Hael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για όσους διάκεινται ευνοϊκά προς τους (Λαθρο) μετανάστες. Προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαου. Τι πιο δημοκρατικό;
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για όσους διάκεινται ευνοϊκά προς τους (Λαθρο) μετανάστες. Προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαου. Τι πιο δημοκρατικό; Επειδη ο λαος ξερει να σκεφτεται πολυ σωστα... Το εχει δειξει εδω και 3 10ετιες.
deesnider Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κάποιος μου απηύθυνε ένα ερώτημα, σχετικά με το αν είμαι επιφυλακτικός απέναντι σ' αυτούς που ...δεν πληρώνουν Φ.Π.Α., όπως είμαι επιφυλακτικός απέναντι στους λαθρομετανάστες. Απήντησα θετικά, αλλά και στοιχειοθέτησα περί της διαφοράς στην επιφυλακτικότητα μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Ο ίδιος «κάποιος», εκτόξευσε μια «μπηχτή» προς το μέρος μου («θυμάμαι που μένεις btw»), υπονοώντας - υποθέτω - ότι κι εγώ βρίσκομαι σε ξένη χώρα (όπως - παραδόξως - κι εκείνος...), οπότε δε θα έπρεπε να τοποθετούμαι αρνητικά απέναντι στους λαθρομετανάστες. Απήντησα και σ' αυτό, υπενθυμίζοντάς του ότι εγώ (όπως - φαντάζομαι - κι εκείνος...) δεν είμαι λαθρομετανάστης στη χώρα που ζω και εργάζομαι. Για κάποια ώρα μετά τις απαντήσεις μου, αυτός ο «κάποιος» ήταν αποσυνδεδεμένος, οπότε ήταν λογικό να μη βλέπω ανταπάντηση. Εδώ και αρκετή ώρα όμως, και συνδεδεμένος είναι και απαντά σε όλους εκτός από 'μένα. Μπορώ να υποθέσω λοιπόν, ότι οι απαντήσεις μου, τόσο στο ερώτημα όσο και στη «μπηχτή», τον κάλυψαν... ή όχι; Διότι, αν δεν τον κάλυψαν, θα ήταν λογικό και αναμενόμενο να έχει αντίλογο σ' αυτές...
insomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για όσους διάκεινται ευνοϊκά προς τους (Λαθρο) μετανάστες. Προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαου. Τι πιο δημοκρατικό; Φτάσαμε και στην κορύφωση του αυνανισμού.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Σταματα να αλλαζεις αυτα που εχω πει. Δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα. Δες την απαντηση μου στην πρωτη σελιδα, πανω πανω ειναι ffs. Την ειδα..λες οτι ο εγκληματιας δεν εχει εθνος...σε αυτο συμφωνω οτι ενωπιον του νομου ολοι ημαστε ισοι.. Αλλα για πες μου γιατι εγω να πληρωνω φπα εισφορες στο κρατος και αλλα και οι λαθρομεταναστες να μην πληρωνουν τιποτα..εκει δεν υπαρχει ισοτητα ;; Εκει οι νομοι και οι υποχρεωσεις δεν ισχυουν.. Μονο ισα δικαιωματα εχουμε;; Αλλα ο λαθρομεταναστης το μονο που πρεπει να κανει ειναι να μπει στην χωρα παρανομα και να ζει μεσα στην παρανομια;; Δεν ειδα κανεναν να λεει οτι δεν θελει καποιον που ηρθε απο αλλη χωρα και προσπαθει να ενταχθει στο κοινωνικο συνολο , ειναι νομιμος με ολη την σημασια της λεξεως, υπαρχει το ονομα του καταχωρυμενο καπου ..απο την αλλη οσοι ειναι στα μαυρα και παρανομοι πρεπει καποια στιγμη να αντιμετωπισουν τις κυρωσεις που πρεπει..
Albert_Hofman Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αλλα θες να φυγουν ολοι? Ειπα εγω να κρατησουμε τους εγκληματιες? Βρέ συ toufa.. επειδή έχεις ανοίξει διάλογο με πολύ κόσμο, μήπως με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον;(δεν το λέω ειρωνικά) Λες ότι είπα πράγματα τα οποία δεν έχω πει ποτέ… Για να σου θυμίσω… Λένε κάποιοι στο tread για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους πολυάριθμους λαθρομετανάστες που έχουν μαζευτεί και εσύ πάς να τους βγάλεις τρελούς, λέγοντας ότι τα ίδια συνέβαιναν και παλιά… Επίσης σου έγραψα χοντρικά ότι να το παίζεις υπεράνω από την καρέκλα σου στο λοντον ενώ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην καθημερινότητα σου σε κάνει λίγο προκλητικό… Για αυτά δεν μου απάντησες τίποτα…
Hael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Επειδη ο λαος ξερει να σκεφτεται πολυ σωστα... Το εχει δειξει εδω και 3 10ετιες. Δεν ξέρω πάντως να έχει γίνει κανένα δημοψήφισμα για οποιδήποτε θέμα τις τελευτές 3Χ 10ετιες.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κάποιος μου απηύθυνε ένα ερώτημα, σχετικά με το αν είμαι επιφυλακτικός απέναντι σ' αυτούς που ...δεν πληρώνουν Φ.Π.Α., όπως είμαι επιφυλακτικός απέναντι στους λαθρομετανάστες. Απήντησα θετικά, αλλά και στοιχειοθέτησα περί της διαφοράς στην επιφυλακτικότητα μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Ο ίδιος «κάποιος», εκτόξευσε μια «μπηχτή» προς το μέρος μου («θυμάμαι που μένεις btw»), υπονοώντας - υποθέτω - ότι κι εγώ βρίσκομαι σε ξένη χώρα (όπως - παραδόξως - κι εκείνος...), οπότε δε θα έπρεπε να τοποθετούμαι αρνητικά απέναντι στους λαθρομετανάστες. Απήντησα και σ' αυτό, υπενθυμίζοντάς του ότι εγώ (όπως - φαντάζομαι - κι εκείνος...) δεν είμαι λαθρομετανάστης στη χώρα που ζω και εργάζομαι. Για κάποια ώρα μετά τις απαντήσεις μου, αυτός ο «κάποιος» ήταν αποσυνδεδεμένος, οπότε ήταν λογικό να μη βλέπω ανταπάντηση. Εδώ και αρκετή ώρα όμως, και συνδεδεμένος είναι και απαντά σε όλους εκτός από 'μένα. Μπορώ να υποθέσω λοιπόν, ότι οι απαντήσεις μου, τόσο στο ερώτημα όσο και στη μπηχτή, τον κάλυψαν... ή όχι; Διότι, αν δεν τον κάλυψαν, θα ήταν λογικό και αναμενόμενο να έχει αντίλογο σ' αυτές... ελα σταματα, το ειχα σε αλλο tab αυτο που σου εγραφα αλλα ελα παρτο εδω: ο μεσος ελληνας δεν κανει διακριση μεταξυ λαθραιου και νομιμου. Για αυτον ειναι ολοι το ιδιο. Δεν θεωρω το οτι ειναι λαθραιοι στην ελλαδα σωστο. Αλλα το να λες "ολοι εξω" ενω δεν προσφερεις καποια λυση δεν ειναι σωστο. Το να τους κανεις νομιμους ειναι μια καλη κινηση γιατι μπορεις να τους ελεγξεις και να τους φορολογισεις. Ξαναλεω, το οτι ειναι στην ελλαδα λαθραια δεν ειναι καλο, αλλα ετσι ειναι αυτη την στιγμη. Αν ειναι σωστοι για αφομοιωση ας αφομοιωθουν. Αν οχι ας βρουμε καποια λυση. Τωρα, μπηχτη δεν ηταν, απλα σου λεω οτι δεν θα σου αρεσε να σε αντιμετωπιζουν σαν παρανομο ενω δεν εισαι. Γιατι ειναι οκ οι ελληνες να το κανουν? Γιατι θεωρουν πως ο πολωνος πχ δεν εχει δικαιωμα να ειναι στην ελλαδα? Και οχι, ο ελληνας εγκληματιας δεν ειναι σωστος, ουτε ο ξενος. Αλλα δεν θα παω σε αυτον που δεν εχει δωσει δικαιωμα για κατι να του λεω μαλακιες να φυγει. Μην μου πεις μπηκε παρανομα = δικαιωμα, για αυτο σου ειπα για τους ελληνες κλεφτες φπα ικα κλπ. Βρέ συ toufa.. επειδή έχεις ανοίξει διάλογο με πολύ κόσμο, μήπως με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον;(δεν το λέω ειρωνικά) Λες ότι είπα πράγματα τα οποία δεν έχω πει ποτέ… Για να σου θυμίσω… Λένε κάποιοι στο tread για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους πολυάριθμους λαθρομετανάστες που έχουν μαζευτεί και εσύ πάς να τους βγάλεις τρελούς, λέγοντας ότι τα ίδια συνέβαιναν και παλιά… Επίσης σου έγραψα χοντρικά ότι να το παίζεις υπεράνω από την καρέκλα σου στο λοντον ενώ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην καθημερινότητα σου σε κάνει λίγο προκλητικό… Για αυτά δεν μου απάντησες τίποτα… Λεω οτι στο παρελθον δεν ηταν τα πραγματα ροδινα. Δεν τα εβγαλα καλα και οτι "δεν κλειδωναμε τις πορτες μας" οπως βγαζουν τωρα μερικοι. Το προβλημα δεν ειναι λογω πολυαριθμων λαθρομεταναστων, το προβλημα ειναι λογω πολυαριθμων εγκληματιων. Την καταλαβαινεις την διαφορα?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ώπα! Κολωνιώτης κι εσύ Zack; Άρα θα καταλαβαίνεις αρκετά από αυτά που ανέφερα. (Αλήθεια, από που ακριβώς; Το δικό μου πατρικό είναι ακριβώς «δίπλα», στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου (Μοναστηρίου)). Είμαι βασικά σύνορα Σεπόλια - Κολωνός προς λόφο Σκουζέ. Η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη απο Ακαδ. Πλατωνος. Μπορείς δηλαδή να κυκλοφορείς μέχρι της 4:00 - 4:30 μ.μ. το χειμώνα με σχετικά λιγότερες πιθανότητες να σε κλέψουν. Ακαδ. Πλάτωνος κοντά εργαζόταν η γυναίκα μου και ξέρω πολύ καλά τι επικρατεί. Εννοείται ότι όταν σχόλαγαν λίγο αργότερα και νύχτωνε καλούσαν ταξί να τους πάει σπίτι. Τώρα βέβαια εργάζεται κοντά στο σημείο που μαχαίρωσαν εκείνον τον πατέρα για τη φωτογραφική μηχανή. Η αστυνομία εκεί συμβούλεψε τους κατοίκους να κάνουν οι ίδιοι ομάδα περιπολιών προκειμένου να αποθαρρύνουν τα εγκληματικά στοιχεία να δραστηριοποιούνται. Φαντάσου! Γι'αυτό σας λέω ελάτε κέντρο να δείτε τη γλύκα... Πραγματικά σας λέω είμαι εναντίον πρακτικών και ιδεολογιών τύπου Χρυσής Αυγής. Όμως απο τότε που έγινε το περιστατικό με τον πατέρα...και μετά απο λίγες μέρες βγήκαν και πλάκωσσαν κόσμο στο ξύλο..η κατάσταση τουλάχιστον την ημέρα είναι πλέον ελαφρώς πιο υποφερτή. Αυτά όμως γίνονται όταν απουσιάζει η πολιτεία.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Την ειδα..λες οτι ο εγκληματιας δεν εχει εθνος...σε αυτο συμφωνω οτι ενωπιον του νομου ολοι ημαστε ισοι.. Αλλα για πες μου γιατι εγω να πληρωνω φπα εισφορες στο κρατος και αλλα και οι λαθρομεταναστες να μην πληρωνουν τιποτα..εκει δεν υπαρχει ισοτητα ;; Εκει οι νομοι και οι υποχρεωσεις δεν ισχυουν.. Μονο ισα δικαιωματα εχουμε;; Αλλα ο λαθρομεταναστης το μονο που πρεπει να κανει ειναι να μπει στην χωρα παρανομα και να ζει μεσα στην παρανομια;; Δεν ειδα κανεναν να λεει οτι δεν θελει καποιον που ηρθε απο αλλη χωρα και προσπαθει να ενταχθει στο κοινωνικο συνολο , ειναι νομιμος με ολη την σημασια της λεξεως, υπαρχει το ονομα του καταχωρυμενο καπου ..απο την αλλη οσοι ειναι στα μαυρα και παρανομοι πρεπει καποια στιγμη να αντιμετωπισουν τις κυρωσεις που πρεπει.. Εγω γιατι να πληρωνω φορους κλπ για κατι που δεν μου αρεσει εμενα? Επισης αρκετοι ελληνες βγαζουν λεφτα στην πλατη των μεταναστων. Μαυρα λεφτα παντου. Αυτοι ειναι οκ επειδη γεννηθηκαν εδω?
