παπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Το regex το ανεφερα ετσι για να υπαρχει. ΕΙναι παρα πολυ καλο εργαλειο για αυτες τις δουλεια (παρσινγκ) και κατα την γνωμη μου θα ηταν καλο ο καθενας που δεν ξερει οτι υπαρχει, να του ριξει μια ματια. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, η strtok() δεν είναι φτιαγμένη για να κάνει parsing, αλλά tokenizing... εννοώ είναι λίγο άδικο να τη κατηγορούμε για δουλειές που δεν είναι φτιαγμένη να κάνει. Καλο ειναι να αποφευγεται. δυο λεξεις 2 thread κα μπουμ
migf1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ... Καλο ειναι να αποφευγεται. δυο λεξεις 2 thread κα μπουμ Yeap, δεν είναι thread-safe η strtok()... υπάρχει όμως η strtok_r() με την ίδια ακριβώς λίστα παραμέτρων που είναι. Δυστυχώς είναι posix specific (αλλά σίγουρα θα υπάρχει αντίστοιχο extension και σε μη posix πλατφόρμες). EDIT: Υποθέτω εννοείς το γεγονός πως δεν είναι re-entrant. Αν ναι, για αυτό ακριβώς έκανα το παραπάνω ποστ (η tokenize() είναι re-entrant ) ... Αυτή η π@π@αριά που έγραψα πως και πέρασε ντούκου; Προφανώς και ΔΕΝ είναι re-entrant ούτε η tokenize()!
παπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αυτή η π@π@αριά που έγραψα πως και πέρασε ντούκου; εγω προσωπικα ειμαι λιγο Τσιπρας στα αγγλικα
defacer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Γιατί ρε συ; Για πες κάνα παράδειγμα. Τα κλασικά με το πότε ένα double quote είναι αληθινό double quote vs πότε χρησιμοποιείται για να καθορίσει ένα όρισμα με κενά μέσα του κλπ. Καλημέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα