turboallani Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια θελω να παω ιντερνετ σενα υπογειο 20 μετρα απ το σπιτι μου περιπου(εγω μενω 4ο και κατω το υπογειο ) αλλα δεν με διευκολυνει το καλωδιο γιατι θα περναει μεσα απ το σπιτι και το wireless δυσκολο γιατι δεν επιανε οταν ειχα δοκιμασει και εκτος απ αυτο θελω καλυ συνδεση γιατι παιζω online παιχνιδια και κατεβαζω.. εχω καποιον αλλο τροπο να βαλω ιντερνετ απ το σπιτι κατω? μου ειπαν καποιοι οτι μπορω να κανω μια μαγκια και να βαλω την ιδια γραμμη κατω στο υπογειο απ τον πινακα των τηλεφωνων της πολυκατοικιας απ τον πινακα των τηλεφωνων της πολυκατοικιαςμιας και παλια ειχε τηλ και εχει πριζακια τηλεφωνου κ.λπ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Όπως καταλαβαίνεις ξεχνάς την το wireless μιας και η απόσταση 4ου και υπογείου ειναι απλά τεράστια + του οτι θέλεις να παίζεις παιχνίδια κτλπ δηλαδή σταθερή σύνδεση. Αν το υπόγειο εχει ξεχωρίστή γραμμή δικιά τους στον πίνακα με τα τηλέφωνα ισως αν μπορούσες εχει να το ενώσεις στου 4ο ωστέ να έρθει και κάτω το τηλέφωνο και να βάλεις το router εκει, δεν ειμαι σίγουρος κατα ποσο ειναι εφικτό στην πράξη ομως
TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εκτός του ότι είναι παράνομο δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δόσεις τηλέφωνο κάτω αν ξέρεις τι κάνεις,μπορεί όμως να έχεις παρεμβολές. Το μόνο νόμιμο,και είναι και εύκολο, είναι να βάλεις powerline.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια θελω να παω ιντερνετ σενα υπογειο 20 μετρα απ το σπιτι μου περιπου(εγω μενω 4ο και κατω το υπογειο ) αλλα δεν με διευκολυνει το καλωδιο γιατι θα περναει μεσα απ το σπιτι και το wireless δυσκολο γιατι δεν επιανε οταν ειχα δοκιμασει και εκτος απ αυτο θελω καλυ συνδεση γιατι παιζω online παιχνιδια και κατεβαζω.. εχω καποιον αλλο τροπο να βαλω ιντερνετ απ το σπιτι κατω? μου ειπαν καποιοι οτι μπορω να κανω μια μαγκια και να βαλω την ιδια γραμμη κατω στο υπογειο απ τον πινακα των τηλεφωνων της πολυκατοικιας απ τον πινακα των τηλεφωνων της πολυκατοικιαςμιας και παλια ειχε τηλ και εχει πριζακια τηλεφωνου κ.λπ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αν δεν πιανει το wireless τοτε μονο με repeater ενδιαμεσα.με powerline θελει δοκιμη αμα ειναι διαφορετικος πινακας μην τα πληρωσεις και δεν σου κανουν εκτος αν μπορεις να τα πας μετα πισω.το ethernet ειναι η καλυτερη λυση.εστω και εξωτερικα αμα μπορεις να το ριξεις θα ειναι τελεια.θα ειναι η πιο καλη ταχυτητα που θα μπορεις να παιξεις και η πιο φτηνη λυση.δυο ρουτερ ταυτοχρονα δεν γινεται εκτος αν κλεινει ο ενας και ανοιγει ο αλλος.ταυτοχρονα δεν γινεται με αυτον τον τροπο του να μεταφερεις την γραμμη και κατω.το ethernet απο την αλλη οπως ειπα ειναι η καλυτερη λυση και παιζει μεχρι 100 μετρα χωρις να χανει τιποτα. Εκτός του ότι είναι παράνομο δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δόσεις τηλέφωνο κάτω αν ξέρεις τι κάνεις,μπορεί όμως να έχεις παρεμβολές. Το μόνο νόμιμο,και είναι και εύκολο, είναι να βάλεις powerline. αν ειναι δικο του και το πανω η αν εχει γινει συνενοηση με τον πανω δεν ειναι παρανομο να δωσεις το τηλ σου και σε ολο το κτιριο.β.θεματα παρεμβολων κτλ δεν θα εχει απλα το βασικο θεμα ειναι οτι αμα φερει και την γραμμη κατω πολυ απλα δεν θα εχει ιντερνετ πανω.δεν γινεται να βαλει και κατω και πανω ρουτερ και να παιζουν και τα 2 μαζι.θα πρεπει να κλεινει και να αποσυνδεει το ενα για να παιξει το αλλο. β.το powerline αμα ειναι διαφορετικος πινακας μπορει να μην παιξει οποτε καλο θα ηταν πριν δωσει λεφτα να δοκιμασει με powerline απο κανα φιλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα