Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα

ηθελα να ρωτησω, ειχα μια παλια μητρικη σοκετ 775 τωρα εχω gigabyte με σοκετ παλι 775 (καμια εξελιξη)

το πρωβλημμα στην συγκεκριμενη μητρικη ητανε οτι ενω δουλευαν ολα κανονικα μολις εβαζα ενα παιχνιδι να παιξω παγωνε η εικονα και μετα οταν ανοιγα τον υπολογιστη ακουγοταν 5 τονοι απο το ηχειο της μητρικης, διαβασα σε κατι βιβλεια οτι ειναι πρωβλημμα στην πυλη Α20 του επεξεργαστη, για να ανοιξει ο υπολογιστης επρεπε να περιμενω λιγο ανοιγε εμπαινε κανονικα στα windows αλλα μολις εβαζες παιχνιδι κολουσε δοκιμασαμε με το πλαισιο καποια αλλη καρτα γραφικων αλλα τα ειδια εκανε βαλαμε και αλλη μνημη μαρκα δηλαδη μηπως και φταιει ο κατασκευαστης τιποτα παλι

την πηγα τελικα πισω την μητρικη και με ειπανε οτι δεν ειχε πρωβλημμα αλλα εγω επεμενα οτι εχει παρολα αυτα με εδωσαν αλλη και δουλεψε κανονικα μετα

εγω θελω να ρωτησω ειχε πρωβλημμα η μητρικη? και που ητανε αυτο το πρωβλημμα? πανω στο σοκετ του επεξερταστη? γιατι εκει χτυπουσε το ηχειο του συστηματος, ο επεξεργαστης δεν ητανε καμμενος γιατι και αυτο με ειπανε ακομα μπωρει να ειχε χαλασμενη βαση (επαφες καμμενες στο σοκετ ή κατι αλλο?)

Δημοσ.

Μπορεί απλά να είχε και σκόνη το σοκετ.. το έχω πάθει σε μία και με τρέλανε μέχρι να το βρω..

Δημοσ.

ναι αλλα δουλεψε στο πλαισιο το πρωβλημμα σε εμενα ητανε οτι παγωνε η εικονα οταν εβαζα παιχνιδι και μετα τα μπιπ που εκανε το ηχειο του συστηματος αναλογουσαν "πρωβλημμα στην πυλη Α20 του επεξεργαστη"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...