγιστα γραφικα υπαρχει ρυθμιση με κανα προγραμμα εκτος παιχνιδιου;

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

1) GhostRiderLSOV το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι;

2) Για μεγιστα γραφικα υπαρχει ρυθμιση με κανα προγραμμα εκτος παιχνιδιου;

Για τα γραφικά κοίτα και στο config του nba2k13

είναι στον φάκελο με τα saves και μπορείς να το ανοίξεις με το word.

Δημοσ.

Fawks0123 το εχω πειραξει αλλα αντι να βελτιωνονται χειροτερευουν..Αν μπορεις δωσε τα φωτα σου για ρυθμιση των παραμετρων....

Δημοσ.

Fawks0123 το εχω πειραξει αλλα αντι να βελτιωνονται χειροτερευουν..Αν μπορεις δωσε τα φωτα σου για ρυθμιση των παραμετρων....

Δεν τα έχω πειράξει inler για να σου δώσω κάποια συμβουλή στο τι να αλλάξεις..

χθες πάντως που έκανα κάποιες αλλαγές στους drivers της gpu βρήκα αυτό

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=146&t=88295

αν και τελικά δεν χρειάστηκε να αλλάξω κάτι από το config και ότι αλλαγές έκανα της έκανα μέσα από το μενού του παιχνιδιού..

Btw αν μπορείς γράψε συγκεκριμένα τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις

Δημοσ.

Το ιδιο link κοιτουσα και εγω πριν απο λιγο...Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα απλα αναρωτιεμαι μηπως παιρνουν καποια βελτιωση τα γραφικα....Παντως ο καθενας εχει κανει και τις δικες του ρυθμισεις..

Δημοσ.

Χαίρομαι που βρίσκω κάποιους που μπορούν πιστέυω να με βοηθήσουν...

Η τελευταία μου επαφή με basketball game νομίζω ήταν το live 2004, οπότε με την εγκατάσταση του 2k13 καταλαβαίνετε, μου ήρθαν όλα λίγο απότομα...

Μπορεί κάποιος εν συντομία να μου εξηγήσει λίγο τα game modes ; (μιλάμε για PC)

Έχω καταλάβει πως το My player είναι κάτι σαν χαρακτήρας που εξελίσσεται ανάλογα με τα achievements στο παιχνίδι, σωστά;

και στο My Career φτιάχνεις έναν παίκτη με σκοπό κάποια στιγμή να παίξει στο NBA, όχι;

Προσωπικά, πήρα το παιχνίδι για να παίζω χαλαρά κανένα παιχνιδάκι που και που... Οπότε δύσκολα να ξεκινήσω saves που να κρατάνε πολύ χρόνο..

Η κύρια ερωτησή μου είναι: Πώς παίζεις exhibition game επιλέγοντας εσύ τις ομάδες; το quick game είδα πως σου βγάζει fix τους πραγματικούς αγώνες που παίζονται τώρα στο NBA....

A... και τελευταίο.... Πώς παίζεις αυτό το φιλικό που είδα μεταξύ των dream team 92 και σημερινής;

Πολλά μαζεύτηκαν.. :P Μήπως υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός καλύτερα :D

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται οδηγός για τα παραπάνω. Το MyPlayer είναι φετινό mode. Νομίζω έχει να κάνει αποκλειστικά με το online και όντως είναι ένα χαρακτήρας και τίποτα παραπάνω (αν λέω βλακείες ας με διορθώσει κάποιος, δεν έχω μπει ποτέ στο online).

Το MyCareer είναι αυτό που μέχρι πέρσι ονομαζόταν MyPlayer. Φτιάχνεις ένα νέο παίκτη και λαμβάνεις μέρος στο draft του ΝΒΑ για να ξεκινήσεις την καριέρα σου εκεί. Σταδιακά παίρνεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ανάλογα με τις επιδόσεις σου, μαζεύεις πόντους για να ανεβάσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον mode, το οποίο υπάρχει εδώ και 3-4 χρόνια και έχει δώσει άλλο αέρα στο παιχνίδι. Αρχικά είχε πολλά bugs αλλά -τουλάχιστον στις κονσόλες- τα περισσότερα έχουν διορθωθεί (σε PC όμως όχι ακόμα). Το κακό του MyCareer είναι πως το game engine παραδοσιακά είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό του "κανονικού" παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να βλέπεις συχνά-πυκνά αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις από τους αστέρες του αθλήματος. Πχ. έχω παίξει ολόκληρες σεζόν στους Heat, με τους Lebron και Wade να μην μπορούν να σταυρώσουν ούτε 10 πόντους μ.ο. συνολικά.

Ένα άλλο κακό του MyCareer είναι πως δεν μπορείς να επιλέξεις μικρότερη σεζόν, παρά μόνο την κανονική των 82 αγώνων. Επειδή στην πράξη είναι πολύ κουραστικό να παίξεις τόσα παιχνίδια, μετά από ένα σημείο αρχίζει να συμμετέχεις μόνο στα λεγόμενα Key Games και αφήνεις τα υπόλοιπα να γίνουν simulate.

Το Season και το Playoffs mode είναι προφανές τι κάνουν. Επίσης υπάρχει το Blacktop, που είναι streetball σε ανοιχτά γήπεδα, με διαγωνισμούς καρφωμάτων κλπ. Κάποτε έριχνα απίστευτο λιώσιμο σε αυτό το mode. Mιλάμε να παίζω 3vs3 ή 4vs4 με custom παίκτες για μια ολόκληρη χρονιά στα 2k3 και 2k4. Μόνο αυτό έπαιζα, τίποτα άλλο.

Και τέλος υπάρχει το καλύτερο όλων, το Association mode. Εκεί πρακτικά αναλαμβάνεις το ρόλο του General Manager στην ομάδα της επιλογής σου και έχεις λόγο για τα πάντα. Από την πρόσληψη προπονητών, γυμναστών, scouts κλπ. μέχρι την ομαδική και ατομική προπόνηση των παικτών, τις ανανεώσεις (ή μη) των συμβολαίων τους και γενικά τα... πάντα όλα. Ευτυχώς το Association είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο και οτιδήποτε δεν σε ενδιαφέρει μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να γίνεται αυτόματα (ακόμα και οι μεταγραφές). Επειδή όμως το mode αυτό θέλει συνήθως πολύ χρόνο, δεν νομίζω να ασχοληθείς μαζί του.

Όσο για το quick match, όταν δεις αυτή την οθόνη δοκίμασε να πατήσεις τα triggers του joypad σου και θα αλλάξεις ομάδα. Κάπου εκεί μέσα είναι και οι διάφορες Dream team.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

όλα όσα χρειαζόμουν να ξέρω, με λίγες κουβέντες!!!

left shift, left ctrl, αλλάζουν ομάδες στο quick game, από keyboard, αν χρειαστεί και κάποιος άλλος να ψάξει...

να σαι καλά...!

Δημοσ.

+1

Όσο και να είμαστε κάποιοι οπαδοί του πληκτρολογίου, πρέπει να κατανοήσουμε ότι παιχνίδια σαν το NBA 2k έχουν φτιαχτεί για να παίζουν αποκλειστικά με gamepad. Αλλιώς αυτομάτως δεν θα μπορούμε να κάνουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των κινήσεων. Κάποιους δεν τους πειράζει αλλά στην πράξη έτσι χάνεται το μισό παιχνίδι.

Δημοσ.

Βασικά έχετε δίκιο...

Για να είμαι βέβαια ειλικρινής, ποτέ δε συμβιβάστηκα με την ιδέα πως θα είμαι μπροστά σε PC με gamepad... περισσότερο ψυχολογικά..(είμαι και μίας ηλικίας, μη νομίζετε :P )και μιας και τα λίγα παιχνίδια που ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια (FM βασικά, λίγο total war) δεν το απαιτούσαν...

Ήμουν προετοιμασμένος πάντως, και από αυτά που είχα διαβάσει, πως θα είναι κομματάκι μπέρδεμα το πληκτρολόγιο...

και σωστό πως δεν είναι και κανένα τρελό έξοδο το gamepad...

Σας ευχαριστώ και πάλι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια μικρή ερώτηση. Έχω την έκδοση του παιχνιδιού για κομπιούτερ και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω roster update. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως το κάνουμε αυτό;;;

ΥΓ: Τα Christmas day uniforms είναι άσπρα, Γιατί;;;

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...