capten- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 1}Νομιμοποίηση όλων. 2}Στη συνεχεια 4 χρονια εργασίας 14 με 16 ώρες στην ύπαιθρο καλλιεργώντας χωράφια.Εναλλακτικά σε αποθήκες η σε εργαστάσια.Η αμοιβή τους θα είναι ένα κομμάτι ψωμί και νερό. 3}Κάποιοι μπορεί να γίνουν πειραματόζωα σε φαρμακοβιομηχανίες.Άλλοι να γίνουν δωρητές οργανων. 4}Μετά να γίνουν σαπούνια. Τα μέλη "αντιαριστερων" οργανώσεων να πάνε για κάποια τετραετία Μακρόνησο να βάλουνε μυαλό.Αλλιώς μια σφαίρα στο κεφάλι . Αυτή είναι η λύση του προβλήματος για την ΕΕ.Αν δεν το κάνουν τώρα θα το κάνουν αργότερα.Αδιαφορώ αν δεν σας αρέσει. Ωστόσο να προσέξουμε μην γίνουμε εμείς oi Ellhnes σαπούνια στην Euvroph.Διότι και αυτό δεν συγκεντρώνει μονο λίγες πιθανότητες. Πάντα με καλή διάθεση.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μια βόλτα στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων ή στα εφημερεύοντα, μια τυχαία μέρα, για το πόσο το κράτος πρόνοιας μεριμνά για τους πολίτες του (οι οποίοι πληρώνουν αδρά για τις υπηρεσίες του) αρκει! Τι λέμε τώρα;
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εγω πηγα σε εναν γιατρο.. Με εξετασε..ο πατερας μου πληρωνει κανονικα τις εισφορες στο οαεε και ο συγκεκριμενος ιατρος ηταν στην λιστα που μας δινει ο οργανισμος..και στο τελος της εξετασης μας λεει οτι οφειλεται 50 ευρω..του λεει ο πατερας μου γιατι; Του λεει τωρα με το εοπυ δεν εχω υπογραψει και το οαεε με χρωσταει λεφτα.. Λες και εμεις φταιμε..
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Λες και εμεις φταιμε.. Αν πληρώσατε, μόνο εσείς φταίτε.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και τι να καναμε ρε Λουσι;;; Με εξετασε!! Αν μεταξυ του ιατρου και του κρατους/οργανισμου ειναι οι σχεσεις μπαχαλο καποιος θα την πληρωσει.. Να τονισω οτι το βιβλιαριο ηταν σφραγισμενο..για το 2012.. Τι να πω..αφου φτασαμε να ιδιωτικοποιησουμε την υγεια και την παιδεια ..ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. Μπραβο μας..
Albert_Hofman Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ωραίος ο Toufas… Για όλα φταίνε οι Έλληνες… Ενώ οι λαθρομετανάστες είναι οκ αφού είχαμε εγκληματικότητα και πριν έρθουν.. και όλα αυτά τα λέει από την καρέκλα του στο Λόντον… Sorry φίλε αλλά μου δίνεις την εντύπωση (όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα thread) ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ειδικά τα 2 τελευταία) Και δεν φτάνει μόνο αυτό… έχεις και το τουπέ «καλά να πάθουμε οι Έλληνες/Εμείς φταίμε για όλα» (άσχετα αν εσύ είσαι στο λόντον και δεν επηρεάζεσαι απ’όλα αυτά.) εισαι 19 ειμαι 31. Τα ματια μου εχουν δει πιο πολλα, για αυτο ασε τα "φοβαμαι να βγω εξω". Ειδικα με μπακαλιστικες αποψεις του στυλ "δεν αλλαζει η ντοπια εγκληματικοτητα". Εγω θελω να μην ψηφιζουν οσοι βλεπουν tv το μεσημερι. Γινεται? Και μεχρι και τα 20 παντως φοβομουνα να βγω στην αθηνα. Ελληνες μας πλακωσανε στο ξυλο στην βικτωριας οταν ημουν 17 και μας πηραν τα λεφτα. Μου αρεσει που ολοι λετε για ευρωπαικες πρωτευουσες και δεν εχετε παει ουτε στην πρωτευουσα της διπλανου νομου. Επειδή είμαι και εγώ 31, πράγματι είχαμε κάποτε τις λεγόμενες «φέρμες» που σε σταματάγανε στον δρόμο και σου έπαιρναν λεφτά,μπουφάν η ότι άλλο είχες πάνω σου και έφευγαν… Λές: «Ελληνες μας πλακωσανε στο ξυλο στην βικτωριας οταν ημουν 17 και μας πηραν τα λεφτα.» Μπορείς να καταλάβεις ότι ο σημερινός 17χρονος κινδυνεύει εκτός από το να του πάρουν τα λεφτά, να τον κάνουν και σουρωτήρι από τις μαχαιριές χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο? Καταλαβαίνεις οτι αν έχει την ατυχία να είναι μαζί με την κοπέλα του, υπάρχει και μεγάλη περίπτωση να την βιάσουν? Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πώ.. .Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων στην Ελλάδα οι οποίοι 1. Έρχονται από χώρες που η λέξη «Ζωη» δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. (πχ λόγο πόλεμων) 2. Δεν έχουν και πολλές επιλογές για να επιβιώσουν (απλά διαλέγουν πώς θα παρανομήσουν για να ζήσουν) 3. Δεν γνωρίζει κανένας την ύπαρξη τους (ποιοι είναι, τι είναι, αν είναι υγιείς κτλπ ) Πριν μου βάλεις ταμπέλα… να σου πω ότι δεν νιώθω ούτε ανώτερος από αυτούς ούτε ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεώρει τους Έλληνες κάτι το ιδιαίτερο…
kalantas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εκτως αυτου οι φερματζιδες ηταν ενας δυο σε καθε γειτονια δηλαδη καμια εκατοσταρα μικροεγκληματιες του δρομου σε ολη την αθηνα... Και ηταν ευκολο να τους βρεις γιατι συνηθως ολο και καποιος τους ηξερε.. Ασχετα αν οι τοτε πιτσιρικαδες δε κανανε καταγγελιες... Τωρα οι εν δυναμει κακοποιοι περα απο τους αλβανους και τους ελληνες ειναι και κανα εκατομυριο αφρικανοι σε ηλικια που το αιμα τους βραζει... Μαροκινοι αλγερινοι πρωτοστατουν σε τετοια περιστατικα στα σκοτινα δρομακια της αθηνας Καποτε οι φερματζιδες ειχαν μαζι τους ενα μαχερακι σουγιαδακι 3 εκατοστα γιατι φοβοντουσαν μη τους γαμησουν ν τους δεσουν... Τωρα βγαινουν εξω ολοι αυτοι με κατι κουζινομαχαιρα απαφτα που σφαζουν κατσικια
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ωραίος ο Toufas… Για όλα φταίνε οι Έλληνες… Ενώ οι λαθρομετανάστες είναι οκ αφού είχαμε εγκληματικότητα και πριν έρθουν.. και όλα αυτά τα λέει από την καρέκλα του στο Λόντον… Sorry φίλε αλλά μου δίνεις την εντύπωση (όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα thread) ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ειδικά τα 2 τελευταία) Και δεν φτάνει μόνο αυτό… έχεις και το τουπέ «καλά να πάθουμε οι Έλληνες/Εμείς φταίμε για όλα» (άσχετα αν εσύ είσαι στο λόντον και δεν επηρεάζεσαι απ’όλα αυτά.) Επειδή είμαι και εγώ 31, πράγματι είχαμε κάποτε τις λεγόμενες «φέρμες» που σε σταματάγανε στον δρόμο και σου έπαιρναν λεφτά,μπουφάν η ότι άλλο είχες πάνω σου και έφευγαν… Λές: «Ελληνες μας πλακωσανε στο ξυλο στην βικτωριας οταν ημουν 17 και μας πηραν τα λεφτα.» Μπορείς να καταλάβεις ότι ο σημερινός 17χρονος κινδυνεύει εκτός από το να του πάρουν τα λεφτά, να τον κάνουν και σουρωτήρι από τις μαχαιριές χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο? Καταλαβαίνεις οτι αν έχει την ατυχία να είναι μαζί με την κοπέλα του, υπάρχει και μεγάλη περίπτωση να την βιάσουν? Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πώ.. .Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων στην Ελλάδα οι οποίοι 1. Έρχονται από χώρες που η λέξη «Ζωη» δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. (πχ λόγο πόλεμων) 2. Δεν έχουν και πολλές επιλογές για να επιβιώσουν (απλά διαλέγουν πώς θα παρανομήσουν για να ζήσουν) 3. Δεν γνωρίζει κανένας την ύπαρξη τους (ποιοι είναι, τι είναι, αν είναι υγιείς κτλπ ) Πριν μου βάλεις ταμπέλα… να σου πω ότι δεν νιώθω ούτε ανώτερος από αυτούς ούτε ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεώρει τους Έλληνες κάτι το ιδιαίτερο… αλλα αυτοματως τους λες ολους εγκληματιες?
Albert_Hofman Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 αλλα αυτοματως τους λες ολους εγκληματιες? Μάλιστα... από όλο αυτό το κατεβατό, εσυ κατάλαβες οτι τους λέω όλους εγκληματίες...
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 3 εκατομμύρια λαθρομεταναστες , λαθραίοι , στην χώρα μας , απο κάθε γωνιά της γης... Υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό;
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μάλιστα... από όλο αυτό το κατεβατό, εσυ κατάλαβες οτι τους λέω όλους εγκληματίες... Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πώ.. .Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων στην Ελλάδα οι οποίοι 1. Έρχονται από χώρες που η λέξη «Ζωη» δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. (πχ λόγο πόλεμων) 2. Δεν έχουν και πολλές επιλογές για να επιβιώσουν (απλά διαλέγουν πώς θα παρανομήσουν για να ζήσουν) 3. Δεν γνωρίζει κανένας την ύπαρξη τους (ποιοι είναι, τι είναι, αν είναι υγιείς κτλπ ) να το κανω και bold? Επεισης δεν ειπα οτι για ολα φταινε οι ελληνες, το για ολα φταινε οι ξενοι ειναι η καραμελα εδω μεσα.
Albert_Hofman Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 να το κανω και bold? Επεισης δεν ειπα οτι για ολα φταινε οι ελληνες, το για ολα φταινε οι ξενοι ειναι η καραμελα εδω μεσα. Δηλαδή θέλεις κάθε φορά να σου λέω τα αυτονόητα? Ότι δεν μιλάω για όλους? Οκ…
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αλλα θες να φυγουν ολοι? Ειπα εγω να κρατησουμε τους εγκληματιες?
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ρε τουφα δηλαδη σου αρεσει αυτο που γινεται εδω στο ελλαδισταν..!! Γιατι αμα ειναι σηκωθηκες και εφυγες.. Ολοι εμεις ειμαστε οι παραλογοι που ζηταμε να υπαρχει ασφαλεια και ισοτητα.. Για σενα ειναι ολα ροδινα..αφου υπηρχε καποια εγκληματικοτητα, τι φωναζεται τωρα αν εχει αυξηθει και ο απλος κοσμακης φοβαται μετα της 23 να κυκλοφορισει.. Τωρα εσυ το μονο που κανεις ειναι να λες εσεις φταιτε..Και οτι : Ειχατε και ειστε εγκληματιες και δεν εχετε κανενα δικαιωμα ουτε να υπερασπιστητε τους εαυτους σας ουτε δικαιωμα να το απαιτηται..
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ρε τουφα δηλαδη σου αρεσει αυτο που γινεται εδω στο ελλαδισταν..!! Γιατι αμα ειναι σηκωθηκες και εφυγες.. Ολοι εμεις ειμαστε οι παραλογοι που ζηταμε να υπαρχει ασφαλεια και ισοτητα.. Για σενα ειναι ολα ροδινα..αφου υπηρχε καποια εγκληματικοτητα, τι φωναζεται τωρα αν εχει αυξηθει και ο απλος κοσμακης φοβαται μετα της 23 να κυκλοφορισει.. Τωρα εσυ το μονο που κανεις ειναι να λες εσεις φταιτε..Και οτι : Ειχατε και ειστε εγκληματιες και δεν εχετε κανενα δικαιωμα ουτε να υπερασπιστητε τους εαυτους σας ουτε δικαιωμα να το απαιτηται.. Σταματα να αλλαζεις αυτα που εχω πει. Δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα. Δες την απαντηση μου στην πρωτη σελιδα, πανω πανω ειναι ffs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις