DrLo Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ο εγκληματιας δεν εχει εθνικοτητα. Αυτό αν και σωστό είναι η μισή αλήθεια. ΟΚ ο εγκληματίας δεν έχει εθνικότητα, θρήσκευμα, χρώμα κλπ κλπ Αλλά θα συμφωνήσεις πιστέυω ότι η φτώχεια, η απελπησία, η έλλειψη εκπαίδευσης, μέλλοντος και πολλών άλλων συμβάλλουν στο να έχει κάποιος μόνη διέξοδο το έγκλημα (είτε μικροκλοπές είτε πιο σοβατά αδικήματα). Όταν λοιπόν αντικειμενικά ένα μέρος της γης (που σήμερα τυχαίνει να είναι η Ελλάδα) δε μπορεί να προσφέρει κάτι σε αυτούς, δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τότε το έγκλημα θα ανεβαίνει ... από τις μικροκλοπές μέχρι τους βιασμούς. Το θέμα είναι να βλέπεις το πρόβλημα αντικειμενικά και ρεαλιστικά και όχι να γράφεις έκθεση ιδεών περί ουμανισμού και άλλων ωραίων εννοιών και αξιών αλλά λίγο έχουν να προσφέρουν τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μάλλον τότε Nick οι εκθέσεις τις αστυνομίας-δήμων-λοιπών φορέων πέφτουν τόσο πολύ έξω.
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μάλλον τότε Nick οι εκθέσεις τις αστυνομίας-δήμων-λοιπών φορέων πέφτουν τόσο πολύ έξω. Σου πε ο τουφας τι γινεται. Αν ειναι μια συμμορια 4 ελληνες και 2 αλβανοι θεωρειται εγκληματικοτητα αλλοδαπων. ΕΠισης αν πιασουν εναν μαυρουλη στην αθηνα να πουλαει χορτο --> εγκλημα αλλοδαπου..... U get the picture σου πα εγω για τα δυτικα προαστια την εμπειρια μου παντως. Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και αλλοι.
zazik Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Not fact. Και εμπειρικα να το δεις. Αθηνα εχω μεγαλωσει , και στα δυτικα προαστια κιολας, που χαν απο πολυ παλια μεταναστες. Τα εχω ξανααναφερει. Στα προαστια η μεγαλυτερη εγκληματικοτητα προερχεται απο ελληνες κυριως ναρκωαλητηριους, νεαρας ηλικιας συνηθως.Fact, οποιος τα εχει ζησει , ξερει. Οι αλβανοι κυριως δουλευαν οικοδομη,ντελιβερι κλπ. Σιγουρα σε αυτους τους ναρκοαλητηριους υπηρχαν και αλλοδαποι (κυριως αλβανοι και ρωσσοι) αλλα το μεγαλο ποσοστο ηταν ελληνες συνηθως λουμπεν , μικροαστοι απο λιγο/πολυ φτωχες οικογενειες. Εδω που μενω σε μεγαλυ περιοχη του δημου εχει χρονια τωρα κοινοτητα ιρακινων. Δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα. Στο κεντρο της αθηνας εινια τοσο εξαθλιωτικες οι συνθηκες που υπαρχει ενα μιγμα εγκληματικοτητας ναι,και απο αλλοδαπους αλλα και απο ελληνες. Υπ'οψιν αναφερομαι σε ληστειες κλπ, το εμποριο ναρκωτικων δεν το θεωρω 'εγκλημα'. Μαζικη λαθρομεταναστευση, ναι προβλημα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αφομοιωση αλλα δειτε λιγο πιο σφαιρικα το προβλημα. Οι παγκοσμιες συνθηκες ειναι τετοιες που υποκινουν τετοια φαινομενα. Δεν εχει ορεξη κανεις να ξεριζωθει απο τον τοπο του. @ ennoeitai, σε παω. Καταρχην , χαιρετίσματα απο Πετρούπολη. Κατα δευτερον , έχεις δίκιο , ειδικά η γενιά μας του 80 , έζησε πολύ ναρκωτικό-συμμορίες-πεσίματα για να σου πάρουνε λεφτά. Με βρίσκεις σύμφωνο. Πες μου όμως ρε Νικολα , 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε μια χώρα 11 εκατομμύρια σου φένεται λογικό? Λογικο ότι θα περάσει και ο εγκληματίας , και ο βιαστής , και ο δολοφόνος και όλοι. Να ρθουνε , σε μικρες μάζες , με βίζα , με τα όλα τους. Δεν είμαι ρατσιστης , αλήθεια. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ότι μας κλέβουνε τα λεφτά μας , είναι ότι δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις στο γκετοποιημένο κέντρο πλέον , γιατί εκτος απο τα λεφτά , μπορει να σε μαχαιρώσουνε ή να σε βιάσουνε.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αυτό αν και σωστό είναι η μισή αλήθεια. ΟΚ ο εγκληματίας δεν έχει εθνικότητα, θρήσκευμα, χρώμα κλπ κλπ Αλλά θα συμφωνήσεις πιστέυω ότι η φτώχεια, η απελπησία, η έλλειψη εκπαίδευσης, μέλλοντος και πολλών άλλων συμβάλλουν στο να έχει κάποιος μόνη διέξοδο το έγκλημα (είτε μικροκλοπές είτε πιο σοβατά αδικήματα). Όταν λοιπόν αντικειμενικά ένα μέρος της γης (που σήμερα τυχαίνει να είναι η Ελλάδα) δε μπορεί να προσφέρει κάτι σε αυτούς, δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τότε το έγκλημα θα ανεβαίνει ... από τις μικροκλοπές μέχρι τους βιασμούς. Το θέμα είναι να βλέπεις το πρόβλημα αντικειμενικά και ρεαλιστικά και όχι να γράφεις έκθεση ιδεών περί ουμανισμού και άλλων ωραίων εννοιών και αξιών αλλά λίγο έχουν να προσφέρουν τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωραια, πηγαμε εκει που ηθελα τωρα. Οταν γκετοποιεις μια κοινοτητα, αυτη θα αντιδρασει. Θα μου πεις γιατι να ειναι εδω, και θα σου πω δεν ξερω, αλλα δεν θα τους αγνοησω. Μάλλον τότε Nick οι εκθέσεις τις αστυνομίας-δήμων-λοιπών φορέων πέφτουν τόσο πολύ έξω. τωρα μας κανουν οι εκθεσεις??? Τούφα, το στατιστικό κόλπο δεν έχει ισχύ όταν βλέπεις με τα μάτια σου το τι συμβαίνει στο κέντρο μετά τα μεσάνυχτα. Αλήθεια, πως μπορούμε να μιλάμε για στατιστική και αριθμούς, όταν έχουμε να κάνουμε με λαθρομετανάστες, ανθρώπους που ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν στην Ελλάδα; Καταρχην , χαιρετίσματα απο Πετρούπολη. Κατα δευτερον , έχεις δίκιο , ειδικά η γενιά μας του 80 , έζησε πολύ ναρκωτικό-συμμορίες-πεσίματα για να σου πάρουνε λεφτά. Με βρίσκεις σύμφωνο. Πες μου όμως ρε Νικολα , 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε μια χώρα 11 εκατομμύρια σου φένεται λογικό? Λογικο ότι θα περάσει και ο εγκληματίας , και ο βιαστής , και ο δολοφόνος και όλοι. Να ρθουνε , σε μικρες μάζες , με βίζα , με τα όλα τους. Δεν είμαι ρατσιστης , αλήθεια. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ότι μας κλέβουνε τα λεφτά μας , είναι ότι δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις στο γκετοποιημένο κέντρο πλέον , γιατί εκτος απο τα λεφτά , μπορει να σε μαχαιρώσουνε ή να σε βιάσουνε. Εγω παντως στα 17 μου δεν πηγαινα κεντρο, και δεν ηταν λογω των ξενων.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ένα απο τα δύο τότε είναι πλαστά. Μάντεψε ποιό. Η μήπως και τα δύο;
zazik Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εγω παντως στα 17 μου δεν πηγαινα κεντρο, και δεν ηταν λογω των ξενων. Στα 17 σου φοβόσουνα κανα τελειωμένο πρεζόνι στην Ομόνοια (προσωπικά δεν φοβήθηκα ποτέ) , και την πρέζα που την έβλεπες να κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι. Εκτός απο την Ομόνοια , που ακριβώς αλλου φοβόσουνα να κυκλοφορήσεις? Εγώ θυμάμαι στα 11 μου , κατεβέναμε 5-6 άτομα 12χρονα , βόλτα στο κέντρο , στο Μινιόν , μετά McDonalds κλπ κλπ. Ομόνοια περνάγαμε και φοβόμασταν λόγω πρέζας , η υπόλοιπη Αθήνα ήτανε μια χαρα.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Στα 17 σου φοβόσουνα κανα τελειωμένο πρεζόνι στην Ομόνοια (προσωπικά δεν φοβήθηκα ποτέ) , και την πρέζα που την έβλεπες να κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι. Εκτός απο την Ομόνοια , που ακριβώς αλλου φοβόσουνα να κυκλοφορήσεις? Εγώ θυμάμαι στα 11 μου , κατεβέναμε 5-6 άτομα 12χρονα , βόλτα στο κέντρο , στο Μινιόν , μετά McDonalds κλπ κλπ. Ομόνοια περνάγαμε και φοβόμασταν λόγω πρέζας , η υπόλοιπη Αθήνα ήτανε μια χαρα. Ασε τα πρεζονια πιο περα, ειναι αλλη κουβεντα νομιζω. Παγκρατι εμενα, το κεντρο ειναι διπλα, αλλα εκτος απο μινιον/λαμπροπουλο και πιο μετα στο las vegas και στο ημιχρονιο δεν πηγαινα επειδη φοβομουνα. Και αυτα οταν ειχε φως μονο. Μια φορα με εκλεψε ελληνας μαγκας στην σωλομου απεναντι απο το paladium, και μια ημασταν 7 ατομα και μας την πεσανε 10+ κοντα στην ομονοια ενω πανηγυριζαν οι βαζελοι εκει. Οι κοπανες μου και εμενα ηταν μινιον να παιξω snes btw.
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καταρχην , χαιρετίσματα απο Πετρούπολη. Κατα δευτερον , έχεις δίκιο , ειδικά η γενιά μας του 80 , έζησε πολύ ναρκωτικό-συμμορίες-πεσίματα για να σου πάρουνε λεφτά. Με βρίσκεις σύμφωνο. Πες μου όμως ρε Νικολα , 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε μια χώρα 11 εκατομμύρια σου φένεται λογικό? Λογικο ότι θα περάσει και ο εγκληματίας , και ο βιαστής , και ο δολοφόνος και όλοι. Να ρθουνε , σε μικρες μάζες , με βίζα , με τα όλα τους. Δεν είμαι ρατσιστης , αλήθεια. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ότι μας κλέβουνε τα λεφτά μας , είναι ότι δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις στο γκετοποιημένο κέντρο πλέον , γιατί εκτος απο τα λεφτά , μπορει να σε μαχαιρώσουνε ή να σε βιάσουνε. Γουσταρω πετρουπολη. Λοιπον ναι το ειπα η μαζικ λαθρομεταναστευση ειναι προβλημα λογω μειωμενων πορων. Μα απο κει πηγαζει και η λαθρομεταναστευση, εχουμε υπερπληθυσμο,οι ποροι μειωνονται, οι αναγκες αυξανονται(ολος ο 3ος κοσμος πλεον δυτικοποιειται = μεγαλες αναγκες σε τροφη και ρευμα/καυσιμα) και εκτος αυτων εχουμε και υπερβολικα ανιση κατανομη των πορων και του πλουτου. Επομενως το προβλημα ειναι οτι σε μια χωρα 11 εκατομμυριων εχεις 2 εκ. εξαθλιωμενους και οχι το χρωμα τους. Και ελληνες να ηταν αυτοι, σε αυτες τις συνθηκες, τα ιδια θα ειχες. Παρε για παραδειγμα την πετρουπολη,το περιστερι,το αιγαλεω, το ιλιον, το χαιδαρι. Εχεις νιωσει ποτε να απειλειται η ασφαλεια σου αν κυκλοφορεις στις 3 τη νυχτα? Εγω ποτε, ακομα και στην τωρινη εποχη της κρισης και της φτωχειας,και ειναι περιοχες με πολλους μεταναστες. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει εκει εγκληματικοτητα και υπαρχει στο κεντρο ? Γιατι πχ στο κεντρο στα Εξαρχεια η εγκληματικοτητα εινια απο πολυ χαμηλη εως *μηδαμινη* που ειναι φουλ στους μεταναστες και 10 λεπτα δρομο πιο κατω γινεται της πουτανας? Εγω αναγνωριζω το προβλημα στο κεντρο, αλλα 2 πραγματα δεν αναγνωριζω 1) Το τσουβαλιασμα ολων. Επισης εδω σκεψου οτι ο ρατσισμος υπηρχε και ΠΡΙΝ υπαρξουν τα προβληματα με την εγκληματικοτητα λογω λαθρομεταναστων. 2) Το να μην βλεπουμε τις συνθηκες που εκαναν καποιον να διαπραξει το ταδε εγκλημα. Οταν δουμε ως ελλαδα,ευρωπη,κοσμος ποιο ειναι το προβλημα τοτε θα βρουμε και τη λυση αντι να δινουμε ασπιρινες για τον καρκινο ή ποναει χερι κοψε κεφαλι να μη νιωθεις.
zazik Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 @ nick , μην μου συγκρίνεις τους ψευτομαγκες μπαφακηδες που προσπαθούσανε με το ζόρι να γκετοποιησουνε την πλατεία της γειτονιας, με το οτι και καλα εμεις ημαστε εδώ , και αν βλέπανε κανα ζευγάρι του πετάγανε πέτρες , ή αν βλέπανε κανα χαζό πιτσιρίκι το φερμάρανε, επίσης έπαιζε και πολύ τοπικισμός , είσαι απο Πετρουπολη και ήρθες ΠΕριστερι? Ξύλο... Αλλά αυτά στην ουσία ήτανε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. μαλακιες 16χρονων-20χρονων καμμένων που στην ουσία ήτανε χέστες, που σου λέγανε " θα σου φέρω παρέα, θα δεις....".Εκτός αν μιλάγαμε για περιοχές υποβαθμισμένες ( Κολωνός , Μενίδι κλπ) Μου συγκρίνετε μια χαζη προσπάθεια γκετοποίησης απο κάποια "φτωχα"(στα όλα τους) άτομα , για να νιώσουνε καλύτερα με τον εαυτό τους και το κόμπλεξ κατωτερότητας που είχανε , με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γκετοποίηση του κέντρου , απο εξαθλιωμένους , πεινασμένους , σε μεγάλες μάζες λαθρομετανάστες. Και ακριβώς επειδή προέρχονται απο άθλιες συνθήκες , μεταφέρουνε αυτές τις συνθήκες στο κέντρο της Αθήνας.
-nick- Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δεν σου συγκρινω αυτα, αλλα πραγματα σου πα με το παραπανω μου ποστ και σου πα και για τη γκετοποιηση, σου ειπα οτι στα γκετο της περιοχης στα στενα της πειραιως και της πατησσιων υπαρχει προβλημα, αλλα σου ανεφερα οτι στα δυτικα πχ δεν παιζει προβλημα σοβαρης εγκληματικοτητας παρολο που ειναι εγκατεστημενοι πολλοι μεταναστες - ακριβως επειδη εινια αφομοιωμενοι σχετικα απο τις τοπικες κοινωνιες.
Alex_shandow Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το πρόβλημά με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα ξεκινάει από την ελλειπή αστυνόμευση. Δεν υπάρχει ζήλος για δουλεία.όλοι έγιναν αστυνομικοί για την πρόωρη συνταξιοδότηση κ τα χαμηλοτοκα δανεια.
free@last Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το πρόβλημά με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα ξεκινάει από την ελλειπή αστυνόμευση. Δεν υπάρχει ζήλος για δουλεία.όλοι έγιναν αστυνομικοί για την πρόωρη συνταξιοδότηση κ τα χαμηλοτοκα δανεια. Ποιά αστυνομία ρε παιδιά?Αυτή που χρησιμοποιούν μόνο εναντίον διαδηλωτών,έξω από τη βουλή? Αυτή την αστυνομία που την φτιάξανε ώστε το προσωπικό της να ασχολείται με τα καταστήματα ενώ υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι και υγειονομικές υπηρεσίες, τις οικοδομές ενώ υπάρχουν πολεοδομίες,τα γαυγίσματα των σκυλων ενώ υπάρχουν κτηνιατρικές υπηρεσίες την εκδοση ταυτοτητων και διαβατηρίων ενώ υπάρχουν τα ΚΕΠ,τις επιδόσεις δικαστικών εγγράφων ενώ υπάρχουν δικαστικοί κλητήρες ή τη διάθεση 7000 (ω ναι!) αστυνομικών σε επισήμους και celebrities(με υπουργικές αποφάσεις όλα αυτά ε?) και να μην κάνει το αυτονόητο που γίνεται στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού,δηλαδή αστυνόμευση και πρόληψη της εγκληματικότητας? Η αστυνομία εδώ στην Ελλάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των επιταγών των προυχόντων μας. Ειδικά για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης,το νομοθετικό πλαίσιο έτσι όπως οι φωστήρες του τόπου μας το φτιάξανε η αστυνομία είναι απλός διεκπεραιωτής εγγράφων και τίποτε άλλο. Για μένα το πρόβλημα του μεταναστευτικού,είναι πολιτικό και στην αρχή και στη βάση του. Τα υπόλοιπα είναι παρεπόμενα.
deesnider Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οταν πιστευεις οτι εχεις παραπανω δικαιωματα μέσα στη χώρα σου απο καποιον επειδη ειναι απο αλλη χωρα έχει μπει παράνομα στη χώρα σου, ναι δεν εισαι φασιστας. Είσαι λογικός. Fixed... Δεν εχεις το δικαιωμα να κρινεις το εγκλημα του ξενου χειροτερο απο το εγκλημα του ελληνα! Και τα 2 ειναι εγκληματα. Είναι όμως απόλυτο δικαίωμά σου να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σ' αυτόν που μπήκε στη χώρα σου λαθραία, χωρίς κανέναν έλεγχο για το ποιος είναι, ή για το αν έχει ποινικά επιβαρυμένο παρελθόν. Ακόμα και προκατειλημμένος δεν είναι περίεργο να είσαι, από τη στιγμή που η παρουσία κάποιου μέσα σε μια χώρα, έχει ξεκινήσει με παραβατική συμπεριφορά (παράνομη είσοδος). Αν δε, τελικώς αυτός εγκληματήσει, η προκατάληψη απέναντί τόσο στον ίδιο όσο και στο έγκλημά του δε φαίνεται και τόσο αδικαιολόγητη... εισαι 19 ειμαι 31. Τα ματια μου εχουν δει πιο πολλα, για αυτο ασε τα "φοβαμαι να βγω εξω". Εσύ που είσαι 31 έχεις δει πιο πολλά από τον άλλον που είναι 19, εγώ που πλησιάζω τα 44 έχω δει πιο πολλά από 'σένα που είσαι 31 και ο πατέρας μου που είναι 71 έχει δει περισσότερα και από τους τρεις μας. Αυτό το κλείσαμε: όσο πιο μεγάλος είσαι σε ηλικία, τόσο πιο πολλά έχεις δει... Το «άσε τα φοβάμαι να βγω έξω» όμως, που κολλάει; Σε 'σένα μπορεί να μην έτυχε κάτι στραβό προερχόμενο από λαθρομετανάστη κακοποιό και να μη φοβάσαι, σε κάποιον άλλον όμως μπορεί να έχει συμβεί κατ' επανάληψη...και, άντε, εγώ δε φοβάμαι και τόσο πολύ, διότι και γυμνασμένος πολύ είμαι και γνώστης πολεμικής τέχνης και γενικότερα «περπατημένος». Νομίζεις ότι όλοι είναι το ίδιο; Τι θα πει «άσε τα φοβάμαι να βγω έξω»; Στον πατέρα μου π.χ., θα γυρίσεις να πεις «γιατί βγάζεις τη βέρα σου και το σταυρό από το λαιμό σου, για να βγεις να πάρεις τσιγάρα, 10 η ώρα το βράδυ στον Κολωνό;», χωρίς να γνωρίζεις ότι πριν από ένα μόλις χρόνο, είδε μπροστά του, έξω από το σπίτι του, στη γειτονιά όπου γεννήθηκε και έχει ζήσει 71 χρόνια, τρεις Αφγανούς να σπάνε μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι ενός παιδιού 20 χρονών και να του παίρνουν από κινητό, λεφτά και ρολόι, μέχρι μπουφάν και παπούτσια; Υπ'οψιν αναφερομαι σε ληστειες κλπ, το εμποριο ναρκωτικων δεν το θεωρω 'εγκλημα'. Καλά, και κάποιος άλλος μπορεί να μη θεωρεί έγκλημα το βιασμό, αλλά «ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση» π.χ. Το τι θεωρείς εσύ ή ο καθένας ως έγκλημα, δε διαφοροποιεί ούτε κατ' ελάχιστον το τι πραγματικά είναι έγκλημα. απο την αρχη λεω, οταν εγκληματει να εχουμε αποδοση δικαιοσυνης. Δεν διαχωριζω μεταξυ ξενου και ελληνα. Ούτε εγώ! Μεταξύ παράνομα και νόμιμα βρισκόμενου στη χώρα, διαχωρίζω κάργα... Παρε για παραδειγμα την πετρουπολη,το περιστερι,το αιγαλεω, το ιλιον, το χαιδαρι. Εχεις νιωσει ποτε να απειλειται η ασφαλεια σου αν κυκλοφορεις στις 3 τη νυχτα? Κι εσύ πάρε για παράδειγμα τον Κολωνό, την Ακαδημία Πλάτωνος και το Μεταξουργείο, όπου η ασφάλεια σου απειλείται όχι στις 3 τη νύχτα, αλλά από τις 9 το βράδυ, αν κάνεις το λάθος να περπατήσεις ακόμα και στις κεντρικές πλατείες των περιοχών αυτών, όταν πριν από την αθρόα εισροή των διάφορων, ακόμα και να κοιμηθείς στο παγκάκι της πλατείας για όλη τη νύχτα μπορούσες, και όταν ξυπνήσεις, να μη λείπει ούτε δίφραγκο από πάνω σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις