Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά, και κάποιος άλλος μπορεί να μη θεωρεί έγκλημα το βιασμό, αλλά «ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση» π.χ. Το τι θεωρείς εσύ ή ο καθένας ως έγκλημα, δε διαφοροποιεί ούτε κατ' ελάχιστον το τι πραγματικά είναι έγκλημα.

Και ποιος οριζει τι εινια "πραγματικα" εγκλημα λοιπον?

Κι εσύ πάρε για παράδειγμα τον Κολωνό, την Ακαδημία Πλάτωνος και το Μεταξουργείο, όπου η ασφάλεια σου απειλείται όχι στις 3 τη νύχτα, αλλά από τις 9 το βράδυ, αν κάνεις το λάθος να περπατήσεις ακόμα και στις κεντρικές πλατείες των περιοχών αυτών, όταν πριν από την αθρόα εισροή των διάφορων, ακόμα και να κοιμηθείς στο παγκάκι της πλατείας για όλη τη νύχτα μπορούσες, και όταν ξυπνήσεις, να μη λείπει ούτε δίφραγκο από πάνω σου...

Σου πα ποιοι εινια οι λογοι, οι περιοχες στις οποιες εχεις εξαθλιωση και γκετοποιηση αυτα εχουν. Στις περιοχες που δεν εχεις, ακομα και αν εχουν πολλους μεταναστες, δεν υπαρχει θεμα.

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν εταιρείες τσαρτερ που φέρνουν ανθρώπους απο το Μαρόκο, την Αλγερία και άλλες χώρες της Αφρικής, κατευθείαν Κωνσταντινούπολη (δεν την λεω Ινσταμπουλ, ελπίζω να μην χαρακτηριστώ ακροδεξιό στοιχείο), και απο εκει η διαδρομή είναι: Έβρος-κέντρο Αθήνας!

Η Τουρκία ενω έχει υπογράψει συμφωνία επαναπροωθήσεως, ω τι έκπληξη! , δεν την τηρεί, ούτε έχει σκοπό να την τηρήσει βέβαια. Η Ευρώπη δεν λέει τίποτα, μην τους πουν ρατσιστές, η Τουρκία ενω παραβιάζει τις συμφωνίες εξακολουθεί να είναι υπο ένταξη και να λαμβάνει χρηματοδότηση (ποιος θα τολμήσει να της την κόψει; ) κλπ κλπ.

Μεγάλες ομάδες μεταναστών δεν μπορούν να απορροφηθούν απο μια τόσο μικρή χώρα όπως η Ελλάδα.

Θυμάστε πριν απο λίγα χρόνια τις φυλετικές συγκρούσεις που έγιναν στην Γαλλία, στα προάστια του Παρισιού κυρίως; Εδω θα γίνουν πολύ χειρότερα. Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει αστυνομία.

Η λύση είναι να πάρει η Χρυσή Αυγή 30% των ψήφων;;; Εκεί πάμε.

Ως συνέχεια των όσων λέμε:

Τρία άτομα Αλβανικής καταγωγής, δύο άνδρες και μια γυναίκα σταμάτησαν εμπρός από την ΑΣΟΕΕ για να αγοράσουν από τους παράνομους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Μια κουβέντα ενός μικροπωλητή προς τη γυναίκα της παρέας άναψε τα αίματα με αποτέλεσμα την έναρξη συμπλοκής.

Άτομα μέσα από την ΑΣΟΕΕ - με κράνη και ρόπαλα, προφανώς γιατί νόμισαν ότι επρόκειτο για συμπλοκή των αλλοδαπών με Έλληνες πρόστρεξαν προς προστασία των αλλοδαπών μικροπωλητών με αποτέλεσμα να στείλουν στο νοσοκομείο τους δύο τουλάχιστον αλλοδαπούς από την Αλβανία.

Παράλληλα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο των Αλβανών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσ.

Βλέπω ότι η πλειοψηφία των σχολίων υπέρ των μεταναστών προέρχονται απο κατοίκους προαστίων. Είναι προφανές άλλωστε απο τη φράση "κατεβαίνω κέντρο". Ελάτε λοιπόν να σας φιλοξενήσω 1 μήνα στον Κολωνό να δείτε τη γλύκα...τρέχοντας θα φύγετε για τα προαστιάκια σας.

Για να μείνουμε στο θέμα. Το βασικότερο είναι οι θρησκευτικές μας διαφορές. Οι πακιστανοί, αφγανοί κτλ είναι ένας ακραία θρησκόληπτος λαός. Θεωρούν τους "άπιστους" ώς κατώτερα όντα. Άρα όχι μόνο δεν υπάρχει ενδοιασμός να σκοτώσει, κλέψει, βιάσει αλλά ίσα ίσα είναι κάτι το οποίο ενθαρύννεται απο τη θρησκεία τους. Αν ένας π.χ. αφγανός είχε σεξουαλικές ορμές...και βρεί μια "άπιστη" και τη βιάσει δεν θεωρείται κακό στη θρησκεία τους.

Το σημαντικότερο είναι το εξής. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έρχονται εδώ προκειμένου να ενσωματωθούν στη κοινωνία μας και να υιοθετήσουν τη κουλτούρα μας όπως π.χ έκαναν εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες ανα το κόσμο. Έρχονται εδώ και σχηματίζουν πυρήνες και γκέτο της δικής τους κουλτούρας την οποία προσπαθούν να επιβάλλουν στην ευρύτερη κοινωνία. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα..και προφανώς λύση άλλη δεν υπάρχει απο το να τους διώξουμε όλους τους βρωμιάρηδες μια και καλή.

Δημοσ.

Είναι όμως απόλυτο δικαίωμά σου να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σ' αυτόν που μπήκε στη χώρα σου λαθραία, χωρίς κανέναν έλεγχο για το ποιος είναι, ή για το αν έχει ποινικά επιβαρυμένο παρελθόν. Ακόμα και προκατειλημμένος δεν είναι περίεργο να είσαι, από τη στιγμή που η παρουσία κάποιου μέσα σε μια χώρα, έχει ξεκινήσει με παραβατική συμπεριφορά (παράνομη είσοδος). Αν δε, τελικώς αυτός εγκληματήσει, η προκατάληψη απέναντί τόσο στον ίδιο όσο και στο έγκλημά του δε φαίνεται και τόσο αδικαιολόγητη...

Εισαι επιφυλακτικος απεναντι σε αυτον που δεν πληρωνει και φπα επειδη εχει ποινικα επιβαρυμενο παρελθον?

Δημοσ.

Φιλε τουφα, επειδη βλεπω οτι κατα βαση εσυ εισαι αυτος που υποστηριζει τους φιλους μας τους λαθρομεταναστες.... Λες οτι ο βασικοτερος λογος που εγκληματουν ειναι οτι τους εχουμε γκετοποιησει...

Θα ηθελα να ξερω το εξης... Εχεις παει ποτε βολτα μεχρι την ολλανδια? οπου εκει οι μεταναστες ειναι νομιμοι στην συντριπικη τους πλειοψηφια ( εχουν δηλαδη τα δικαιωματα που εχει ενας ολλανδος) ΔΕΝ ειναι γκετοποιημενοι, καθως το κρατος τους υποχρεωτικα προεβλεπε να μην υπαρχουν πλουσιες και φτωχες γειτονιες αλλα ολες οι γειτονιες να κατοικουνται απο ολα τα κοινωνικα στρωματα....

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ... Οτι εγκλημα γινεται στο δρομο γινεται στη συνττιπικη του πλειοψηφια απο αφρικανους ( βορειοαφρικανους κ μαυρους)

Τα ναρκωτικα στο δρομο τα πουλανε αυτοι.. Δε θεωρω το εμπορειο ως εγκλημα, απο τη στιγμη ομως που μπορουν να βγαζουν τοσα λεφτα παρανομα ΕΙΝΑΙ. Και φαντασου τι αλλο τροπο θα βρισκανε να επιβιωσουν αν δε βγαζαν αυτα τα λεφτα ετσι?

Γενικα οποιος εχει παει αμστερνταμ και κυριως ροτερνταμ και χαγη, θα εχει διαπιστωσει οτι οποιο επικινδυνο ατομο βρηκε εκει ηταν ξενο... Και κυριως δευτερης και τριτης γενιας... Και ΝΟΜΙΜΟΙ

Επισης μαντεψε τι θα γινει αν βρισεις τον αλαχ σε πολλες ολλανδικες περιοχες (δε θα ζησεις) οχι οτι επικριτω την καθυβριση των θειων, αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι διαφορετικη κουλτουρα απο τη δικια μας που τα βριζουμε για πλακα...

Παμε τωρα στην ελλαδα... Που οι μεταναστες ειναι στην πλειοψηφια τους πρωτης γενιας, παρανομοι και γκετοποιημενοι..

Οι προτασεις σου. (και σας) υπαρχει πιθανοτητα οπως βλεπεις απο παραδειγματα αλλων χωρων να οδηγησουν σε προβληματικες καταστασεις.

Και υποστιριζεις ακομα οτι στη δεδομενη κοινωνικοοικονομικη κατασταση, δεν ειναι προς το απολυτο συμφερον ΜΑΣ (των ελληνων, αυτων που γενηθηκαν εδω και εχουν περιουσια εδω που τους αφησαν οι γονεις τους και οι γονεις των γονιων τους, και δε γουσταρουν να την δουν να υποβαθμιζεται.. Στο θετω πολυ ομα) δεν ειναι προς το συμφερον μας λοιπον να τους διωξουμε ετσι στεγνα? χωρις πολλες συζητησεις?

Εκτως αν πιστευεις οτι δε πρεπει να κοιταξω το συμφερον μου οποτε δε μπορουμε να συζητησουμε γιατι ξεκιναμε απο αλλη βαση

Δημοσ.

Δεν είπαμε και το ακόμα σημαντικότερο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι λαθρομετανάστες που "υποδεχόμαστε" δεν είναι οι κατατρεγμένοι πολεμικοί πρόσφυγες. Είναι μέλη συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος των εκάστοτε χωρών, οι οποίοι βρήκαν στην Ελλάδα τον παράδεισο της απόλυτης ασυδοσίας και έρχονται εδώ με συγκεκριμένο σκοπό να προωθήσουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Δεν τους αγγίζει τίποτα, ίσα ίσα τους υπερασπίζονται μερικοί...υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για τις συγκεκριμένες μαφίες;

Είναι αδιαμφησβίτητο γεγονός ότι οι μόνοι που δεν πεινάνε πλέον στην Ελλάδα είναι οι λαθρομετανάστες. Απο την μία ελέγχουν ολόκληρο τον υπόκοσμο και την παραοικονομία...απο την άλλη προσφέρουν εξευτελιστικά φθηνά εργατικά χέρια στους δικούς μας επιτήδειους.

Δεν μιλάμε λοιπόν για εξαθλιωμένους που απλά δεν έχουν να φάνε. Μιλάμε για άτομα που γνωρίζουν ότι υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ατιμωρισία για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα και έρχονται εδώ με συγκεκριμένο σκοπό να κλέψουν να σκοτώσουν και να βιάσουν.

Δημοσ.

Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό, ο λάθρο πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον νόμιμο πολίτη μιας χώρας!!!!

Το topic με τα ανέκδοτα είναι sticky btw.....

Προσωπικά θεωρώ πως ο μετανάστης, ακόμα και "νόμιμος", δεν θα έπρεπε να έχει σε καμία περίπτωση πολιτικά δικαιώματα στην χώρα μου. Καλός ή κακός δώσαμε σε πολλούς δουλειά αυτό δεν αρκεί ? Δεν έχει με το χρώμα του δέρματος του ή άλλες ανοησίες. Έχει να κάνει με το ότι ένας μετανάστης δεν έχει τις ίδιες προτεραιότητες με έναν Έλληνα πολίτη ούτε την ίδια ευαισθησία για τον τόπο που τον φιλοξενεί. Οι αλβανοί παράδειγμα κάθε λεπτό στην κυριολεξία που βγάζουν το στέλνουν πίσω στην πατρίδα τους, στην ελληνική αγορά δεν επενδύουν τίποτα, με πια λογική αυτός θα μπορεί να έχει λόγο για κάτι που θα επηρεάσει την χώρα μου πιθανότατα για δεκαετίες ? Ο Πακιστανός για τζαμί και σαρία θα ψηφίσει. Συγνώμη είμαστε λαός από έθνη όπως οι ΗΠΑ ή έθνος με συνοχή ?

Βλέπω ότι η πλειοψηφία των σχολίων υπέρ των μεταναστών προέρχονται απο κατοίκους προαστίων.

Ακριβώς, βάλε μέσα και το άκρος "επαναστατικό" τρομάρα τους φοιτηταριό που τους έφαγα στην μάπα 5 χρόνια στην σχολή και είσαι κομπλέ.

Δεν διαχωριζω μεταξυ ξενου και ελληνα.

Φυσικά και διαχωρίζουμε. Μία ληστεία ή ένας φόνος ή ένας βιασμό από αλλοδαπό θα έπρεπε να είναι ένας παραπάνω από όσο θα έπρεπε να ανεχθούμε. Ο ξένος είναι φιλοξενούμενος και πρεσβεύει την χώρα του.

Άτομα μέσα από την ΑΣΟΕΕ - με κράνη και ρόπαλα, προφανώς γιατί νόμισαν ότι επρόκειτο για συμπλοκή των αλλοδαπών με Έλληνες πρόστρεξαν προς προστασία των αλλοδαπών μικροπωλητών με αποτέλεσμα να στείλουν στο νοσοκομείο τους δύο τουλάχιστον αλλοδαπούς από την Αλβανία.

Καλά άλλο αυτό ! Μόνο για το χάλι που έχουν φέρει αυτοί οι "επαναστάτες" τα πανεπιστήμια θα υποστήριζα φουλ ιδιωτικοποίηση.

Δημοσ.

Τρία άτομα Αλβανικής καταγωγής, δύο άνδρες και μια γυναίκα σταμάτησαν εμπρός από την ΑΣΟΕΕ για να αγοράσουν από τους παράνομους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Μια κουβέντα ενός μικροπωλητή προς τη γυναίκα της παρέας άναψε τα αίματα με αποτέλεσμα την έναρξη συμπλοκής.

Παράλληλα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο των Αλβανών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καλα αυτο το χαλι με την Ασσοε να δω ποτε θα τελειωσει. Εχει παραγινει (και) αυτη η κατασταση.

Η γιαγια μου μενει Πατησια, και μου λεγε τις προαλλες οτι καθε φορα στο τρολευ ειναι 4-5 απ αυτους που καθονται μποστα στην πορτα , για να μπορουν να βουτανε κανα πορτοφολι , και να βγαινουν γρηγορα. Τις προαλλες πηγαν να κλεψουν τον αδερφο της, γιατι νομιζαν οτι το χε στην πισω τσεπη. Μολις ειδαν οτι δεν ειχε τιποτα κατεβηκαν κι εφυγαν.

Δεν μιλάμε λοιπόν για εξαθλιωμένους που απλά δεν έχουν να φάνε. Μιλάμε για άτομα που γνωρίζουν ότι υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ατιμωρισία για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα και έρχονται εδώ με συγκεκριμένο σκοπό να κλέψουν να σκοτώσουν και να βιάσουν.

Τους βλεπεις απο 15-16 χρ να κουβαλανε μαχαιρια, κι ολοι τους να σε σφαζουν για πλακα. Επειδη τσακωθηκες , για να σου παρουν 10-20 ευρω, κλπ.

Στο extra3 , ηταν το μονο καναλι που εγινε θεμα η δολοφονια στην Πατρα. Κι ηταν ενας εκπροσωπος της ΧΑ που ελεγε ποσους εκατονταδες αστυνομικους χρησιμοποιουν γι ασφαλεια πολιτικων και επιχειρηματιων, αντι να ναι στο δρομο να κανουν τη δουλεια τους. Και μετα ειπε να συνεργαστει η αστυνομια με το στρατο για να τους μαζεψει. Δεν ειχε κι αδικο.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο... Δεν ειμαστε λαος απο εθνη (ασχετα που το dna μας ειναι πιο κοντα στου αλγερινου παρα στου γερμανου, εχουμε ελληνικη εθνικη συνειδηση)

ΔΕν εκμεταλευτηκαμε στο κοντινο παρελθον κανεναν λαο οπως καναν οι γαλλοι οι ολλανδοι οι ισπανοι και δε ξερω κ εγω ποιοι αλλοι, ωστε να το εχουν τυψεις στις συνειδησεις τους και να επιτρεψουν στους πρωην δουλους τους να ερθουν στις ευημερουσες χωρες τους...

Παρολα αυτα θελουν να μας κανουν πολυπολιτισμικους με το ετσι θελω... Πως γινοταν στο σχολειο που οποιος δε καπνιζε σε μια παρεα καπνιστων τον μπριζονανε να καπνισει? καπως ετσι.. Δεν ειναι καπως αδικο? εμεις που υποτιθεται πολεμισαμε για να διωξουμε το ισλαμ να το ξαναδεχτουμε πισω? απο την πισω πορτα? και ναι συμφωνω και εγω για το οτι παρα πολοι δεν ειναι προσφυγες, αλλα ηταν οι ιδιοι εγκληματιες στις χωρες τους (βεβαια το τι ειναι εγκλημα διαφερει απο τοπο σε τοπο, για τα δικα μας δεδομενα παντως πολλοι ειναι εγκληματιες)

Και οχι τουφα δεν ειναι η πλειοψηφια οι φιλικοι μαυρουλιδες με τις τσαντες που βλεπεις οταν περνας απο το συνταγμα... Για κανε καμια βολτα στις πιο "βρομικες" περιοχες και δρομους, να δεις κατι μουτρα που δε θα σε αφηνουν το βραδυ να κοιμηθεις

Εοισης οποιος δεν θεωρει το εμποριο ναρκωτικων εγκλημα, ας παει παραδιπλα απο εκει που πουλανε οι αφρικανοι και οι ασιατες και ας πουλησει τη δικια του πρεζα και το δικο του χορτο, να δουμε στα ποσα λεπτα θα τον μαχαιρωσουνε :))

Και στην τελικη, οταν καποιος προερχεται απο βιαια περιβαλοντα, ειτε ηταν το θυμα ειτε ο θυτης, ειναι πολυ πιο ευκολο να καταφυγει στη βια, σχεδον αυτοματο αντανακλαστικο..

Οσο για το περιστατικο στην ασοεε... Εμενα γιατι μου φαινεται πιο λογικο να ηταν νταβατζιδες και πουτανα?? καποιος τις ειπε κατι, οι αλβανοι νταβαδες πηγαν να καθαρισουν και τα υπολοιπα τα ξερουμε

Δημοσ.

Ξεχνατε οτι μιλατε σε μεταναστη μου φαινεται...

dee θυμαμαι που μενεις btw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ποιος οριζει τι εινια "πραγματικα" εγκλημα λοιπον?

Εσύ υποθέτω...

Σου πα ποιοι εινια οι λογοι, οι περιοχες στις οποιες εχεις εξαθλιωση και γκετοποιηση αυτα εχουν. Στις περιοχες που δεν εχεις, ακομα και αν εχουν πολλους μεταναστες, δεν υπαρχει θεμα.

1)ΛΑΘΡΟμετανάστες. Όσο κι αν δε σ' αρέσει να το διαχωρίζεις, έχει διαφορά. Μετανάστης ήταν ο αδελφός του παππού μου ο οποίος, μέσω της επίσημης και νόμιμης οδού, πήγε στην Αυστραλία πριν από κάτι δεκαετίες και δούλεψε δεκαπέντε χρόνια εκεί. Μετανάστης είναι ο νονός μου, ο οποίος πήγε υπό τις ίδιες προϋποθέσεις στη Γερμανία και, μέχρι σήμερα, ζει και εργάζεται εκεί. Αυτός που μπαίνει σε μια χώρα με το «έτσι γουστάρω», δεν είναι μετανάστης, είναι εισβολέας και η πολιτεία έχει την υποχρέωση να τον αντιμετωπίζει ως παρείσακτο.

2)Όσο για την περίφημη «γκετοποίηση» για την οποία λες και ξανά λες, να σε πληροφορήσω για το γεγονός ότι, τουλάχιστον στις περιοχές που προανέφερα, γκετοποιημένοι είναι, εδώ και αρκετά χρόνια, οι ντόπιοι και όχι οι λαθρομετανάστες. Αυτοί έχουν γίνει πλέον, κράτος εν κράτει...

Βλέπω ότι η πλειοψηφία των σχολίων υπέρ των μεταναστών προέρχονται απο κατοίκους προαστίων. Είναι προφανές άλλωστε απο τη φράση "κατεβαίνω κέντρο". Ελάτε λοιπόν να σας φιλοξενήσω 1 μήνα στον Κολωνό να δείτε τη γλύκα...τρέχοντας θα φύγετε για τα προαστιάκια σας.

Ώπα! Κολωνιώτης κι εσύ Zack; Άρα θα καταλαβαίνεις αρκετά από αυτά που ανέφερα. (Αλήθεια, από που ακριβώς; Το δικό μου πατρικό είναι ακριβώς «δίπλα», στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου (Μοναστηρίου)).

Εισαι επιφυλακτικος απεναντι σε αυτον που δεν πληρωνει και φπα επειδη εχει ποινικα επιβαρυμενο παρελθον?

Φυσικά και είμαι, αλλά σε επίπεδο αξιοπιστίας. Θα απέφευγα να κάνω δουλειά ή να έχω συναλλαγές μαζί του ας πούμε, αλλά δε θα τον αντιμετώπιζα ως κάποιον που μπορεί να με ληστέψει στο δρόμο, ή να με σκοτώσει...

...και σταμάτα επιτέλους αυτούς τους ισοπεδωτικούς παραλληλισμούς. Όχι ότι δεν είναι δικαίωμά σου, αλλά καταντά γελοίο...

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

Ξεχνατε οτι μιλατε σε μεταναστη μου φαινεται...

Που εφηγε απο τη χωρα του γιατι ηταν προς το συμφερον του, αλλα μετα θεωρει εμας περιεργους αν κοιταμε το δικο μας... Τετραγωνη λογικη

Να προσθεσω ενα σκηνικο που εγινε το σαββατο αν θυμαμαι καλα στο γκαζι και δεν ακουστηκε οσο θα επρεπε...

Γυφτοι τσακωθηκαν με λαθρομεταναστη για τις θεσεις των μικροπωλητων, ο λαθρομεταναστης εβγαλε οπλο και τους πυροβολησε.

Φυσικα αυτο ειναι απορρεια οχι του οτι ο λαθρομεταναστης μικροπολητης που δεν εχει πληρωσει ποτε φορο σλλα αν τραυματιζοταν στην συμπλοκη με τους γυφτους θα νοσηλευοταν στο νοσοκομειο που θα νοσηλευτω και εγω ηταν τοσο σκληρο καρυδι και μαφιοζος, αλλα οτι τα οπλα κυκλοφορουν τοσο ανετα που καθε πικραμενος λαθρο παιρνει και ενα οπλακι προπολεμικο για 100 ευρω... Και το κυκλοφορει ανετος κ οραιος με την αυτοπεπιθιση του καομπου

Δημοσ.

dee θυμαμαι που μενεις btw.

Ναι, θυμάσαι που μένω ...και; Εγώ, εδώ που μένω και εργάζομαι, δεν ήρθα λαθραία. What's your point? Είδες σε κάποιο post μου να αναφέρομαι, έστω και στον ελάχιστο βαθμό, αρνητικά στους νόμιμους μετανάστες; Είπαμε, σταμάτα τους ισοπεδωτικούς παραλληλισμούς, εκτός κι αν θέλεις να φαίνεσαι φαιδρός...

Δημοσ.

Να πω και κατι αλλο..

Εφοσον οι υποχρεωσεις μου ειναι πιο πολλες απο αυτε που εχει εμας λαθρομεταναστης τοτε και τα δικαιωματα μου θα ειναι και πιο πολλα..

Οπως η απαιτηση μου να μεριμνει το κρατος για την αξιοπρεπη διαβιωση και επιβιωση μου...

Ειπαμε το κρατος μα ειναι κρατος προνοιας και μεριμνας αλλα πρωτη γραμμη να ειναι οι νομοταγης και σωστοι πολιτες..εγχωριοι και μεταναστες και αν υπαρχει χωρος και για τους λαιρομεταναστες που θελουν να ενταχθουν στο κοινωνικο συνολο και οχι να ζουν εις βαρος των αλλων..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...