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Πραγματικά απαράδεκτες καταστάσεις. Απορούν μετά κάποιοι για τα ποσοστά της ΧΑ. Το ανύπαρκτο διαλυμένο κράτος επέτρεψε να φτάσουν τα πράγματα σ' αυτό το σημείο και κινητοποιείται μόνο όταν κινητοποιούνται οι πολίτες, βλέπε Πάτρα. Η Αστυνομία ξέρει και δεν κάνει τίποτα! Ε, τότε τι διάολο την πληρώνουμε; Ας την καταργήσουμε, να κάνουμε και οικονομία στις δαπανες του κρατικού προϋπολογισμού και ας αφήσουμε τις διάφορες πολιτοφυλακές να αναλάβουν δράση! Όπως Baghdad!
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εγω γιατι να πληρωνω φορους κλπ για κατι που δεν μου αρεσει εμενα? Επισης αρκετοι ελληνες βγαζουν λεφτα στην πλατη των μεταναστων. Μαυρα λεφτα παντου. Αυτοι ειναι οκ επειδη γεννηθηκαν εδω? Ειπα οτι οταν ο αλλος ειναι αλλοδαπος και δουλευει στην ελλαδα και ειναι ασφαλισφενος κανει φορολογικη δηλωση, πληρωνει εισφορες στο ικα και οσα κανει ενας νομοταγης πολιτης απο που και να ειναι το δεχομαι στην χωρα μου και δεν τον κυνηγαω.. Οταν ομως δουλευει παρανομα, ζεις σαν να μην υπαρχει εις βαρος των αλλωμ και ολα αυτα τοτε ναι και θα τον κυνηγησω και θα απαιτησω να με προστατευσει το κρατος απο αυτον..διοτι εχω ενα παραπανο δικαιωμα απο αυτον..ειμαι πολιτης αυτης της χωρας και δεν θελω κανεις να μπαινει σπιτι μου να με κλεβει να με ξυλοφορτωνει και αλλα τοσα.. Και οταν καποιος επικαλυται οτι το παρανομο ειναι και δικαιωμα τι να πω.. Και αν ειναι δικαιωμα,οταν το κανεις πρεπει να περιμενεις τις κυρωσεις..
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Που ακριβως εχω πει οτι ειναι σωστο που παρανομουνε?
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Υποστηριξες οτι οσοι μπαινουν παρανομα εχουν το δικαιωμα και το κανουν... Καταπατουν αλλονων δικαιωματα ...και δεν θα τους πουμε και ευχαριστω Το να τους κανεις νομιμους ειναι μια καλη κινηση γιατι μπορεις να τους ελεγξεις και να τους φορολογισεις. Ξαναλεω, το οτι ειναι στην ελλαδα λαθραια δεν ειναι καλο, αλλα ετσι ειναι αυτη την στιγμη. Αν ειναι σωστοι για αφομοιωση ας αφομοιωθουν. Αν οχι ας βρουμε καποια λυση. Και οχι, ο ελληνας εγκληματιας δεν ειναι σωστος, ουτε ο ξενος. Αλλα δεν θα παω σε αυτον που δεν εχει δωσει δικαιωμα για κατι να του λεω μαλακιες να φυγει. Μην μου πεις μπηκε παρανομα = δικαιωμα, για αυτο σου ειπα για τους ελληνες κλεφτες φπα ικα
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μου αρεσει που κανεις και quote ενω δεν λεω τιποτα απο οσα λες οτι εχω πει... Δεν ειπα οτι εχουν δικαιωμα να μπαινουν παρανομα, ειπα οτι θεωρω σαν δεδεμενο οτι ειναι εδω και πρεπει να βρουμε μια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις